- 6 Mart 2024
- 11.018
- 21.019
- 318
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Şuan belki siz çok bitik davranıyorsunuzdur ondan sizi biraz kendınızle bırakmak istemiş olabilirler . Bide suan attıkları fotoğraflardan bile rahatsız oluyorsunuz girip evlerınde yanlarında sürekli eşlerinden konuşulunca yada eşleriyle mutlu hallerini görünce kendınızı nasıl hissedeceksınız bunu düşündünüz mü ? Oncelıgınız kendınız olsunAralarına almıyorlar doğru düzgün arayıp sormuyorlar nasılsın demıyorlar
Yeni boşanmış olsanız ve kardeşlerinizden hassasiyet bekleseniz belki bir nebze ama siz boşanalı birkaç yıl olmuş, yeniden evlenmek için farklı zamanlarda birkaç kişiyle sevgili olmuşsunuz, siz boşanmanın psikolojisini atlatmışsınız yeniden evlenmek isteyip de görüştüğünüz kişilerden doğru adamı bulamadığınız için moraliniz bozuk sadece, yeniden evlenmemiş olmanızın sorumlusu kardeşleriniz değil, şu halde kardeşlerinizden siz evlenene kadar eşlerini paylaşmamalarını isteyemezsiniz kiBen onların her zaman mutluluğunu istiyorum namazlarımda bıle dua edıyorum Allah sahıt.ama ınsan kardesının hassas dönemden gectıgını bıle bıle böyle davranır mı.gozume sokar gbı nıspet yapıyorlar çok üzülüyorum ..
Bız 4 kız kardesız.kardeslerımın hepsi evli .ben daha önce evlendım ayrıldım .kardeslerımle konuştuğum bır grubumuz var .bazen geyık yapıyoruz konuşuyoruz falan .fakat benı çok üzüyorlar .ben boşanma aşamasında ıken evlı olan kardesım kocasıyla resım paylaşıyor koyuyordu ıstagrama hemde gruba …kocamda kocam kocamla surdayız buradayız falan .buyuk ablamda aynı sekılde davranıyor .sureklı benı kıskandırmaya hava atmaya çalışıyorlar kocalarıyla .gruba koyuyorlar resmen .bu duruma çok üzülüyorum bır kardeş bır kardeşe bunu nası yapar aklım almıyor .ne kadar acı cektıgımı ve zor bır süreçten gectıgımı bıldıklerı halde bana nıspet yapıyorlar ..böyle kardeş olmaz olsun..o kadar kırgınımkı hepsine ..ınsanın yeri gelıyor kardesı bıle kardeş olmuyor ınsana .yalnızlıkdan geberıyorum hıcbırı bana destek olmuyor manevi anlamda .herseyı ıcıme atıyorum ınanın ben bu dünyadan bırsey anlamadım ınsanlar neden bu kadar kötü .gerıde anne babamın üzülmeyecegını bılsem ölmek ısterdım o kadar nefret ettım bu dünyadan ..hersey boş hersey yalan ..ama sız sız olun kımsenın kalbını kırmayın olur mu .ve yalnız olan ınsanların yanında olun ..Benım o kadar ıhtıyacım varkı şefkate .Hıc tanımadığım bırı bıle bana ufacık sevgi gösterse şefkat gösterse “bıtanem” dese bıle o kadar mutlu oluyorum kı.cok duygulanıyorum .sevgı dılenıyorum herkesten .yolda yürürken bıle herangı bırısı bana catık kasla baksa bıle o kadar ıncınıyorumkı..dünya hassas kalpler için cehennemdır dedıklerı bu olsa gerek ..
Kendi yoluna bakıyor zaten, bi 24’lük çıtırla görüşüyor bi başka adamla falan. O hayatını yaşasın ama kardeşleri yaşamasın.Yemin ediyorum, güldüğüm tek bir fotograf paylaşmaya cekinir oldum artik.
Herkes herseyi ne kadarda üzerine alinir oldu, dunya sizin etrafınızda donmuyor bunu kabul edip yolunuza bakin, insanlar mutlu olmak icin baskalarinin ruh halini kovalamak zorunda degil.
Zaten bu ulkede nadiren mutlu anlar yasiyoruz, onuda baskalari bozulacak, icerleyecek diye yasayamaz olduk.
Herkes mağdur, herkes drama queen.
Ay o bu uye miKendi yoluna bakıyor zaten, bi 24’lük çıtırla görüşüyor bi başka adamla falan. O hayatını yaşasın ama kardeşleri yaşamasın.
Evet.Ay o bu uye mi
Ay ben de konuyu okuyunca sandim ki yepisyeni bosanmis.
Çatla da patla benim kocam varAy ben de konuyu okuyunca sandim ki yepisyeni bosanmis.
E bu ben gecen ay benimkinden ayrılınca siz beylerinizi paylasiyorsunuz diye size gucenmem gibi olur o zaman.
Ben de gucenecegim size Allah Allah. Paylaşmayin la beylerinizi, ben bekarim.
Hassas süreçlerde biraz daha anlayışlı davranılabilinir bence de..Valla duanı çok içten etmiyorsun bence ben de 4 kardeşim ablam abim kız kardeşim erkek kardeşim var onların mutluluğunu nispet anlamam neden anlayayım grupta sadece sen de yoksun.
Ben size hak verdim..hassas dönemlerinde kardeşlerde bir zahmet biraz anlayışlı olsun..bence gruptan çıkınBız 4 kız kardesız.kardeslerımın hepsi evli .ben daha önce evlendım ayrıldım .kardeslerımle konuştuğum bır grubumuz var .bazen geyık yapıyoruz konuşuyoruz falan .fakat benı çok üzüyorlar .ben boşanma aşamasında ıken evlı olan kardesım kocasıyla resım paylaşıyor koyuyordu ıstagrama hemde gruba …kocamda kocam kocamla surdayız buradayız falan .buyuk ablamda aynı sekılde davranıyor .sureklı benı kıskandırmaya hava atmaya çalışıyorlar kocalarıyla .gruba koyuyorlar resmen .bu duruma çok üzülüyorum bır kardeş bır kardeşe bunu nası yapar aklım almıyor .ne kadar acı cektıgımı ve zor bır süreçten gectıgımı bıldıklerı halde bana nıspet yapıyorlar ..böyle kardeş olmaz olsun..o kadar kırgınımkı hepsine ..ınsanın yeri gelıyor kardesı bıle kardeş olmuyor ınsana .yalnızlıkdan geberıyorum hıcbırı bana destek olmuyor manevi anlamda .herseyı ıcıme atıyorum ınanın ben bu dünyadan bırsey anlamadım ınsanlar neden bu kadar kötü .gerıde anne babamın üzülmeyecegını bılsem ölmek ısterdım o kadar nefret ettım bu dünyadan ..hersey boş hersey yalan ..ama sız sız olun kımsenın kalbını kırmayın olur mu .ve yalnız olan ınsanların yanında olun ..Benım o kadar ıhtıyacım varkı şefkate .Hıc tanımadığım bırı bıle bana ufacık sevgi gösterse şefkat gösterse “bıtanem” dese bıle o kadar mutlu oluyorum kı.cok duygulanıyorum .sevgı dılenıyorum herkesten .yolda yürürken bıle herangı bırısı bana catık kasla baksa bıle o kadar ıncınıyorumkı..dünya hassas kalpler için cehennemdır dedıklerı bu olsa gerek ..
Konu sahibi bosandigindan beri en az iki kisiyle evlilige yonelik gorusmus. Hassas donemi gecmistir herhalde artik.Ben size hak verdim..hassas dönemlerinde kardeşlerde bir zahmet biraz anlayışlı olsun..bence gruptan çıkın
Öyle ise hassas dönem kalmamış evet...boşanma aşaması yazdı,bende yeni verilmiş bir karar olarak düşündümKonu sahibi bosandigindan beri en az iki kisiyle evlilige yonelik gorusmus. Hassas donemi gecmistir herhalde artik.
Ay bu sey hatirladim ben, oglanin anasinin zoruyla kendinden 6 yas kucuk adamla gorusup tekmeyi basan uye.Kendi yoluna bakıyor zaten, bi 24’lük çıtırla görüşüyor bi başka adamla falan. O hayatını yaşasın ama kardeşleri yaşamasın.
Bacım ne süreci kaç sene olmuşHassas süreçlerde biraz daha anlayışlı davranılabilinir bence de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?