Benim Kilo Verme Serüvenim :)

Arkadaslar gunaydinn..toplantm vardi oyuzden sabah tartildim ama yazamadim..tam olarak 91.4kiloyummkabus gibii( neysee yaza kadargidicek bu kilolarrr..sabah bir kase müsli yedim acil cikmam gerekiyodu..henuz ogle yemegi yemedim.arada 2cay birde kurabiye yedim mecburiyetten toplantida olunca simdilik bu kadarr

tabiki canım katılabilirsin bana :) gerçekten motive çok önemli kesinlikle olumsuz şeyler düşünmemek lazım ben kilo çizelgesi yaptım atta bakabilirsin nek kadar kilo verdiğimi ben şu tabolları hazırlayamıyorum daha doğrusu çok girmediğim için bilmiyorum yapmasını bunu bilen yapacak bir arkadaş varsa onu görevlendirebiliriz
hem böylece burayı takip edenler hafta hafta kilo verebilmek için daha çok savaşır vazgeçmez diye düşünüyorum :)

ara sıra kaçamaklar elbette olur bu kadar da sıkmayalım kendinmizi ama telafisini de mutlaka yapalım

Merhaba güzellikler nasılsınız ??

sabah kahvaltım;

bir dilim beyaz peynir,
2 dilim kepekli ekmek,
2-3 çatal sucuklu yumurta

öğle yemeğim;

tarhana çorbası,
yoğurt,
kepekli makarna

ara öğün olarak öğle yemeğinden önce 2 kayısı,2-3 kuru siyah üzüm,5-6 badem yemiştim.

aman çok demeyin 4 gün protein diyeti verdi diyetisyenim sonraki 2 günde karbonhidrat da tüketmemi istedi o yüzden yediklerim fazla gibi gelebilir size :)
fazla tartan tartım bile 78 tarttı bu sabah beni sanırım 76 lara düştüm ama tabi bu ayın 21.inde belli olacak ogüne kadar sabırsızlanıyorum yaaa :)
incelmek çok güzel bir duygu

:))ozmn sadece yaza incecik girecegmizi dusunup ona gore motove edelim birbiemizi.bn 30kilo vermek istiyorum boyum 1.68..Tablo yapmasini bende hic bilmiyorum cnm hic denemedim..hepimizin tablosu olsa guzel olur gercekten

Ogle yemegimi 3gbi yiyebldim kahvaltii yaptim 1haslanmis yumurta,bi kk beyaz peynir, 2dilim ligh kasar ,1dilim ekmek,bir fincan cay..

Merhaba,

akşam yemeğim 1 kase yoğurt ve lahana sarması bol baharatlı :)

Ogle yemegimi 3gbi yiyebldim kahvaltii yaptim 1haslanmis yumurta,bi kk beyaz peynir, 2dilim ligh kasar ,1dilim ekmek,bir fincan cay..

canım eğer ödem varsa diyetisyenimin verdiği yeşil ay tarifini vereyim ben %80 attım ödemi.

sallama yeşilçayın içinde
bir dilim limon
bir tutam tarçın
2 adet karanfil

tadı da sade yeşilçayı sevmeyenler için daha içilebilir hale geliyo tavsiye ediyorum yani

Aksam menum 1kase yogurt haslanmis tavuk ve bi kac kasik makarna...aramda da yarim elma yarim portakall yedim

Olmazmii canimmm:))yarin denicem bu tarifii

Günaydın hatunlarrr

bugün ve yarın detox günüm sadece çorba ve salata tüketeceğim,ama sabah işte olduğumdan yine yoğurt yemek zorundayım onun dışında
öğle ve akşam sadece çorba salata ara öğün kullanmak istersem yine bunları yiyip içeceğim.Bugün o kadar rahat uyandım ki bütün yüklerimden kurtulmuş gibiydim
üzerimi giyinirken bile daha rahatım artık pantolonomu giyerken son düğmelerin sıkmaması,üzerine t-shört yada kazak giyerken hangisi pantolonton pırtlayan karnımı ve yanlarımı gizler diye düşünmeme gerek kalmadan istediğimi giyebilmem büyük keyif verdi birde üzerine iş yerinden arkadaşların beni hayranlıkla süzüp maşallahlar çekmeleri :) yüzün süzüldü çok farketti,popoın da gitmiş senin demeleri bu sağlıklı yaşam maratonuna devam etmemi adeta kamçıladı zaten artık olaya
yavaş yavaş diyetteyim değilde sağlıklı yaşıyorum modunda devam ediyorum ah birde şu egzersizleri yapabilsem ah biliyorum çok daha iyi olacağını ama
hayırlısı diyorum ya vardır bunda da bir şey diyorum çok öpüyorum sizleri kızlar gün içinde yazışalaım konuşalım bo konu dışında da dertleşelim

Gunayydinnnn...bugunku kahvaltim 1yumurta tavada pismis,1dilim b.peynir,2zeytin,1Dilim ekmekk acik cayy

Masallahh sanaa canimmm boylee devam ett..ins bnde gorcem bu gunlerii:))egzersiz konusuna gelincee bende sendenim canim.buaralar hiic canim istemiyoo ama gerekiyoo yapmak..evde kosu bandi var ama useniyoum.saglikli yasamima brz daha adapte olayim ondan sonraa spor salonuna yazilayim diyorum yada evde duzenli olarak yuruyusleree

slmm kızlarr merhaba..yaa bende zayıflamak istiyorum haziranın basında tatile gidicez halim cok kotu tatilide gectımm kendımı 100 kılo gibi hıssedıyorum cok şişkinliğim varr..bi sene içinde tam 12 kilo aldım

banada yardımcı ol ne olur kıss

banada yardımcı ol ne olur kıss

şuan kaç kilosun cnm zaten buraya hergün gir oku yazılanları baya gaza gelen oldu :) ama gazı alan kaçıyo bir kaç arkadaş hariç tabi onlar hala
burada konuşuyoruz onlarla takip te kal hergün ne yedik içtik gelip yazalım buraya olurmu hoşgeldin aramıza

themis5,

ya ben pilatase gitmek istiyorum kuzum ya fena taktım kafaya hatta fiyat araştırdım filan belki önümüzdeki ay başlicam

slm tatlım 72 kıloyum ben boyum 1.65 evlıyımmm... ama 60 kılo olmam gerek sıtede 5 gunde 5 kılo dıyetını okudum ona baslıcam..bıde akupunkturu taktım kafama bılmıyorum kı yaa :)

slm tatlım 72 kıloyum ben boyum 1.65 evlıyımmm... ama 60 kılo olmam gerek sıtede 5 gunde 5 kılo dıyetını okudum ona baslıcam..bıde akupunkturu taktım kafama bılmıyorum kı yaa :)

şimdi şöyle söyliyeyim ben öncelikle tabi diyetisyene gitmenizi öneririm çünkü bende daha önce bu tür diyetler yaptım ama hep geri aldım fazla fazla
ve istediğiniz kiloya indiğinizde ben inceyim istediğimi yiyebilirm moduna giriyo insan ,diyetisyene gidince bir uzamandan destek alınca aslında her istediğimizi
yiyebileceğimizi ama bunu mutlaka tolere,kamufle etmeniz gerektiğini anlıyorsunuz iyice sonra vücudunuzu daha iyi tanımaya başlıyorsunuz öncelikli önerilerim bunlar
sonrasında şok diyetler yapmayın derim 1 ayda 4-6 dan gazla olmasın çünkü fazlası yağdan değil su ve kastan gitmiş oluyo,bu kaç kilo ile başladığınızdan da
farkeder önemli buda mesela ben 85.7 ile başadım şuan normal 1 ayda 7 kilo vermem elinden geldiğince spor da yapmaya çalış tatlım ben kendi kendime beceremiyorum
bunu çözmüş durumdayım yapacak birşey yok o yüzden pilates dersi almak istiyorum bakalım önümüzdeki ay şu para sıkıntım geçsin oluruna bakıcam onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…