Benim kocama da teşhis koyun

kocanıza değilde size teşhis koyabilirim : maalesef NKS 'ye yakalanmışsınız !
NKS = Nankör Kadın Sendromu tedavi şekli : itaatsiz, başına buyruk bir koca

Olabilir canım Kardeşim seninle küsmeye çok korkuyorum der.

kocanıza değilde size teşhis koyabilirim : maalesef NKS 'ye yakalanmışsınız !
NKS = Nankör Kadın Sendromu tedavi şekli : itaatsiz, başına buyruk bir koca

BDSM olmasında ben NKS olmaya razıyım Ama ben de nankör değilim. Evin bütün sorumluluğu bende. Eşim misafir sanatçı. Ev sahibi kızınca işin ucundan tutan biri.

Bence senin eşinin kafası biraz zor basıyor,tüm olay bu.

Konu açmış olmak için konu açmışsınız ne alakası var o teşhisle zaten erkekler böyledir durup dururken ya da biz söylemeden birşey yapmazlar öyle demişsin suyu ben demeden almıyor gibi vs. Biraz surat asmak biraz yoruldum imajı vermek yeterli bazı erkekler için yardım etmesine ki benim eşimde öyle yardım eder zaten hep sağolsun da bu teşhisin senin eşinle ne alakası var garip davranışları olsa sürekli senden emir alsa, ayakkabılarını çıkarsa, ayaklarımı yıkasa emret karıcığım filan dese tamam da tüm sorun nereye gideceğinizi size sorması mı zaten bence öyle olması lazım. Benim bir ardadaşımın kocası yemekte yapıyor camda siliyor kahvaltı da hazırlıyor demek öyle olsa çoktan tanıyı koymuştunuz.

Evliliğiniz daha yeniyse evliliğe adapte olamamış olabilir. Sonuçta anneler erkekleri öyle bir yetiştiriyor ki rahata alışıklar. Herşey onlar için yapılıyor onlar adına düşünülüyor. Üstün Dökmen'in bir lafı vardı: Adam eve geliyor annesi ooo paşa oğlum gelmiş diye kapıyı açıyor övüyor pohpohluyor. Sonra bu adam evleniyor eve geliyor karısı dur basma çamurşu ayağınla diyor. Oysa ki bu adam yıllarca kendini paşa sanıyordu :)e tabi evliliğe birden adapte olamıyor. Bence biraz vakit verin :) bu halledilemeyecek birşey değil bence.

Bende bazen çok dertlenirim eşimden. Bir adam 4 yıl evinde tuvaletin ışık anahtarını tamir etmezmi hadi etmedi usta çağırmazmı. En son aldım kontrol kalemini söktüm kendim yaptım. Gelmiş bide kim yaptı bunu diyor bende evin erkeği kimse o yaptı dedim. Arsız bide Evimin eri demezmi :)

Ama burda neler okuyorum bazen gidip adamı sebepsiz öpesim geliyor.

Daha bugün konu açıldı cimrilikten sen cimri değilsinki dedim hadi canım cimriyim diyor. Halbuki daha geçen gün gidip yol saç maşası düzleştirici lazer epilasyon aleti bilmem ne aldım. Aradım ya seni borca soktum ama pişman da oldum falan dedim. Evimize almadınmı dedi evet yani aslında kendim için aldım dedim nekadar dedi fiyatı söyledim canın sağolsun hayatım öderiz dert etme dedi. Ne aldığımı sormıycanmı dedim eve gelince anlatırsın sohbet konusu çıksın diyo.
yani böyle bir adam.
Bende ben cimriyim diye hala savununca kk de bir bayanın konusu vardı kadın çalışıyor ama eşi kadına bir el kremini şampuanı çok görüyor. Onu anlattım. Yuh öyle adammı olur diyor.

Isteyken telefonla konuştuğumuz da napıyosun der sesimi sıkkın duyarsa çık gez x arkadaşın boşsa çocuğu annene bırak sinemaya gidin yada çocukla biyere gidin gezin sıkılma evde der.

Bunlarda aslında bulunmaz nimet.

Ama mesela restoran a gittik normalde garson a kim sipariş verir erkek. Kim hesabı ister erkek. Işte bunları hep benden istiyor. Bunu aşmaya başladık gerçi 6 senede laf soka soka .
hep derim çenen bana çalışıyor sadece diye.

Valla erkeklerin buyuk kismi bu kategoriye giriyor. Kadinlar genelde yonetici konumda oluyorlar.
Bir de esiniz bana hic de pisirik ya da kilibik gelmedi. Kiyafetlerinize, gittiginiz yerlere karismamak, size karsi sert olmamak... Bunlar zaten olmasi gerekenler. Medeni erkekler zaten boyle olur. BDSM falan degil butun erkekler hirbo olmak zorunda degil. Artik BDV'deki hirbolari nasil kaniksadiysak normal adamlar bize anormal gelir olmus.

Son düzenleme:
Ayyyy kilibik erkek. En sevdigim!
Benimkinde de hafiften var ama bazen erkekligi tutar. Esimin abisi var benim boyle kilibik bir erkek olamaz yaaa. Anlatsam var yaaa. Ama harika bir es ve baba, bizim cocugumuz yok ama dua ediyorum oldugunda esim abisinin yarisi kadar ilgili bir baba olsa yeter bana.

Yani eşimi savunmak için demiyorum ama pekte kılıbık değildir aslında. Mesela konu sahibinin eşi gibi evde iş yapmaz ne surat asmam ne bağırmam ne ağlamam fayda etmez. Gerçi çalışmıyorum ama bebeğim küçükken çok ihtiyaç duyardım. Yemeklerime herkes bayılır o mutlaka bir eleştiri yapar ona yemek yapmak işkence. Daha bu akşam geldi yarın işyerinde kahvaltı yapıcaz poğaça yap dedi. Bak nerden belli kılıbık olmadığı yapar mısın değil yap dedi :)

Bende tamam dedim. Hamuru aldım yoğuruyorum 50 kere yaptığım poğaça geldi mutfağa oturdu karşıma.
Cık cık cık bak yanlış yapıyorsun mayalı hamur okadar yoğrulmaz tv de hep yemek program ların da söylüyorlar.

Tabi sinir oldum sus ya git odaya tv izlesene sen ne kaynana gibi başımda bıdı bıdı yapıyon dedim :)

Ya sen evde bir erkek işini bile becereme gel benim yaptığım yemeği eleştir.

Bizimki nde eleştirme hastalığı var .

Eskiden daha hanım köylüydü aslında çocuktan sonra böyle oldu. Bide sağolsun çevre ailesi hep light erkek diye diye adamı canavar ettiler. Hatta ilk çocuk doğduğu yıllar resmen mutasyon geçirdi. Ama şimdi düzeldi çok şükür. Yağmasa da gürlüyor :)

Ama en kılıbık hali ni anlatayım buna çok gülerim hep. Ben çalışıyorum o dönem ama eşim benden önce geliyor iş yerim baya sorunlu orda çalışmamı istemiyor bide ben eşimden geç geliyorum eve.

Işte eve gelmiş beni arıyor yemek yapıyorum diye. Bende tabi vicdan azabı biraz. Çünkü uyuz patron işi uzattı. Sonra 3 kere nerdesin diye aradı son telefonda başlarım böyle işe bilmem ne diye bağırdı çağırdı çabuk eve gel diye. Ya dedim arabadayım inip koşayımmı. Tabi yine yedim fırçayı. 15 dk sonra tekrar aradı ama ben telefonu baya tırsarak açtım. Aaaa oda ne eşimin ses pamuk gibi. Hayatım nerdesin dedi. Ben tabi ürkek 5 bilemedin 7 dk ya oradayım koşarak geliyorum dedim. Yok yok dedi acele etme yavaş gel böyle 15 20 dk ya gelsen olur. Allah allah dedim. Eve bi geldim. Bizimki mercimek çorbası yaparken düdüklünün havasını almadan tencereyi aç. Bütün mutfak mercimek. Ben görmeyim diye hızlı hızlı temizliyor. O yüzden geç gel demiş. Bide giymiş biscolata erkeği gibi çıplak vücuda mutfak önlüğünü (burada biscolata erkeğin deki tek benzer yön mutfak önlüğünün kullanım şekli bu arada)

Siz ne kadar tatlısınız yaaa

Ay yok ben kilibigi iyi manada soylemistim. :)
Ben esimi baskalarina anlatinca bana senin kocan kilibik diyorlar, ama bana hic de kilibik gelmiyor hatta bazen bildigin klasik erkek geliyor. Ben calisiyorum. Benimki benle beraber temizlik yapar. Kendi utusunu yapar. Bazen yemege yardim eder, bazen kahvalti hazirlar. Bulasik makinesini dizer, bosaltir.Bazen kalp seklinde krep falan yapar bana kahvaltida. Gezmeme tozmama, makyajima kiyafetime, bikinime karismaz.
Ama mesela hic sevmedigimi bildigi halde mutfak tezgahinin ustunu bulasiklarla doldurur. Oysa ki bizim evde kuraldir bulasigi direkt makineye yerlestirmek, bazen kiyafetlerini yataginin ustune birakir isten geldikten sonra, 1-2 saat durur oyle kaldirir ama ben daginikligi sevmiyorum hic. Sonra alisverise bazen beraber gideriz bazen o tek gider, ama mesela benim her seyi listelemem lazim onun icin tek gittiginde. Yanlarina markalarini bile yazmam lazim. Listede bir seyi unuttum diyelim aklina gelmez almak cok elzem bir sey olsa da. Ya da ayni sekilde temizlik gunlerine de ben karar vermeliyim yoksa onun aklina gelmez eline toz bezi alip silip supurmek. Mesela bir de emrivakiyle, bana sormadan misafir cagirir. Daha dogrusu lafini acar misafirlige cagiracagi kisilere, sonra bana sorar . Ama is isten gecmis olur, bir nevi emrivaki.

Benimkinin elestirme huyu yoktur pek, hatta beni haddinden fazla temiz bulur. Ben mutfaktayken surekli yanima gelir, beni yanina cagirir, benle ugrasir. Birak artik ugrasma,benle ilgilen der.

O temizlik ve tertip kısmını at. Aynı benim koca.
Gerçi geriye pek bişey kalmıyor

esininki, 'EDS', yani EDEN YARANİR SENDROMU madem terslenince anliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…