Benim Kilo Verme Serüvenim :)

saol verdiğin bilgiler için canım benım.ama bende suan diyetisyene gidemem ki cok borcum var :) yenı eve cıktık ta..gercı akupunktur için kenara para koymustum 200 tl :)) cok deıl ama 1 ay gideyım ona demıstım hem ondan diyette uygulanıyormus..
sonra 5 gunde 5 kıloyu okudumm..bı denemek ıstedım hepsi bu :) olmadı senın dıyet lıstenden calarım kıs olmaz mı

themis5,

ya ben pilatase gitmek istiyorum kuzum ya fena taktım kafaya hatta fiyat araştırdım filan belki önümüzdeki ay başlicam

Platesii hic dusunmedimm ben gerci biara cok merak etmistim ama gerisi gelmedii..suan bnde spor salonuna taktim ama kendi kendime bahane urtiyorum kus olunca bide hic gidesi gelmiyoo insanin..ama bi atak yapabilirim:))
Bnce platesi istiyoken ve hevesliyken basla derim canim

olur tabi ki neden olmasın :) yeterki yolumuz bir olsun

Ya aslında gitmek istiyorum bir taraftan çok masraf olurmu diye düşünüyorum bu ay mutfağıma köşe takımı aldım perdelerini değiştridim filan
ee diyetisyene de gidiyorum ne bileyim canım ya yazın tatile gidicem diye kenara atmaya başlamıştım geçen ay daha yazlık alışverişleri yapıcam :)
ama evde zumba da yapabilirim aslında ya hem çok eğlenceli video da kaydetmiştim bir sürü ne dersin bir akıl ver bana şimdi

olur tabi ki neden olmasın :) yeterki yolumuz bir olsun

saol ılgn ıcın tatlım benım..bende yazın tatıle gıtcem hazıranın basında antalya belek'e :) hemen kılo vermem lazım kı bıkını gıyeyım yaa..
zayıflamadan tatıl alısverısını yapmam hayatta

kızlar mrb yazılanları okuyordumda akapuntur yaptırmak isteyen bi arkadaş var ben yaptırdım rejim ve spor ondada var bunları uyguladığın sürece akapuntur boşuna zaten sporsuz hiç birşey olmuyo ona vereceğin parayı diyetisyene ver 1 ayda 9 kilo verdim diyetisyenle halada devam ediyorum çok yöntem denedim bu kadar kesin sonuç alamamıştım sporlada desteklersenyapılmayacak hiç birşey yok yeterki inan

fiyatlar ne durumda??

aslında çok fena değil şöyle ki 1 aylık paket var sınırsız 100 tl yeni başlayanlar için
birde 2 aylık paket var 180 tl valla yeni borca girdim yoksa kesin gidiyordum of ya ben bi süre evde zumba yapayım
baktım olmuyor kendimi kordine edemiyorum o zaman paraya filan bakmadan başlicam

aynen çok haklısın canım ben hiç sporsuz hareketsiz 40 gün gibi bir sürede 7 kilo verdim kesinlikle diyetisyene gidilmeli bence

midem küçüldü artık galiba öğlen içtiğim çorba ve salatadan sonra hiç ara öğün kullanmadım 2 litre de su içtiö çok iyi gidiyorum
hiç acıkmıyorum :) yuppii

Canimm gtsen cok guzel olur tabikide ama gidemiyosanda yapabilirsin o dedigini..zaten diyetini gayet guzel yapiyosun guzel hsvalarda yuruyus yapabilirsin,evde dans edip kendin hareket edebilirsin..yapmak istesek cok secenegmiz var aslindaa..bi baslasak ha gayret diyip devami gelcekk

Kac kiloyla baslamistinkii..bnde yeni basladim merak ettim:))

akşam tarhana çorbası içtim yine ve yağsız salata çayın yanında da bikaç yulaflı büskivi o kadar :)

ya çalışan arkadaşlarım kaçta geliyorsunuz eve belli saatler arası spor egzersiz birşeyler yapalım ve burayamı yazalım ya

nasıl yapsak

arkadaşlarım merhaba hiç hepbirlikte olamıyoruz burada sohbetlerimiz hep kopuk oluyoo..neyse akşam menümü yazayım 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 1 parça tavuk ve yogurt..

nerede oturuyorsun, bizim burda 120 tl aylık

Sabah sabah meyveli yoğurt ile başladım güne :) öğlen yine çorba ve salata var sonraki 2 gün normal beslenme sonra tekrar protein diyetine
devam kızlar bu arada ayın 21 ine de ne kaldı şurda değil mi ?

slm canımm...ya benım bı arkadasım var tam 19 kılo verdı ama verdiği kıloda kalamadı yanı koruyamadım..akupunkturla verdı yanı...tabıkı ondada dıyet var ılk hafta sadece yoğurt ve salata yedı..
diyetisyene bende gıdeyım dıe dusundum yasadığım yerde ıyı bır doktor var ama 3-4 ay sonralara randevu verıyorr cok geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…