- Konu Sahibi _cankizim_
ben neler yaşadım neler..eşim beni defalarca aldatmış..aldatmış diyorum çünkü bir çoğunu sonradan öğrendim..ilkini öğrendiğikten iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim..kızda yabancı değil yanımızda çalışan biriydi..onu atlattık derken ben ikinciye hamile kalmışım bu arada başka biri olmuş evime bile getirmiş ben yokken.kız başka şehire üniversiteye gitti onun yanına gitmiş her hafta..ben hala nasıl her hafta gittide ben anlamadım onu düşünüyorum..bu yazda başka başka kızlarla o bar senin bu bar benim plajlar tatiller gezmediği yer kalmamış..baktım olmuyor ailemi çağırdım gelin beni alın dedim..bu arada eşim iki kızla karadeniz turuna gitmiş.kızın foursqueda atğı resimlerden anladım birlikte olduklarını..eşim gideceğimi duyunca apar topar döndü geldi..ağladı yalvardı beni bırakma diye..babam olmaz dedi bitti alıyırum kızımı..çok yalvardı bana mesajlar telefonlar ne olur gitme sensiz yapamam..peki neden aldattın çok pişmanım..bi şans daha dedi..iki kızım var çok küçükler ..kızlarımın hatrına bi şans daha verdim..hayatımıza reset attık herşeyi herkesi sıfırladık..kızlarımı anneme bırakıp başbaaş türkiye turu yaptık..şimdi evmizi ve eşyalarımızı yeniliyoruz..umarım tekrar aynı hatayı yapmaz..bana karşı çok iyi ne desem ne istesem yapıyor iş biter bitmez evde..telefonu artık ortada duruyor:)
bu kadar uzaatıım ama şunuda söylemeden geçemem..evet bven çok üzüldüm çok ağladım hastanelik bile oldum..ama eğer arada birazda olsa sevgi varsa yuvayı yıkmak yerine kurtarmaya çalışmak galiba en doğrusu..ben çok ağladım ama ne onurumu ne namusumu nede şerefimi kaybettim..aslında olan evli adamla takılan o kızlara oldu..evliye gönül verme eve gider unutur demişler..şimdi biz ve eşimde o kızlardan konu oduğunda o....u diye hitap ediyoruz afedersiniz..hata hepimize mahsus..umarım kimse aldatılmaz ama mümkün m?
Eşinizden nasıl bahsediliyor acaba, o konuda da hitap şekliniz var mı:26:
Son düzenleyen: Moderatör: