Aynen oyle.. benim canimin kiymeti yok mu bu alinganlik degil aslinda.. kim olursa olsun 80 yasinda biride olsa farkeder miSizinki can'da bizimki patlıcan mı ne hakla öyle araba kullanıyor eşiniz?
Ben direk o sekilde konusmadim aslinda dedim benim canimin kiyleyi yok mu? Kizmis bana bir mevzu vardi da ne olursa olsun..Eşinizin yaptığı riskli hareketler hem sizi hem de trafikteki diğer tüm insanları düşünmeden yapılmış cahilce hareketler.. Belki de trafikte yarattığı kargaşa nedeniyle başka araçlardaki küçük çocukları korkuttu.
Ayrıca Küçücük Yeğenlerle kendinizi kıyaslamak da pek Bilgece bişey değil. Çok alakasız ve yersiz olmuş karşılaştırmanız.
Ayrıca korkuyu geçelim küçük bir çocuğun ölümüne de sebebiyet verebilirdi o Zaman ne yapacaktı acaba?
Az evvel esimle disaridan geldik.. cok hizli araba kullandi makas atti risklere girdi.. eve geldikten sonra dedimki neden boyle yaptin kucuk yegenlerin olsaydi yine ayni hareketleri yaparmiydin? Dediki o sinirle yapmazdim onlar kucuk korkardi. Bende dedimki benim canim can degil mi? Benimde anam babam yok mu? Allah banada can verdi? Nasil ayrim yaparsin? Bagirdi cagirdi? Onlar korkarmis! Bende korkuyorum dedim.. tartistik.. cok kirildim incindim.. benimki can degil mi ?
Ehliyetiniz varsa eşinize siz kullanmadıkça binmeyeceginizi söyleyin yoksa alınBenim hizdan korktugumu biliyor her seferinde soylerim.. o arabada bende varim ama benim canimin kiymeti yok mu
Direk oyle gelismedi olay aslinda. Bana oncesinde kizdi kendince.. arabada ise erkekligini gosterdi.. bende dedim neden oyle arabada hiz yaptin.. ya bana bisi olsaydi kaza falan.. sonra dedim senin kastin bana mi baska biri olsa arabada yine oyle mi yapardin dedim falan oyle ornek verdim.. oda aksini soyleyince deliridmNiye direkt yeğenlerini örnek olarak gösterdiniz? Bir sorun mu yaşandı onlarla ilgili?
Kiyaslama degil bu aslinda.. benim canim kimseden az kiymetlide degil ama.. kkmse kusura bakmasin ama kucuk buyuk kimseyle canimi kuyaslamam.. herkesin kendi cani..o benim canimi kastetti yegenleri olsaydi oyle olmazmisUfak cocuklarla kendinizi kiyaslamayin. Hele ki yegen o kadar tatli oluyor ki insan kilina zarar gelse dunyayi yakar.
Bunun disinda, siz korkunuzla uygunsuz bir uslup sectiniz diye dusunuyorum. Hiz makas vs cok yanlis. Hatali olan o. Ama o an korkunuz sesinize yansimistir.
Neyse sakin bir anda bundan ciddi korktugunu soyle. Askim benim yuregimi agzima getirmeye degecek kadar mi istiyorsun bir seyi? Hayati tehlike bu de. Suan gerginlikle konusulmus gereksiz kalpler kirilmis.
Bilmiyorumki kullanmayi ehliyetim var amaEhliyetiniz varsa eşinize siz kullanmadıkça binmeyeceginizi söyleyin yoksa alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?