Benım kardeşlerım neden böyle çok uzgunum ?

Aralarına almıyorlar doğru düzgün arayıp sormuyorlar nasılsın demıyorlar
Şuan belki siz çok bitik davranıyorsunuzdur ondan sizi biraz kendınızle bırakmak istemiş olabilirler . Bide suan attıkları fotoğraflardan bile rahatsız oluyorsunuz girip evlerınde yanlarında sürekli eşlerinden konuşulunca yada eşleriyle mutlu hallerini görünce kendınızı nasıl hissedeceksınız bunu düşündünüz mü ? Oncelıgınız kendınız olsun

Yukarda da dediğim gibi insan yeri geliyor anne babasına vakit ayıramıyor çocuğunun evine gidip gelemıyor . herkesin hayat kargaşası yaşam koşulları tarzı dinamiği çok farklı yani şuan kardesım ayrılsa oğlumun okulu eşim saatleri belirsiz işi hamileliğim kendı piskolojik sorunlarım derken belki kardeşimi eve davet etmeye bile fırsat bulamayacak durumda olabilirim

Yeni boşanmış olsanız ve kardeşlerinizden hassasiyet bekleseniz belki bir nebze ama siz boşanalı birkaç yıl olmuş, yeniden evlenmek için farklı zamanlarda birkaç kişiyle sevgili olmuşsunuz, siz boşanmanın psikolojisini atlatmışsınız yeniden evlenmek isteyip de görüştüğünüz kişilerden doğru adamı bulamadığınız için moraliniz bozuk sadece, yeniden evlenmemiş olmanızın sorumlusu kardeşleriniz değil, şu halde kardeşlerinizden siz evlenene kadar eşlerini paylaşmamalarını isteyemezsiniz ki

Paylaşımlar çok moralinizi bozuyorsa grupta kalmak istemiyorum der çıkarsınız.

simdi siz bosandiniz diye kardesleriniz de mi bosanmaliydi? Kocasina kocam demeyip herif mi demeliydi mesela? Bunlari neden nispet olarak algiliyorsunuz? Yolda yururken ben de kaslarimi catarim mesela ama bundan birilerinin incinecegini hic dusunmemistim. Yolda insanlarin kasi bile sizi incitiyorsa bakis acinizi degistirmeyi deneyin derim.

Yemin ediyorum, güldüğüm tek bir fotograf paylaşmaya cekinir oldum artik.

Herkes herseyi ne kadarda üzerine alinir oldu, dunya sizin etrafınızda donmuyor bunu kabul edip yolunuza bakin, insanlar mutlu olmak icin baskalarinin ruh halini kovalamak zorunda degil.

Zaten bu ulkede nadiren mutlu anlar yasiyoruz, onuda baskalari bozulacak, icerleyecek diye yasayamaz olduk.

Herkes mağdur, herkes drama queen.

Kendi yoluna bakıyor zaten, bi 24’lük çıtırla görüşüyor bi başka adamla falan. O hayatını yaşasın ama kardeşleri yaşamasın.

Çatla da patla benim kocam var

Sana nispet yapcam kocamın göbeği ile

Asiri dramatik buldum sizi.
Insanlar neden mutlu anlarini oaylasmasinlar, heleki kardeslerim resim atinca cok sevinirim mutlular diye. Ayrilmis olsamda asla degismezdi bu.
demekki insanlarin mutlu olmasina katlanamiyosinuz. Buda sizin fesat oldugunuzu gosteriyor bence

Valla duanı çok içten etmiyorsun bence ben de 4 kardeşim ablam abim kız kardeşim erkek kardeşim var onların mutluluğunu nispet anlamam neden anlayayım grupta sadece sen de yoksun.
Hassas süreçlerde biraz daha anlayışlı davranılabilinir bence de..

Ben size hak verdim..hassas dönemlerinde kardeşlerde bir zahmet biraz anlayışlı olsun..bence gruptan çıkın

Karşındaki ablaların kendileri böyle kötü şekilde düşünmeyecekleri için senin de düşünmeyeceğini sanıyorlar. Bacılarla neden muhabbet ederiz? Derdimizi de anlatırız. Madem derdin var anlasınlar istiyorsun açıkça söyle. Belki bilmiyorlar akletmiyorlar? Kocan iyi olsa sen boşanmazdın. Ama demek ki beş para etmezin tekiymiş.

Kız sen gonzales misin? Bence senin hızına yetişemiyorlardır. Çok bencil ve kötü niyetlisin. Ablanlar boşansa bayram edecek bi havan var. Pes!

ay inanılmaz saçma, grupta herkes derdini mi yazacak sürekli ? öyle olsa mutlu mu olacaktınız ? biri çatık kaşla baksa bile inanılmaz üzülüyorum falan cidden aşırı absürt. bir de kardeşlerinizin mutlu pozlarınızı çekemeyip kendinizi kastederek hassas kalpler için dünya cehennem falan demeniz de komik olmuş. onlar kardeşiniz farkında mısınız ? ortada bir grup var ve herkes hayatından bir şeyler paylaşıyor siz mutsuz şeyler paylaşılsın isterdiniz tabi ama onlar mutlular demek ki. üstelik yeni de boşanmamışsınız kaç kişiyle de görüşmüşsünüz acaba siz o sıralarda nispet diye nasıl paylaşımlar yaptınız merak ettim cidden ? ay çok sinirlendim alın beni burdan

Kendi yoluna bakıyor zaten, bi 24’lük çıtırla görüşüyor bi başka adamla falan. O hayatını yaşasın ama kardeşleri yaşamasın.
Ay bu sey hatirladim ben, oglanin anasinin zoruyla kendinden 6 yas kucuk adamla gorusup tekmeyi basan uye.

Ee dupeduz trolleniyor muyuz yani?

Son düzenleme:
Ben size hak verdim. Eğer boşanma durumlarının ilk zamanlarindaysaniz insanı en çok düşünmesi gereken kişi kardeşleri ve bir zahmet bir süre kocislerini paylaşmayı versinler özel gruptan. Instagram hadi neyse de sizinle özel gruptan paylaşmaları aciniza ortak olmadıklarıni gösteriyor malesef. Belki amaç kiskandirmak değil ama insanın da gözüne sokulmaz yani. Siz de biraz dik durun. Herşeye alınıp üzülmemeye çalışın. Hele de bosanmanizin üstünden yıl geçtiyse hiç bir paylasimi da dert etmeyin o kadarı da normal değil. Ama düşünüyorum biz hiç aile grubumuzda karı koca resim atıp durmuyoruz. İnstagrama da resim koymam. Çok da kullanmam. Kocasıyla elli tane mutlu poz paylaşan arkadaslarimin iğrenç evlilikleri olduğuna da şahidim. Ayrıca şunu yedim burayı gezdim kocam da kocam çocuğum da çocuğum fotoğrafları bana yapmacik, kendini yetersiz gören insanları çağrıştırıyor. Benim eşim sayısız ülke gezdi birini bile paylasmamistir. Ben de gittiğimi giydiğimi aldığımı yediğimi çocuğumu paylasmam. Belki o an birinin gerçekten benim yaşadığım o an a ihtiyacı vardır. Yazık değil mi başkasının nefsinin kalmasına. Mantıksız geliyor. Sizinkiler de abartms ki canınız sıkılmış. Güçlü durun. Kimse çok mutlu değil. Herkes kendince mutluluk arıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…