benim kaderim neden hep böyle:(

canım tamam kopamıyorsan bile kendini ona çok fazla şartlama gönül ister çok iyi şeyler olsun ama sen gene de her iki duruma hazırlıklı ol... eğer bırakamazsa peki ne düşünüyorsun

evlenen kadar aşk ve erkeklerden sonrasında kaynana ve kocalardan kadınlar aslında bu kısır sistemden kurtulabilir ama nasıl:44::44::44:tek çare sanırım kendini yetiştirmek ve çok yönlü düşünebilmek

evet zincirleme bela durumumuz vahim....

teşhis ve ttedaviniz doğru, asıl sorun hayata geçirebilmekte

o tanıdıgın kızın eşi gercekten de kötü durumdaymış.. sanki ben iyi bir durumdaymışım gibi konustum ama gerckten kendisi iyi bir aileden geliyor.. her zaman işsiz duramayan sadece arkadas cevresi yüzünden bu alışkanlığa kapılan biri.. inşallah rabbim onun bırakmasını ve düzgün biri olmasını nasip eder.

kuzenim için kesin kararımı verdim su an herkes kendi yoluna bakıyor.. sevgilim içinse güçlüyüm ve hazırım yardım ederseniz sevinirim..

canım tamam kopamıyorsan bile kendini ona çok fazla şartlama gönül ister çok iyi şeyler olsun ama sen gene de her iki duruma hazırlıklı ol... eğer bırakamazsa peki ne düşünüyorsun

o beni kaybetmeyi göze alarak bırakmazsa yoluma bakacam canım belki çok yanar ama sonra eminim yoluna girer.

bu arada sınavı kazanıp mesleğimi elime aldım canım..o konu da sorun yok..

Ukrayna'da çalışan madde bağımlısı sevgilin var,facebookunda birçok kızın ekli olması çok normal.Eğer bağımlılığından kurtulmak isteseydi 7 sene boyunca tedavi olmak için elinden geleni yapardı.Birde madde bağımlıları tamamen bu dertten kurtulamıyorlar,tedavi olsalarda,yenik düşüp tekrar başlıyorlar.
Daha çok gençsin canım,hayatına daha düzgün kişilerin girmesini dilerim.

umarım cnm sende hayatına duzgun sekılde yön verırsın örneklere dikkat et lütfen hayatını karartma

7sene boyunca hayatını düzeltmek için hayatına benim gibi biri girmemiş sebep bu.

anlıyorsun aslında senin gibi sert düşünmek lazım ama öyle biriyle hayat tabiki geçmez düzeltmenin yolları için derdimi buraya anlatıp ta rahatlamak için konu actım..

ben nasıl ki kendimi sakınıp koruyup kötü alışkanlık sahibi olmadan temiz bir hayat sürerek bir ilişkiye başlıyorsam karşımdaki adamın da ak pak olmasını isterdim

hiç bir kötülüğü olmadan tertemiz bir şekilde..

sonuçta erkekler bunu nasıl bir kızdan bekliyorlarsa kendılerıde öyle olmalılar her açıdan...

sen madde bağımlısı olsaydın o çocuk senın kahrını çeker miydi?

faceinde bir sürü erkek ekli olsaydı senı vurmaz mıydı?

bu çifte standart neden?

cok enteresanya... kendi aileniz disinda birileri yok mu? ben cok karsiyim kuzen bilmemne.. yok annesi ablasinin kizini alacakmis da bilmemne bilmemne.. sizin de yasiniz kucuk.. tek goreugunuz ortam kendi aile ortaminiz sanirim.. herseyden once kendi ailenizden insanlara bakmamayi deneyin derim...

Henüz yirmi yaşındasın,ne kaderi allah aşkına.

18 yaşında yaşadığınız çocukluk aşkı zaten,kaç kişi ilk aşkıyla veya çocukluk aşkıyla evliki?????

Şuan yaşadıkların sana çok büyük acılar gibi gelebilir,ama değil, Allah büyük acılar vermesin.

Sevgilinin madde bağımlısı olması tehlikeli,lütfen onun tam olarak temizlendiğinden emin olmadan hayaller kurma.

Son olarak canım bu yaşta dert etmen gereken şey okulun,veya okumuyorsan okuman gerektiği.

O çok dert ettiğin kaderin aşktan,sevgiden çok senin hayatına vereceğin yönle çiziliyor.(tabii akıllı olursan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…