benim KOCAM mi ???ASLA??

Bayanlar mrb cok sinir oldugum bir durum var
gelin hep beraber fikirlerimizi paylasalim özellikle evli bayanlar...

Etrafimda özellikle yakin cevremde bazi bayanlar var
onlarin tabiriyle KOCAlarina çok güveniyorlar

hemde ne güvenme
kayitsiz şartsiz

Çok kiziyorum çokmu acizler neler anlamadim???

Hemde bu çok güvenilen KOCAlarin neleri var
gözlerimle gördüm...

Tamam insan eşine güvenir

Sürekli şüpheyle yaşanmaz zaten

ben 5 yillik evliyim bir kere eşimin cebini cüzdanini tlfnunu karistirmadim karistirmamda
çok güvendigimden degil güvenmek istedigimden boyle yaparsam zamanla aliskanlik yaparim sürekli kariştirmak isterim gibi geliyo

Birde demiyorlarmi
BENİM KOCAM ASLA YAPMAZ deli oluyorum bu kadar net nasil güveniyorlar

çok yakin bir tanidigim sürekli kullanirdi bu cümleyi
cok kizardim bu kadar çok güvenme derdim birgun yikilirsin sonuçmu sonuç ALDATİLDİ

yine çok yakin bir akrabam ayni cümleyi çok kullanir
M.......m mi ASLA YAPMAZ çünkü ben yatakta (affiniza siginiyorum)her zaman isyediginden fazlasini verdim

yani ona göre (ben öyle düşünüyorum) erkek sadece cinsellik amaçli aldatir...
Sonuçmu:o çok güvenilen erkek kapi komsusu dul kadin ona karsi duygulari var
İlk firsatta belli etmek istiyor
hanimi hâla kocam da kocam ....

Neyse hanimlar sizde eşlerinize bu şekilde
kayitsiz şartsiz güveniyormusunuz...ve neden...
bende eşime güvenirim ama kesin yapmaz diye bişi yok bence insanın içinde öncelikle Allah korkusu olcak ki böyle şeyler yapmayacak eşimi herşeyini bilirim ben teli facesi hep ortadadır gizli saklısı olmaz benden

bütün bu yaşananlardan sonra sende aşk sevgi varmı bana kızma ama sen kurtarmaya çalışıyosunda eşinin gözü dışarda anlaşılan

yok hayır kızmıyorum..ben kendime şaşırıyorum onca şeyden sonra neden hala burdayım diye..ama ben kaç kere gitmeye kalktıysam bırakmadı beni..tabiki eskisi gibi değil çok şey değişti içimde..bi kere büyüdüm artık..hayalperest değil gerçekciyim..takmıyorumda banane diyorum yapmayan erkek vrmı..bunu bırakıp başkasıyla evlensem o aldatmayacak mı..en azından kızlarım kendi babalarıyla büyür dedim..seviyorumda ama ölesiye değil tabi..önceden sadece evle çocukla ilgilenip kendimi unuturdum..şimdi önce ben..alışverişe çıktıkmı kendimi arka plana atardım şimdi önce ben ve çocuklarıım..yani aslında gözümü açtı..kendisinede defalarca söyledim eğer kalbin başkasında ve benimle mutlu değilsen istediğin anda çıkar giderim sorun değil..bana her defasında onların eğlencelik olduğunu söyledi..kendini bu duruma düşüren kzlar utansın..evli adama gönül eğlencesi olmak zavallılık değilde nedir..ayy çenem düşüyor bu konu açılınca :)

ben neler yaşadım neler..eşim beni defalarca aldatmış..aldatmış diyorum çünkü bir çoğunu sonradan öğrendim..ilkini öğrendiğikten iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim..kızda yabancı değil yanımızda çalışan biriydi..onu atlattık derken ben ikinciye hamile kalmışım bu arada başka biri olmuş evime bile getirmiş ben yokken.kız başka şehire üniversiteye gitti onun yanına gitmiş her hafta..ben hala nasıl her hafta gittide ben anlamadım onu düşünüyorum..bu yazda başka başka kızlarla o bar senin bu bar benim plajlar tatiller gezmediği yer kalmamış..baktım olmuyor ailemi çağırdım gelin beni alın dedim..bu arada eşim iki kızla karadeniz turuna gitmiş.kızın foursqueda atğı resimlerden anladım birlikte olduklarını..eşim gideceğimi duyunca apar topar döndü geldi..ağladı yalvardı beni bırakma diye..babam olmaz dedi bitti alıyırum kızımı..çok yalvardı bana mesajlar telefonlar ne olur gitme sensiz yapamam..peki neden aldattın çok pişmanım..bi şans daha dedi..iki kızım var çok küçükler ..kızlarımın hatrına bi şans daha verdim..hayatımıza reset attık herşeyi herkesi sıfırladık..kızlarımı anneme bırakıp başbaaş türkiye turu yaptık..şimdi evmizi ve eşyalarımızı yeniliyoruz..umarım tekrar aynı hatayı yapmaz..bana karşı çok iyi ne desem ne istesem yapıyor iş biter bitmez evde..telefonu artık ortada duruyor:)
bu kadar uzaatıım ama şunuda söylemeden geçemem..evet bven çok üzüldüm çok ağladım hastanelik bile oldum..ama eğer arada birazda olsa sevgi varsa yuvayı yıkmak yerine kurtarmaya çalışmak galiba en doğrusu..ben çok ağladım ama ne onurumu ne namusumu nede şerefimi kaybettim..aslında olan evli adamla takılan o kızlara oldu..evliye gönül verme eve gider unutur demişler..şimdi biz ve eşimde o kızlardan konu oduğunda o....u diye hitap ediyoruz afedersiniz..hata hepimize mahsus..umarım kimse aldatılmaz ama mümkün m?

yine suç kızlarda oldu. eşe gelince hatalar hepimize mahsus deriz. ama o kızlara eşle beraber o kelimeyi kullanırız.peki o kızlarda eşiniz gibi hata yapmadılarmı.
o kızlar o.. ise eşiniz ne peki. onada bir terim varda hadi demeyelim şimdi.

Son düzenleme:
Kimse %100 güvenilir değildir, kadın da erkek de. Erkek de ihtimal daha çok da kadında az diye bir şey kabul etmiyorum, her iki cinsinde tinetsizi var.

Kıskançlık, merak, şüphe durumum hiç olmadı hayatım boyunca. Hayat arkadaşıma güvenirim, sürekli arkasında dolaşıp kontrol etmem. Bugüne dek aklımı bulandıracak en küçük bir şeyi olmadı ama yine de yapmaz demem. İnsanın nefsi var, yenilebilir her şey olabilir. Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın, çok zor bir durum.

Eski ilişkimde yaşadım, 10 yıl gözünün içine bakmıştım ama yarım günde bitti her şey, kimse böyle tecrübeler yaşamasın inş.

yine suç kızlarda oldu. eşe gelince hatalar hepimize mahsus deriz. ama o kızlara eşle beraber o kelimeyi kullanırız.peki o kızlarda eşiniz gibi hata yapmadılarmı.
o kızlar o.. ise eşiniz ne peki. onada bir terim varda hadi demeyelim şimdi.
ben eşime o malum terimide kullandım eşim sütten çıkmış ak kaşık değil ki..o kızlar bırakın eşimin evli olduğunu bilmeyi benide bizzat tanıyorlardı..abla abla diye boynuma sarılıyorlardı..bi tanesi evime bebek görmeye bile geldi..erkeklerin nişyeti belli zaten zamparalık yapmak..ama evli olduğunu bile bile bi adamla birlikte olmak aptallık değilde nedir..kendi aptallıklarına doymasınlar..

ben neler yaşadım neler..eşim beni defalarca aldatmış..aldatmış diyorum çünkü bir çoğunu sonradan öğrendim..ilkini öğrendiğikten iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim..kızda yabancı değil yanımızda çalışan biriydi..onu atlattık derken ben ikinciye hamile kalmışım bu arada başka biri olmuş evime bile getirmiş ben yokken.kız başka şehire üniversiteye gitti onun yanına gitmiş her hafta..ben hala nasıl her hafta gittide ben anlamadım onu düşünüyorum..bu yazda başka başka kızlarla o bar senin bu bar benim plajlar tatiller gezmediği yer kalmamış..baktım olmuyor ailemi çağırdım gelin beni alın dedim..bu arada eşim iki kızla karadeniz turuna gitmiş.kızın foursqueda atğı resimlerden anladım birlikte olduklarını..eşim gideceğimi duyunca apar topar döndü geldi..ağladı yalvardı beni bırakma diye..babam olmaz dedi bitti alıyırum kızımı..çok yalvardı bana mesajlar telefonlar ne olur gitme sensiz yapamam..peki neden aldattın çok pişmanım..bi şans daha dedi..iki kızım var çok küçükler ..kızlarımın hatrına bi şans daha verdim..hayatımıza reset attık herşeyi herkesi sıfırladık..kızlarımı anneme bırakıp başbaaş türkiye turu yaptık..şimdi evmizi ve eşyalarımızı yeniliyoruz..umarım tekrar aynı hatayı yapmaz..bana karşı çok iyi ne desem ne istesem yapıyor iş biter bitmez evde..telefonu artık ortada duruyor:)
bu kadar uzaatıım ama şunuda söylemeden geçemem..evet bven çok üzüldüm çok ağladım hastanelik bile oldum..ama eğer arada birazda olsa sevgi varsa yuvayı yıkmak yerine kurtarmaya çalışmak galiba en doğrusu..ben çok ağladım ama ne onurumu ne namusumu nede şerefimi kaybettim..aslında olan evli adamla takılan o kızlara oldu..evliye gönül verme eve gider unutur demişler..şimdi biz ve eşimde o kızlardan konu oduğunda o....u diye hitap ediyoruz afedersiniz..hata hepimize mahsus..umarım kimse aldatılmaz ama mümkün m?

Aldatildinizi bilmeden once hep asla benim esim yapmaz diyormuydunuz

Bu arada mutlulugunuz daim olsun insallah

demekki bir sans vermeye degermis esiniz

pisman belliki Allah sasirtmasin insaniz sonucta

%99 güvenirim eşime %1 im her daim vardır.

Sanıyorum ki 2 kere aldatılmış olmanın etkisi var :ssz::ssz:

Eski sevgililerim tarafından yani eşim değil aldatan :1:

Ama umarım olmaz büyük konuşmak istemem ama aldatılırsam da kabul etmeceğimi yeterince empoze etmişimdir muhtemelen çünkü evlendiğim adam arkadaşımdı aldatanlara ne tür işkence yapıp ayrıldığımı çok iyi bilir :9:

Ama kafamın hep bir tarafı ayrılığa hazır. Hep A B planlarım var. ve bence bütün kadınların olması gerekiyor.

ben eşime o malum terimide kullandım eşim sütten çıkmış ak kaşık değil ki..o kızlar bırakın eşimin evli olduğunu bilmeyi benide bizzat tanıyorlardı..abla abla diye boynuma sarılıyorlardı..bi tanesi evime bebek görmeye bile geldi..erkeklerin nişyeti belli zaten zamparalık yapmak..ama evli olduğunu bile bile bi adamla birlikte olmak aptallık değilde nedir..kendi aptallıklarına doymasınlar..
bakın. kızlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. ama eşiniz kendi yaptığı şeyi hiçe sayarak o kadınlara o kelimeyi kullanıyorsa bu cinsiyet ayrımcılığına girer. ki. ben bu tarz ilişkilerde en büyük suçu erkekte bulurum . ve sizinki bunu defalarca yapmış. erkektir evliliğe imza atan,erkektir , sadakat için söz veren. erkektir iradeli olması gereken erkektir.
. evlidir çünkü.
2ci kadının suçu varmı var elbette. ama en büyük suç evli olan taraftır. 2ci kadının sizin evliiğinizimi düşünmesi gerekir yoksa evli olan kişininmi.
hem yapıp edip hemde beraber olduğu kadınlara o.. diyen adama git aynaya bak demek gerekir. insan bari kendi suçunu bilip susar. ve en çok hatalı olduğu o konuda diğer kişilere hakaretle yüklenmez.

Son düzenleme:
bakın. kızlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. ama eşiniz kendi yaptığı şeyi hiçe sayarak o kadınlara o kelimeyi kullanıyorsa bu cinsiyet ayrımcılığına girer. ki. ben bu tarz ilişkilerde en büyük suçu erkekte bulurum . ve sizinki bunu defalarca yapmış. erkektir evliliğe imza atan,erkektir , sadakat için söz veren. erkektir iradeli olması gereken erkektir.
. evlidir çünkü.
2ci kadının suçu varmı var elbette. ama en büyük suç evli olan taraftır. 2ci kadının sizin evliiğinizimi düşünmesi gerekir yoksa evli olan kişininmi.
hem yapıp edip hemde beraber olduğu kadınlara o.. diyen adama git aynaya bak demek gerekir. insan bari kendi suçunu bilip susar. ve en çok hatalı olduğu o konuda diğer kişilere hakaretle yüklenmez.

Cok dogru
Hicbir kadin aldatilmayi haketmez..
Ama benim eltimde hic haketmemisti
canim eltim arkadasim sirdasim cok uzuldum ona

oda acidigi dul bir bayani esinin sirketine ise soktu
simdi ise o kadanin yuzunden bosandilar;((

Ben ilk duydugumda o kadin bu nankorlugu sana nasil yapar dedim
kizginlikla o....pu dedim

eltim bana dediki kadindan cok kocam hatali kim bilir kizi nasil kandirdi
ne kadar pesinden kostu

cunku bu esinin ilk aldatmasi degilmis...

Cok uzulmustum resmen hasta oldum

uzulme dedi ben degil o kaybetti

insallah yolu acik olur eltimin
bir daha ayni acilari yasamaz

onun aglamalari gozumun onunden hic gitmez

Aldatildinizi bilmeden once hep asla benim esim yapmaz diyormuydunuz

Bu arada mutlulugunuz daim olsun insallah

demekki bir sans vermeye degermis esiniz

pisman belliki Allah sasirtmasin insaniz sonucta

kesinlikle hep eşim yapmaz diyordum ..hiç telefonuna falan bakmazdım nerde kaldın nereye gittin diye hiç sormazdım..çok fazla güvenirdim bir gün aldatılacağım hiç aklıma gelmedi..öğrenince dünyam yıkıldı..o yüzden diyorum ya aslında bana iyilik yaptı gözümü açtı..kimseye güvenmiyorum artık..bu olayları yaşarkende çevremde kim dost kim düşman çok iyi öğrendim..artık herkese ona göre davranıyorum..şans verdim evet umarım pişman olmam..şu an herşey yolunda teşekkür ederim bu arada..

Son düzenleme:
ben eşime şimdi güveniyorum ama bundan bi on-on beş sene sonrası için korkuyorum. çünkü nişanlıyken hiç cinsel olarak yakınlaşmamız olmadı, o dini açıdan uzak durdu aslında böyle düşünmeseydi ben karşı çıkmazdım. şimdi gayet güvenilir kendisi ama bu erkekler durup durup azarlarya ben ondan korkuyorum :) kırk yaş sendromu fln geçirmesin Allah korusun :))

yani tabi işin espirisi ama ne olursa olsun insan kendine bile %yüz güvenmezken başkasına neden bu kadar gözü kapalı inanır bilmem..

belki de işlerine öyle geliyor, benim etrafımdada var böyle hatunlar, kocası ne haltlar yer bu da bilir ama yinede söyledikleri bi tek şey var, benim kocam yapmaz :) tabi kocalara güvenmeyip peşlerine düşseler yakalayacaklar, sonra kim çalışacak, ayakları üzerinde duracak fln, kocamın parası gelsin kendi gitsin kafaları bunlar

. evlidir çünkü.

burdan bi kaç kelime ile insanların neler yaşadıklarını anlamak yada kendini tam anlamıyla ifade edebilmek malesef mümkün değil..yazı yazarken hem insanları sıkmadan hemde anlatmak istediğini kısaca anlatmaya çalışırken bi çok şey ifadesiz kalabiliyor..o kadar uzun ki hikayem..siz böyle bi durum yaşadınızmı bilmiyorum..gerçekten yaşamadan anlamak çok zor..
bahsettiğim iki kız yanımızda çalışıyordu farklı zamanlarda..bende çalışıyordum onlarla berbaer..ikisinede kardeşim gibi davranırdım patron gibi değil..oturup sphbet ederdik ..bende eşimden bahsederdim..eşim onlara yalan söylüyordur bu kesin..ama biraz aklını kullansalardı bu duruma düşmezlerdi..yada tam aksi şöyle bi durumda oabilir bu yüksek ihtimal bence..eşimin işi çok iyi durumu çok iyi arabsı parası..eşimi kafalayıp benden boşatmaya yuvamı yıkmaya çalıştılar ...siz benim yaşadıklarımı yaşasaydınız eğer daha ağır kelimeler kullanırdınız..ben ailesiyle bile iletişme geçtim annesinin zerre umrunda değildi..çünkü kadın evli olduğu halde çalıştığı hastenede bi doktorla berbaer..ailece belli..siz olsanız ne derdiniz...ben eşimide savunmadım hiç bi zaman..o şu anda yaptığı hataları telafi etmeye çalışıyor..ama o kızlar beni aşağılamaya çalışıyro hakaret ediyr..sizce aşağılanacak olan benmiyim onlarmı?

burdan bi kaç kelime ile insanların neler yaşadıklarını anlamak yada kendini tam anlamıyla ifade edebilmek malesef mümkün değil..yazı yazarken hem insanları sıkmadan hemde anlatmak istediğini kısaca anlatmaya çalışırken bi çok şey ifadesiz kalabiliyor..o kadar uzun ki hikayem..siz böyle bi durum yaşadınızmı bilmiyorum..gerçekten yaşamadan anlamak çok zor..
bahsettiğim iki kız yanımızda çalışıyordu farklı zamanlarda..bende çalışıyordum onlarla berbaer..ikisinede kardeşim gibi davranırdım patron gibi değil..oturup sphbet ederdik ..bende eşimden bahsederdim..eşim onlara yalan söylüyordur bu kesin..ama biraz aklını kullansalardı bu duruma düşmezlerdi..yada tam aksi şöyle bi durumda oabilir bu yüksek ihtimal bence..eşimin işi çok iyi durumu çok iyi arabsı parası..eşimi kafalayıp benden boşatmaya yuvamı yıkmaya çalıştılar ...siz benim yaşadıklarımı yaşasaydınız eğer daha ağır kelimeler kullanırdınız..ben ailesiyle bile iletişme geçtim annesinin zerre umrunda değildi..çünkü kadın evli olduğu halde çalıştığı hastenede bi doktorla berbaer..ailece belli..siz olsanız ne derdiniz...ben eşimide savunmadım hiç bi zaman..o şu anda yaptığı hataları telafi etmeye çalışıyor..ama o kızlar beni aşağılamaya çalışıyro hakaret ediyr..sizce aşağılanacak olan benmiyim onlarmı?
bakın ben sizin kullanmanızdan rahatsız olmadım. eşinizin kullanması beni rahatsız etti.

Son düzenleme:
bu arada aldatılmadım,ama aldatılmanın acısını bir arkadaşımda yaşadım. kızın günden güne erimesini. kardeşiyle hep yanındaydık. sabahlara kadar onunla konuştuk,moralini düzeltmeye çalıştık. sonra o boşandı..

çok zor. rabbim kimseye yaşatmasın.

kesinlikle hep eşim yapmaz diyordum ..hiç telefonuna falan bakmazdım nerde kaldın nereye gittin diye hiç sormazdım..çok fazla güvenirdim bir gün aldatılacağım hiç aklıma gelmedi..öğrenince dünyam yıkıldı..o yüzden diyorum ya aslında bana iyilik yaptı gözümü açtı..kimseye güvenmiyorum artık..bu olayları yaşarkende çevremde kim dost kim düşman çok iyi öğrendim..artık herkese ona göre davranıyorum..şans verdim evet umarım pişman olmam..şu an herşey yolunda teşekkür ederim bu arada..

Allah mutlulugunuzu daim etsin
insallah bir daha yasamazsiniz

ben eşime şimdi güveniyorum ama bundan bi on-on beş sene sonrası için korkuyorum. çünkü nişanlıyken hiç cinsel olarak yakınlaşmamız olmadı, o dini açıdan uzak durdu aslında böyle düşünmeseydi ben karşı çıkmazdım. şimdi gayet güvenilir kendisi ama bu erkekler durup durup azarlarya ben ondan korkuyorum :) kırk yaş sendromu fln geçirmesin Allah korusun :))

yani tabi işin espirisi ama ne olursa olsun insan kendine bile %yüz güvenmezken başkasına neden bu kadar gözü kapalı inanır bilmem..

belki de işlerine öyle geliyor, benim etrafımdada var böyle hatunlar, kocası ne haltlar yer bu da bilir ama yinede söyledikleri bi tek şey var, benim kocam yapmaz :) tabi kocalara güvenmeyip peşlerine düşseler yakalayacaklar, sonra kim çalışacak, ayakları üzerinde duracak fln, kocamın parası gelsin kendi gitsin kafaları bunlar

Evet cok dogru bu arada ben ison 100desini sormuyorum ki

sadece bir kadin nasil bu kadar emin olur esinden ustelik belgelenmisken

yani sizinde dediginiz gibi para gelsin heralde anlayamadim

acizlik dedim tepki aldim

Sanırım bende o hiç sevmediğiniz kadınlardanım.
Bende eşime kayıtsız şartsız güvenirim. Evliliğimizde 8 yılımıza gireceğiz Allah'ın izni ile, ne bir yalanı oldu nede bir yanlışı.
Güven somut şeylere dayalı değildir, içgüdüseldir şunun için güveniyorum denilemez ama iyi yönlerini söylemek gerekirse...
Allah razı olsun, eşim gayet düzgün işinde gücünde bir insan.
Her şeyden önce Allah korkusu olan bir insan, namazını, kuranını bilir.
Kul hakkından, yalandan, gıybetten korkar.
Helal süt emmiş, ailesine düşkün, anne baba hakkını bilir.
Bunca zaman bana çok iyi bir eş, evladımıza çok iyi bir baba oldu.
Hayatımda güvendiğim, güveneceğim tek insan.

hayatta bir tek anneme sonsuz güveniyorum, geri kalan tüm insanlar için her zaman bir yanılma payı bırakırım..

''eğer arada birazda olsa sevgi varsa yuvayı yıkmak yerine kurtarmaya çalışmak galiba en doğrusu..''

Aldatilanlara buradan tavsiyeniz: kocanızı o...lara (sizin deyiminiz ile) bırakmayın diyorsunuz öyle mi?
Bu arada yazınızda seviyorsanız yuvayı kurtarın demişsiniz kim kimi seviyordu? O kısmı anlamadım... Kocanız sizi sevdiği için plajlardan turlardan gelemedi o kızlarla ay pardon o...larla?
Lütfen biraz hıncınızı o kızlardan almak yerine kocanızdan almayı düşünün...
Namus kadına ait bir şey değildir. O kızlar da kocanızla iliski yaşadı diye rezil olmadı aksine bu hikayede mağdur olan ezilen biri varsa o da sizsiniz.
Sizin dışınızda herkes kendi keyfine baktı gezdi dolaştı yedi icti siz de iki çocuğunuz ile sadece 'beklediniz'

Sanırım bende o hiç sevmediğiniz kadınlardanım.
Bende eşime kayıtsız şartsız güvenirim. Evliliğimizde 8 yılımıza gireceğiz Allah'ın izni ile, ne bir yalanı oldu nede bir yanlışı.
Güven somut şeylere dayalı değildir, içgüdüseldir şunun için güveniyorum denilemez ama iyi yönlerini söylemek gerekirse...
Allah razı olsun, eşim gayet düzgün işinde gücünde bir insan.
Her şeyden önce Allah korkusu olan bir insan, namazını, kuranını bilir.
Kul hakkından, yalandan, gıybetten korkar.
Helal süt emmiş, ailesine düşkün, anne baba hakkını bilir.
Bunca zaman bana çok iyi bir eş, evladımıza çok iyi bir baba oldu.
Hayatımda güvendiğim, güveneceğim tek insan.
Ne mutlu size
sizin guvenmeniz icin bir cok nedeniniz var

benim dedigim aldatilmis bir kadin
Adi kadar emin...

Hala yok olmaz diyo ASLA diyo

ya gercekten kör
yada kabullenmesi cok güç

yasamadim insallah yasamamda
ben bunu cozmeye calisiyorum

size ve esinize MUTLULUKLAR

Back
X