benim karnım şişiyor, bir yorum yapsanız nolur...

doktora gittim zaten 9 mart ta kan testi yapırdım ultrasona girdiiiim ama öldüm korkudan yumurtalıklarımda kist çıktı total hcg de 0,3 çıktı negatif cıkmışken bırakim öyle kalsın diye düşünüyorum bidaha gitmeye korkuyorumm

E peki neden korkuyosun ? Kistler icin ne dedi doktor ?

Canim tekrar soyleyeyim. Eczaneden test al, icin rahatlasin. İcin rahatlayinca zaten gebelik belirtilerin yok olacaktir. Adetinin az gelmesi ise tamamen stresle alakali.

Yatiyorum kizlar herkese iyi geceler :)

herşey için teşekkür ederiiim ii gecelerrr

ama ben kullanmadımki adet söktürücüyü :26: zoretanin kullanıyorum doktoruma sormadan almiyim kullanmıyim dedim oda mutlaka kullan dedi bidaha görünüp tekrar ilacı yazdırıp almam gerekk :31:

benim de karnım davul gibi,hiç böyle olmazdım..Ayrıca midem deli gibi bulanıyo ve kusasım var.
Hamilelik belirtilerinin çoğu var yani ama öyle bir ihtimalim yok :)

mevsimseldir diyorum...Ayrıca madem kendini hazır hissetmiyorsun bu tür şeyler yaşamaya ara vermelisin.Belli ki panik bir insansın,her ay her ay aynı korkuları yaşarsan sinir hastası olursun mazallah...

hamilelikten degildir hem kac ay olmusta karin sis olsun o kadar...

kan testinde cikmamis iste,birde camasirla hamile kalinmaz heralde....

ama ben kullanmadımki adet söktürücüyü :26: zoretanin kullanıyorum doktoruma sormadan almiyim kullanmıyim dedim oda mutlaka kullan dedi bidaha görünüp tekrar ilacı yazdırıp almam gerekk :31:

anladim:31::31:

benim de karnım davul gibi,hiç böyle olmazdım..Ayrıca midem deli gibi bulanıyo ve kusasım var.
Hamilelik belirtilerinin çoğu var yani ama öyle bir ihtimalim yok :)

mevsimseldir diyorum...Ayrıca madem kendini hazır hissetmiyorsun bu tür şeyler yaşamaya ara vermelisin.Belli ki panik bir insansın,her ay her ay aynı korkuları yaşarsan sinir hastası olursun mazallah...

ilkti ve son :)

konu sahibi arkadaşım bence mide-bağırsak sisteminde bir problem olabilir yani fazla asit ürettiği için kendını şişkin hissedebilirsin imkanın varsa bir gasrtoenterelog ya da genelcerrahiye git

Son düzenleme:
normalde böle hamıle kalman cok zor bınde bır ıhtımal... eger anlattıgın gıbıyse....çünkı bakıresın.... 1.cısı bu... 2.si... adet oldumm test yaptım negatıftı dıosun....3. belkı pskolojık olarak karnın sısıyo olabılır aklında bu sorularla yasıyosan.... sana tavsıyem korkacagın yada pısman olacagın seylerı yapmaman.... ne acelen var güzelım.... zaten ıstesende ıstemesende yasayacaksın bunları.... akıllı ollll yada pişman olma:20::20::20:

Back
X