Benım koca ne Zaman zayıflıcak yaaaaa :((((((

Biri benim kocanın göbeğini de yok etsin. Yoksa o göbek yakında özerkliğini ilan edip ayrı bir cumhuriyet kuracak.

herşey bi yana eşimin göbişi bir yana. :):):) 1,75 boy 82 kg gayette guzel duruyor. bende evlendıkten sonra kılo aldım baya bı ama hıc bır zaman esım benden kıyaslar gıbı sıkayetcı olmadı . eğer oyle bırsey yapsaydı çok ama çok uzulurdum heralde. o yuzden bende asla sevdıgımı o konuda rencıde etmem.

Pardon da niye rencide etmeyecekmişiz?? Kadın üç beş kilo alınca onlar hiç öyle düşünmüyor. Çocuk doğurup kilo almıyorlar nihayetinde pis boğazlıklarından alıyorlar kiloyu. Ben çok kızıyorum ama o sınırlarını genişletme konusunda kendini aşmaya devam ediyor.

Bende şunu anlamıyorum bir kadin kocam bana bakimsiz dedi kilo almissin diye konu açsa kadini topa tutarsiniz. Bunu bir kadın yapınca mi ayıp oluyor? Ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorsam her gün yarim saat yuruyorsam cikolata olamsina rağmen evde yemiyorsam o da biraz dikkat edecek. Kalkıpda Kıvanç Tatlıtuğ olsun demiyorum. Ama dikkat etmek zorunda. Kilo alininca bütün gün asagilanip kocasi bosayan çok kadın var. Erkekler bir lafa alınıyorlarsa ben bir sey demiyorum.

Edin rencide, edin. Kilo verdirecek koca kalmayınca elinizde işinize yarar :KK14:

herşey bi yana eşimin göbişi bir yana. :):):) 1,75 boy 82 kg gayette guzel duruyor. bende evlendıkten sonra kılo aldım baya bı ama hıc bır zaman esım benden kıyaslar gıbı sıkayetcı olmadı . eğer oyle bırsey yapsaydı çok ama çok uzulurdum heralde. o yuzden bende asla sevdıgımı o konuda rencıde etmem.
Benımkıde aynı kiloda ama kılosu 90 larda bazen 100 oluyor senınkı kadar olsa göbek atarım

Ben kiloluyum eşim fit. Allah razı olsun bugüne kadar bu konuda gik demedi. Beni fit sevecek kilolu benden tiksinecek bir kocayi yanımda tutmam. Bu her iki taraf için geçerli.

eşinizin kilo vermeye karar vermesi lazım . anladığım kadarıyla kendisi için problem olarak görmüyor sadece siz sıkıştırdıkça dikkat ediyormuş gibi yapıyor. destek olmaktan başka yapacağınız hiç bir şey yok. hafif ve lezzetli yemekler hazırlayın. abur cubur almayın eve ya da yanında yemeyin aklına getirmeyin. sizin yanınızdayken ister istemez rejim yapmış olsun ben olsam öyle yapardım.

bizde tam tersi ben kiloluyum eşim normal kiloda , saolsun çok destekçi, karşımda bir şey yemez. benim diyetime uygun restoranlara götürür. hatta çoğu zaman benim diyet yemeklerimden yer.

Eşinizden şikayet ettiğiniz ilk konunuzu bu değil, hatta daha önce başka bir konunuza eşimin kilosu ile ilgili yorum yapmıştım;

Eşim 185, kilosu 130. Enine boyuna, kapı gibi adamdır. Her haline de hastayım, bayılırım.

Kilo verse nasıl olur, elbette sağlığı açısından daha iyi olabilir ancak geçen hafta efor testine girdi, maşallah turp gibi geldi sonuçları, o yüzden bir şey de demiyorum yani, neticede ben de kürdan gibi bir hatun değilim.

Sizin sorununuz eşiniz değil bence. Daha iyisi olur muydu sorunuzu okuduğumda eşiniz için üzüldüm, yazdıklarınızdan geçimsiz birisi olmadığı izlenimine kapıldım, eminim sizden iyisini bulurdu.

Sizdeki sorun sizsiniz diye düşünüyorum.

Daha zengin birisi olsaydı gibi bir şey yazdığınız bir yorumunuz var, bu fikirde olmanıza şaşırmadım zira bence şu an kendinizi bazı açılardan kazıklanmış hissediyorsunuz. "Zengin olsa en azından katlanmam daha kolay olurdu" dediğinize neredeyse eminim.

Adam size çorba salata yeter diyor onu da yapmıyorsunuz. Size siz isteyince çay yapıyormuş(ben olsam yapmazdım), siz ona neden istediği halde yemek yapmıyorsunuz?

Yapıcı yorum yapma niyetim vardı ama yazdıkça nereden tutsam elimde kaldınız.

Yanlış hatırlamıyorsam Afrika'dasınız. Memleketten uzak ve evde bebişle olunca tahminimce saracak yer arıyorsunuz.

Ayrıca siz genel olarak eşinizden memnun değilsiniz, bu nedenle adam zayıflasa başka bir şeye takacaksınız diye düşünüyorum.

Eşimi asla ve asla kimseyle kıyaslamam, o benim süperkahramanım, her şeyiyle gurur duyarım. O benim takım arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım. Kilo aldı veya verdi diye soğumak her şeyden önce kendisine duyduğum aşk'a ayıp.

Eşinizle umarım orta yolu bulabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı.

Seninki iyi gene
benimki 178.101kg ve nezaman zayifla desem adam kiziyo nerem sisman gayet iyiyim diyo://
Bense surekli spor yapip azemi kiloma dikkat ederim.
gerek dis gorunusume gerekse duzenime cok onem veririm
beyefendiye hetgun elbisede versem onu bi pacavra gibi koselere dikkat etmeden atar
Agam bi sunu tertipli koyki kirismasin dedim bugun
nederse begenirsin,tertipsiz adam karisinin aynadidir.yani benmisim;)))hahayt dedim sakana tukuriyim.
olmuyo ne kilosunu,ne daginikligini,nede sacma sakalarini 10senedir degistiremedim.
ama genede kendisini seviyorum :)

Benim eşim bu akşam kendi kendine kilo vermesi gerektiğine karar verdi.diyet yapacakmış sabahları kosacakmis filan..tartılmam lazimmet hemen filan diyerek bir heyecanla anlatıyordu bana..sigarayı da bırakmaya çalışıyor günde iki ye indirdi..hepsi iyi hoş ta şimdi bendinde bekleyecek..çok fazla kilom yok ama sigara sorunu nasıl olacak bilmiyorum offff:KK47:

Sigara ıçmeyın Can'ım cok zararlı . Kokuyo bıde ıyuyuyy

Biz içmiyoruz elh sıgara falan Allah göstermesın

aşırı kilolar genelde hormonal sorunlardan kaynaklanıyor eğer az yiyip te yine de kilolu ise bi diyetisyene gitmeye ikna edin

1.74 boya 90 kilo aşırı değil . .
İsterse bi 5 10 kg verebilir. .
Yemeyi seviyorsa zor. .
Sağlık için kg iyi değil. .

Bi arkadaş yazmış yukarıda onu rencide et diye,bu sayfayı okuması için açık bırakın önünde,çok rencide olacaktır zaten.çünkü konuyu anlatış seklinizden çıkardığım sonuç siz eşinizi zaten sevmiyorsunuz.çoktan sogumussunuz.kiloyu bahane ediyorsunuz.oflamalar beğenmemeler arkadaş eşi ile kiyaslamalar biktimlar...siz aynı durumda olsaydınız?eşiniz size deseydi ki falancanin eşi gibi zayıf ol bakımlı ol paspal görünme soğuyorum diye?burda herkes o kocanın ruhuna fatiha okumuştu. Size hak vermişler.ama üslubunuz rahatsız edici.eşiniz biliyor mu bu hislerinizi?

E
Bi arkadaş yazmış yukarıda onu rencide et diye,bu sayfayı okuması için açık bırakın önünde,çok rencide olacaktır zaten.çünkü konuyu anlatış seklinizden çıkardığım sonuç siz eşinizi zaten sevmiyorsunuz.çoktan sogumussunuz.kiloyu bahane ediyorsunuz.oflamalar beğenmemeler arkadaş eşi ile kiyaslamalar biktimlar...siz aynı durumda olsaydınız?eşiniz size deseydi ki falancanin eşi gibi zayıf ol bakımlı ol paspal görünme soğuyorum diye?burda herkes o kocanın ruhuna fatiha okumuştu. Size hak vermişler.ama üslubunuz rahatsız edici.eşiniz biliyor mu bu hislerinizi?
ever buluyor onada söylüyorum zaten

Back
X