- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
canım ben maddiyatı demiyorum yanlış anlaşıldım sadece sevmek yetmiyor ahlak önemli ailesi önemli dürüstlük önemli aslında herşey önemli madde bağımlısı biri bence seni mutlu edemez bazaı şeyleri yaşamadan pişman olma demek istediğim bu çevremde o kadar pişman olan varki ben bile ayrılma boşanma noktasına geeldim eşimle 1.5 yıllık evliyim bazı şeylerde bende pişman oldum...ama senin bu koonu çok ciddi bi konu bıraksada psikolojikmen nasıl biri tavırları hal ve hareketleri nasıl ya sana yalan söylerse bıraktım diyip ya gizli olarak devam ederse ya sonradan tekrar başlarsa aklında soru işaretleri kalmasın canım bence senin gibi temiz olan biriyle ciddi şeyler düşünmelisin....
Böyle ciddi bir konuda arkadaşından etkilenecek kadar zayıfsa ne beklersin ki? Her konuda arkadaşlarına bağımlı mı olacak? Yol yakınken dön bence. Zaten uzaktaymış gelesiye unutmaya bak. Sağlıklı insanlar varken hem fizyolojik hem psikolojik ne işin var böyle tiplerle?
mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..
Yahu; bu kişi kuzeniniz değil mi...
Bu yaşadığınız ensestliktir...
Halen nasıl aileler buna göz yumabiliyor...
Halen nasıl bile bile bu ensestliğin içine giriyorsunuz...
Siz rehabilitasyon merkezimisiniz, kişisel sorunları yüzünden onu kabul etme mecburiyetiniz yok ki.Ailesiyle konuşun gitsin uzman yardımı alsın.
Yapmayın Allah aşkına...Akraba evliliği yanlış birşeydir,bu yüzyılda halen bunların yaşanması ne tuhaf!
mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..
bağımlısı olduğu maddeler kullanıldığında insan kendi olmuyor. facebookta bisürü kız ekli demişsin. cevabı tanımıyorum ki.. ve sen de daha kurcalamadın mı?
Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni yeterince huzursuz etmeye yeterdi.
bağımlısı olduğu maddeler kullanıldığında insan kendi olmuyor. facebookta bisürü kız ekli demişsin. cevabı tanımıyorum ki.. ve sen de daha kurcalamadın mı?
Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni yeterince huzursuz etmeye yeterdi.
Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni fazlasıyla huzursuz etmeye yeterdi.
hayat aşk ve erkeklerden ibaret değil.... siyasiler gibi konuştum ama gerçek bu
hayat aşk ve erkeklerden ibaret değil.... siyasiler gibi konuştum ama gerçek bu
önce kuzen sonra madde bağımlısı biri...hayatına giren iki kişide yanlış seçimler bence.verdiğin kararları bir gözden geçir istersen..
gözden geçirdiğim için bugün bu başlıgı attım canım herseyin farkında olacak kadar olgun biriyim ama aptal aşık gibi hissediyorum kendimi
ben aynı zamanda onu severken gideceği yolu da gösteriyorum belki de onun hayatına giren en önemli yer tutan yol gösteren ilk kişiyim..
çok güzel. elbette benci olmamalıyız ama hayatta değer vereceğimiz insanları ve değer limitlerimizi çok güzel belirlemeliyiz. senin o insana yapacağın en güzel vicdani olay sadece yol gösterci bir arkadaşlıktır.
benim hayatım, işim ailem ve madde bağımlısı bir sevdiğimden ibaret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?