benim kaderim neden hep böyle:(

sadece_sevdim

Hamdolsun Rabbime...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
763
8
116
şu an 20 yaşındayım bundan 3sene önce kuzenim beni sevdiğini söyledi..(bu arada aynı şehrin ilçesinde oturuyor kendisi). ama ben tabiki ona karşı bişey hissetmediğimden hep böyle bişeyin olmayacağını söyledim.. 3ay boyunca beni hep ikna etmeye çalıştı en sonunda intihar edeceğini söyleyerek beni ikna etti kabul ettim 2gün sonra sevmediğim biriyle dewam edemeyecegimi söyleyerek bitirdim aradan 1.5ay geçti bayramda gittik onlara o gün müsait bir ortam bulduk bana bir sarıldı resmen ayaklarıma kapandı nolur olsun die bende hayır desemde artık bana da bişeyler olmuştu.neyse biz artık eve gittik haftasında devam etmeye başladık onu sevmeye hatta aşık olmaya başladım ilkimdi ilk defa bir sevgilim oldu görüşmeye başladık falan derken 1sene sonunda bana olan ilgisi azalmaya başladı bense ona canımı verecek kadar seviyorum o kadar seveceğimi tahmin bile edemezdim..
bigün sordum neden böylesin die başladı anlatmaya seni çok seviyorum ama ben şehit olcam galiba.. sensiz kalcam benden kopmanı istiyorum dedi..o an canım o kadar yandı ki anlatamam..nasıl yani dediğimde 6ay sonra asker olcam günlerdir rüyamda şehit olduğum tarihi ve mezarımı görüyorum mezar başımda ağladığını görüyorum dediartık ağlama ve bitirelim dedi.. ben sustum ama günlerce iyimiyim die sorduğunda nolur kopma benden diye yalvardım ama dinlemedi hatta ilerleyen zamanlarda mesajlarıma cwp bile vermemeye başladı bense 2ay içinde 8kilo verdim çöktüm mahfoldum..
bu arada annesi zaten beni istemiyordu kadın kendince ablasının kızını oğluna alacakmış onun planlarını yapıyormuş biz bitirince de onun bi yerlerine kına yakması için sebep doğdu..
neyse biz ayrıldık aradan 7 ay 8 ay geçtikçe beni sorar sonra yine kaybolurdu..bu süreç içinde ben lise sondaydım canım o kadar yanıyodu ki ünw.sınavına bile hazırlanamadım..neyse aradan 1buçuk seneye yakın zaman geçti bu bana deli divane geri döndü günlerce aradı sabahlara kadar uyumadı nolur seni seviyorum kabul et diye yalvardı ama iş işten geçmişti artık benim bir sevdiğim oldu onu bana unutturacak bir asker sevdiğim oldu..gerçektende hayatımda ondan sonra ilk defa birini sevmeye başladım sevgilim askere gitti onu 1bucuk sene bekledim daha cok bağlandım.. bu arada kuzenim de askere gitti yine vazgecmedi benden şu an askerden gelmesine 3ay var ve o şehit olmadı.rüyada gördüğü tarihte hiç birşey olmadı ki olmasını da istemem rabbim dualarımı kabul etti ona henüz hiç bişey olmadı..kuzenim benden yine vazgeçmedi ta ki şu zamana kadar.. neden derseniz duyduguma göre anasının ayarladıgı kızla nişanlanmayı düşünüyormuş hatta iş baya ciddiye bindi.. allah mesut etsin ona bişey dediğim yok..
şimdi sevdiğim insan askerden geldi ama ben onun hiç bilmediğim bişeyini öğrendim
kendisi 7yıllık bir madde bağımlısı askerdeyken dha öğrenmiştim tedavi gördüğünü biliyodum..ama bırakamamış.. sonra dedim ki rabbim herseyin hayırlısını bilir günlerce dua ettim ama sevdiğim git gide gözümün önünde erir gibi duruyo
bana bırakcam die söz verdi çünkü bu sebepten çok ayrıldık çok barıştık ama yinede yapamayıp birbirimize kenetlendik onu bigün kaybedersem ikinci bir acıya katlanamam..
şimdi çalışmaya ukraynaya gitti sözüm var sana tertemiz gelcem dedi.. facesine bakıyorum bir sürü kız ekli kızıyorum tanımıyorum ki diyo (bunlar da günlük kavgalarımız) ama çabalamaktan tam yoruluyorken ona olan sevgim beni ayakta tutuyor. şu an sadece ama sadece onun düzelerek gelmesini istiyorum onu kaybetmek istemiyorum rabbim inşallah dualarımı kabul etcek...
yazarak biraz da olsa rahatladım sizlerin de yorumlarını beklerim kızlar..

Tatlım yasadıkların zor seyler ama erkek arkadasının yaptıgıda cok dogru saylmaz sevginle bunu asabilceğini düşünüyosun ama zamanla bunlar ağır gelecek. Eğer türkiyeye dönmesine çok bi zaman yoksa sabret belki herşey dediği gibi olur ama bu süreçte kendni yıpratma

o kişi dönmez, dönse de hayır gelmez ondan

siz tanımadan bağlanıyorsunuz, önce kendinizi sevin sonra başkasını

okuyup mesleğinizi elinize alın. aşk her şey değil..

Zor bir ilişki,madde bağımlılığı çok ciddi bir şey. Gerçekten bırakabilir mi, bırakıp yeniden başlar mı, zor mevzular bunlar. Yaşın çok genç kendine de ona da zaman ver. Madde bağımlısı biri ile sağlıklı bir ilişki kurmak ne kadar mümkün bilemiyorum, sevgi herşeyi çözmüyor bunu asla unutma.

o kişi dönmez, dönse de hayır gelmez ondan

siz tanımadan bağlanıyorsunuz, önce kendinizi sevin sonra başkasını

okuyup mesleğinizi elinize alın. aşk her şey değil..

benim mesleğim şu an elimde sorunum yok.. onunlada nasipse 3sene olacak.. sadece onun 3ay sonra geldiğinde düzelmiş olarak yanıma gelmesini istiyorum..

biliyorum ama bu sefer olacak ben inanıyorum o da söz verdi gerekirse tedavi görecek ama olacak..sadece dua ediyorum

gelmesine 3ay var canım inşallah gelince hersey düzelir tek dileğim bu..

Son düzenleme:
canım daha 20 yaşındasın bırak böyle madde bağımlısı falan filan hayatta karşına daha iyisi çıkar arkadaşım ailesini karşısına aldı seviyorum dedi ailesi sadece durumu iyi değil die vermek istemiyordu kaçtı evlendi çocuğuyla beraber baba evine bi daha döndü sebep bakamıyormuş istediklerini alıp yiyemiyormuş evlenmeden önce ciddi şeyler yaşamadan önce iyi düşün sonrası geç oluyor pişman olacağın şeyler yapma kafana takma bence iyi bi şekilde bence ayrılın...madde bağımlısı bence bırakmaz (çok mu kötümserim bilmiyorum)... sigarayı bırakmak bile o kadar kolay değil..ki bu daha tehlikelisi 7 YILDIR MADDE BAĞIMLISI sana yazık olur canım

büyük şehirlerde her yerde tedavi olmak için amatem var.. niye ukraynaya gitti?????

çalışmaya gitti 3ay sonra gelecek.. benim sorunum onun amateme giden bir arkadası var ve hala devam ediyor..ondan etkileniyor biliyorum arkadasları onu tekrar etkiler diye korkuyorum..

senin kaderin niye böyle biliyomusun canım, küçücük yaşta insanlara taparcasına aşık olduğun için. iki erkekte senin kolayını bulmuş , çabuk ikna olan birisisin sanırım. son oğlandan da sana hayır gelmez diyeyim. bitir bu işi önüne bak. ilk oğlanda çalışamadığın derslerine çalış. sanırım kazanamadın üniversiteyi. sen oğlanları bırak onu kazan, böylelikle hayatını da kazanmış olursun. aşk meşk güzel ama önce kendi ayaklarımız üstünde durmasını öğrenelim gerisi koşa koşa gelir. okumanın en güzel yanıda nedir biliyomusun, insanları tanımayı öğretir.

Ilk olarak, madde bagimlilarinin kurtulusu cok zordur ve asla tam anlami ile kurtulamazlar ( cünkü heran tekrar baslayabilirler)
Bence siz onu büyük bir baglilikla beklemeyin, kendinizi alistirin simdiden.
Kuzeninize gelince, zaten " kabul etmezsen intahar ederim" diyerek psikolojisinin cokta iyi olmadigini göstermis.
Bence siz önce bir kendinizi toplayin, sanki boslukta gibi gördüm sizi, biraz kendinizle ilgilenin, her iliskinin sonundan böylesine mahvolmus, bitmis, yasayamaz durumuna gelmeniz asiri bence.

onun ailevi durumu iyi maddi anlamda sorun yaşamam sonuçta bende çalısıyorum sorun sadece ilerde eger olursa böyle devam ederse beni çok yıpratacak eminim..

mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..

canım ben maddiyatı demiyorum yanlış anlaşıldım sadece sevmek yetmiyor ahlak önemli ailesi önemli dürüstlük önemli aslında herşey önemli madde bağımlısı biri bence seni mutlu edemez bazaı şeyleri yaşamadan pişman olma demek istediğim bu çevremde o kadar pişman olan varki ben bile ayrılma boşanma noktasına geeldim eşimle 1.5 yıllık evliyim bazı şeylerde bende pişman oldum...ama senin bu koonu çok ciddi bi konu bıraksada psikolojikmen nasıl biri tavırları hal ve hareketleri nasıl ya sana yalan söylerse bıraktım diyip ya gizli olarak devam ederse ya sonradan tekrar başlarsa aklında soru işaretleri kalmasın canım bence senin gibi temiz olan biriyle ciddi şeyler düşünmelisin....

yok canım mahfolmuş bir durumda değilim ama düşündükçe çıkmaza sürükleniyorum..sadece yorumlarınızı görmek istedim.. boşlukta mıyım dersen ewet şu ara biraz saldım kendimi haklısınn..

çalışmaya gitti 3ay sonra gelecek.. benim sorunum onun amateme giden bir arkadası var ve hala devam ediyor..ondan etkileniyor biliyorum arkadasları onu tekrar etkiler diye korkuyorum..

Böyle ciddi bir konuda arkadaşından etkilenecek kadar zayıfsa ne beklersin ki? Her konuda arkadaşlarına bağımlı mı olacak? Yol yakınken dön bence. Zaten uzaktaymış gelesiye unutmaya bak. Sağlıklı insanlar varken hem fizyolojik hem psikolojik ne işin var böyle tiplerle?

Yahu; bu kişi kuzeniniz değil mi...

Bu yaşadığınız ensestliktir...

Halen nasıl aileler buna göz yumabiliyor...

Halen nasıl bile bile bu ensestliğin içine giriyorsunuz...

Siz rehabilitasyon merkezimisiniz, kişisel sorunları yüzünden onu kabul etme mecburiyetiniz yok ki.Ailesiyle konuşun gitsin uzman yardımı alsın.

Yapmayın Allah aşkına...Akraba evliliği yanlış birşeydir,bu yüzyılda halen bunların yaşanması ne tuhaf!

bağımlısı olduğu maddeler kullanıldığında insan kendi olmuyor. facebookta bisürü kız ekli demişsin. cevabı tanımıyorum ki.. ve sen de daha kurcalamadın mı?

Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni fazlasıyla huzursuz etmeye yeterdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…