- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
o kişi dönmez, dönse de hayır gelmez ondan
siz tanımadan bağlanıyorsunuz, önce kendinizi sevin sonra başkasını
okuyup mesleğinizi elinize alın. aşk her şey değil..
benim mesleğim şu an elimde sorunum yok.. onunlada nasipse 3sene olacak.. sadece onun 3ay sonra geldiğinde düzelmiş olarak yanıma gelmesini istiyorum..
Zor bir ilişki,madde bağımlılığı çok ciddi bir şey. Gerçekten bırakabilir mi, bırakıp yeniden başlar mı, zor mevzular bunlar. Yaşın çok genç kendine de ona da zaman ver. Madde bağımlısı biri ile sağlıklı bir ilişki kurmak ne kadar mümkün bilemiyorum, sevgi herşeyi çözmüyor bunu asla unutma.
Tatlım yasadıkların zor seyler ama erkek arkadasının yaptıgıda cok dogru saylmaz sevginle bunu asabilceğini düşünüyosun ama zamanla bunlar ağır gelecek. Eğer türkiyeye dönmesine çok bi zaman yoksa sabret belki herşey dediği gibi olur ama bu süreçte kendni yıpratma
büyük şehirlerde her yerde tedavi olmak için amatem var.. niye ukraynaya gitti?????
canım daha 20 yaşındasın bırak böyle madde bağımlısı falan filan hayatta karşına daha iyisi çıkar arkadaşım ailesini karşısına aldı seviyorum dedi ailesi sadece durumu iyi değil die vermek istemiyordu kaçtı evlendi çocuğuyla beraber baba evine bi daha döndü sebep bakamıyormuş istediklerini alıp yiyemiyormuş evlenmeden önce ciddi şeyler yaşamadan önce iyi düşün sonrası geç oluyor pişman olacağın şeyler yapma kafana takma bence iyi bi şekilde bence ayrılın...madde bağımlısı bence bırakmaz (çok mu kötümserim bilmiyorum)... sigarayı bırakmak bile o kadar kolay değil..ki bu daha tehlikelisi 7 YILDIR MADDE BAĞIMLISI sana yazık olur canım
senin kaderin niye böyle biliyomusun canım, küçücük yaşta insanlara taparcasına aşık olduğun için. iki erkekte senin kolayını bulmuş , çabuk ikna olan birisisin sanırım. son oğlandan da sana hayır gelmez diyeyim. bitir bu işi önüne bak. ilk oğlanda çalışamadığın derslerine çalış. sanırım kazanamadın üniversiteyi. sen oğlanları bırak onu kazan, böylelikle hayatını da kazanmış olursun. aşk meşk güzel ama önce kendi ayaklarımız üstünde durmasını öğrenelim gerisi koşa koşa gelir. okumanın en güzel yanıda nedir biliyomusun, insanları tanımayı öğretir.
Ilk olarak, madde bagimlilarinin kurtulusu cok zordur ve asla tam anlami ile kurtulamazlar ( cünkü heran tekrar baslayabilirler)
Bence siz onu büyük bir baglilikla beklemeyin, kendinizi alistirin simdiden.
Kuzeninize gelince, zaten " kabul etmezsen intahar ederim" diyerek psikolojisinin cokta iyi olmadigini göstermis.
Bence siz önce bir kendinizi toplayin, sanki boslukta gibi gördüm sizi, biraz kendinizle ilgilenin, her iliskinin sonundan böylesine mahvolmus, bitmis, yasayamaz durumuna gelmeniz asiri bence.
çalışmaya gitti 3ay sonra gelecek.. benim sorunum onun amateme giden bir arkadası var ve hala devam ediyor..ondan etkileniyor biliyorum arkadasları onu tekrar etkiler diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?