şimdi şöyle söyliyeyim ben öncelikle tabi diyetisyene gitmenizi öneririm çünkü bende daha önce bu tür diyetler yaptım ama hep geri aldım fazla fazla
ve istediğiniz kiloya indiğinizde ben inceyim istediğimi yiyebilirm moduna giriyo insan ,diyetisyene gidince bir uzamandan destek alınca aslında her istediğimizi
yiyebileceğimizi ama bunu mutlaka tolere,kamufle etmeniz gerektiğini anlıyorsunuz iyice sonra vücudunuzu daha iyi tanımaya başlıyorsunuz öncelikli önerilerim bunlar
sonrasında şok diyetler yapmayın derim 1 ayda 4-6 dan gazla olmasın çünkü fazlası yağdan değil su ve kastan gitmiş oluyo,bu kaç kilo ile başladığınızdan da
farkeder önemli buda mesela ben 85.7 ile başadım şuan normal 1 ayda 7 kilo vermem elinden geldiğince spor da yapmaya çalış tatlım ben kendi kendime beceremiyorum
bunu çözmüş durumdayım yapacak birşey yok o yüzden pilates dersi almak istiyorum bakalım önümüzdeki ay şu para sıkıntım geçsin oluruna bakıcam onunda
themis5,
ya ben pilatase gitmek istiyorum kuzum ya fena taktım kafaya hatta fiyat araştırdım filanbelki önümüzdeki ay başlicam
saol verdiğin bilgiler için canım benım.ama bende suan diyetisyene gidemem ki cok borcum var :) yenı eve cıktık ta..gercı akupunktur için kenara para koymustum 200 tl :)) cok deıl ama 1 ay gideyım ona demıstım hem ondan diyette uygulanıyormus..
sonra 5 gunde 5 kıloyu okudumm..bı denemek ıstedım hepsi bu :) olmadı senın dıyet lıstenden calarım kıs olmaz mı
Platesii hic dusunmedimm ben gerci biara cok merak etmistim ama gerisi gelmedii..suan bnde spor salonuna taktim ama kendi kendime bahane urtiyorum kus olunca bide hic gidesi gelmiyoo insanin..ama bi atak yapabilirim:))
Bnce platesi istiyoken ve hevesliyken basla derim canim
olur tabi ki neden olmasın :) yeterki yolumuz bir olsun
themis5,
ya ben pilatase gitmek istiyorum kuzum ya fena taktım kafaya hatta fiyat araştırdım filanbelki önümüzdeki ay başlicam
fiyatlar ne durumda??
kızlar mrb yazılanları okuyordumda akapuntur yaptırmak isteyen bi arkadaş var ben yaptırdım rejim ve spor ondada var bunları uyguladığın sürece akapuntur boşuna zaten sporsuz hiç birşey olmuyo ona vereceğin parayı diyetisyene ver 1 ayda 9 kilo verdim diyetisyenle halada devam ediyorum çok yöntem denedim bu kadar kesin sonuç alamamıştım sporlada desteklersenyapılmayacak hiç birşey yok yeterki inan
Ya aslında gitmek istiyorum bir taraftan çok masraf olurmu diye düşünüyorumbu ay mutfağıma köşe takımı aldım perdelerini değiştridim filan
ee diyetisyene de gidiyorum ne bileyim canım ya yazın tatile gidicem diye kenara atmaya başlamıştım geçen ay daha yazlık alışverişleri yapıcam :)
ama evde zumba da yapabilirim aslında ya hem çok eğlenceli video da kaydetmiştim bir sürü ne dersin bir akıl ver bana şimdi
kızlar mrb yazılanları okuyordumda akapuntur yaptırmak isteyen bi arkadaş var ben yaptırdım rejim ve spor ondada var bunları uyguladığın sürece akapuntur boşuna zaten sporsuz hiç birşey olmuyo ona vereceğin parayı diyetisyene ver 1 ayda 9 kilo verdim diyetisyenle halada devam ediyorum çok yöntem denedim bu kadar kesin sonuç alamamıştım sporlada desteklersenyapılmayacak hiç birşey yok yeterki inan
akşam tarhana çorbası içtim yine ve yağsız salata çayın yanında da bikaç yulaflı büskivi o kadar :)
ya çalışan arkadaşlarım kaçta geliyorsunuz eve belli saatler arası spor egzersiz birşeyler yapalım ve burayamı yazalım ya
nasıl yapsak[
canım benim kızım var 1,5 yaşında o pek fırsat vermiyoo evde spora ama yapabilirsem kosu bandında yürümek istiyorum yada bi spor merkezine yazılmak
aslında çok fena değil şöyle ki 1 aylık paket var sınırsız 100 tl yeni başlayanlar için
birde 2 aylık paket var 180 tl valla yeni borca girdim yoksa kesin gidiyordumof ya ben bi süre evde zumba yapayım
baktım olmuyor kendimi kordine edemiyorum o zaman paraya filan bakmadan başlicam
nerede oturuyorsun, bizim burda 120 tl aylık
akşam tarhana çorbası içtim yine ve yağsız salata çayın yanında da bikaç yulaflı büskivi o kadar :)
ya çalışan arkadaşlarım kaçta geliyorsunuz eve belli saatler arası spor egzersiz birşeyler yapalım ve burayamı yazalım ya
nasıl yapsak[
canım benim kızım var 1,5 yaşında o pek fırsat vermiyoo evde spora ama yapabilirsem kosu bandında yürümek istiyorum yada bi spor merkezine yazılmak
ayyy kıyamam :) koşturuyodur o seni zaten peşinden valla bende bir üşengeçliktir anlamadım gitti şuan diyetle sporu bi arada götürseydim kesin daha
iyi sonuçlar alırdım eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?