merhaba arkadaşlar
ben bir hediye alacağım ama beden konusunda emin değilim
erkek bedenleri konusunda bilgisi olan varmıdır
the north face markasını bilirsiniz ondan bir yağmurluk almaya niyetlendim. ama bedeni çözemedim
alacağım kişi boyu uzun değil ama çok ince de değil
ne yapmalıyım
niye kızıyorsun ki :)ne kilo var ne bişey ?
nasıl bileceğiz ki bedenini..
xxxl al gitsin bu sene olmassa seneye giyer
tatlım online alcam çünkü satış mağazası çok uzakta :SOmuzlari genisse l veya xl olur.
Sen al, fisi de dursun olmazsa degistirir kendisi.
merhaba arkadaşlar
ben bir hediye alacağım ama beden konusunda emin değilim
erkek bedenleri konusunda bilgisi olan varmıdır
the north face markasını bilirsiniz ondan bir yağmurluk almaya niyetlendim. ama bedeni çözemedim
alacağım kişi boyu uzun değil ama çok ince de değil
ne yapmalıyım
boyu 167 kilosu 65 gibi ama omuzları dar geniş sayılmaz canım hesaplayamadım pek ordan :Suluslararası beden ölçüleri tablosu diye bişi var internette..
üç aşağı beş yukarı tahmin edersin..
ya da boy kilo ver ben sana söliim..
en olmadı al M ya da L.. değiştirirsin...
tatlım boyu kısa ama 167 falandır kilolu çok değil omuzları da değil kardeşin baya yapılıymış m alsam olur mu diye meraktayım.merhaba,
Boyu 183 kilosu 90 üzeri olan kardesime L beden aliyorum genellikle.the north face den hic almadim ama sanirim kaliplari cok da dar degil.eger fazla göbek yoksa L yetrli olmali.
şaka yaptım canım niye kızım:))niye kızıyorsun ki :)
:)şaka yaptım canım niye kızım:))
Ben bolye durumlarda o kisinin bedenini ogrenmeye calisiyorum olmadi magazada onun bedenine yakin bir erkek bulup ona denettiriyorum.[/Q
boyu 167 kilosu 65 gibi ama omuzları dar geniş sayılmaz canım hesaplayamadım pek ordan :S
bence de S gibi...
aslında bedeni m oluyor diye biliyorum ama bazen değişiyor beden small da olabilio kafa karışık ondan tatlım bide online alcam :SBen bolye durumlarda o kisinin bedenini ogrenmeye calisiyorum olmadi magazada onun bedenine yakin bir erkek bulup ona denettiriyorum.
M al sen tatlim. L falan buyuk olur, s dar gibi olur. Hafif dokumlu dursun M iyidir.boyu 167 kilosu 65 gibi ama omuzları dar geniş sayılmaz canım hesaplayamadım pek ordan :S
tatlım online alcamMağazada onun ölçülerinde birine denettirseniz?
boyu 167 kilosu 65 gibi ama omuzları dar geniş sayılmaz canım hesaplayamadım pek ordan :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?