- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Valla trolleniyor muyuz hatun mu dengesiz ben de çözemedim.Ay bu sey hatirladim ben, oglanin anasinin zoruyla kendinden 6 yas kucuk adamla gorusup tekmeyi basan uye.
Ee dupeduz trolleniyor muyuz yani?
Evlenmeyi dusundugu ikinci adam evin esyalarini degistirmedi ya, ondan herhalde.Valla trolleniyor muyuz hatun mu dengesiz ben de çözemedim.
Çıtırla evlenme hevesindeyken ayakları yere basmıyordu, bulutların üstünde sekiyordu. Bu konuda depresyonun dibinde.
Valla trolleniyor muyuz hatun mu dengesiz ben de çözemedim.
Çıtırla evlenme hevesindeyken ayakları yere basmıyordu, bulutların üstünde sekiyordu. Bu konuda depresyonun
Eşyaları takmayıp evlenseydi şimdi kocişiyle gruba foto atıyor olabilirdi.Evlenmeyi dusundugu ikinci adam evin esyalarini degistirmedi ya, ondan herhalde.
Benim madalyamı hanginiz aldı?Evlenme basarisi elde edip bi ust levela tekrar gecemedigi icin dert kuyusuna dusmus oladabilir tabi, biliyosun evlenenlere madalya takiyorlar.
Madalyasiz olmaz, derhal bul onu, mazallah evliligin duser.Benim madalyamı hanginiz aldı?
Hangi kurum veriyor? Hemen kayıp madalya başvurusu yapayım. Cimer’e mi yazsam acaba?Madalyasiz olmaz, derhal bul onu, mazallah evliligin duser.
Kac para ulan bi madalya
Hangi kurum veriyor? Hemen kayıp madalya başvurusu yapayım. Cimer’e mi yazsam
söyleye söyleye nazar değdireceksinBirini boşamış Çıtırla ayrılmış yenisi bilem bulmuş ulan bizde bi adamla 19 yıldır takılalım kendime bir miktar kırıldım
Oda benim ayıbım baksana elalem sıraya diziyor daha 30 yaşındasöyleye söyleye nazar değdireceksinbenim de 4 sene oldu ulan diyorum bu 15 20 seneleri nasıl deviriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?