Sizinki normal
Sıradakiiii!
Canim ya valla cok guldum trip atarken bakislarinmi acaba urkutucuuu enteresanmis bence sen yinede radini cikart trip atarak arada is yaptir bak seninkide odunmus bunu fazla sikayet haline getirme sonra odunlugu heoten tutar triplerin bile ise yaramaz
kocanıza değilde size teşhis koyabilirim : maalesef NKS 'ye yakalanmışsınız !
NKS = Nankör Kadın Sendromutedavi şekli : itaatsiz, başına buyruk bir koca
Bende bazen çok dertlenirim eşimden. Bir adam 4 yıl evinde tuvaletin ışık anahtarını tamir etmezmi hadi etmedi usta çağırmazmı. En son aldım kontrol kalemini söktüm kendim yaptım. Gelmiş bide kim yaptı bunu diyor bende evin erkeği kimse o yaptı dedim. Arsız bide Evimin eri demezmi :)Dır dır yapan biri değilim. Günlerce surat asabilirim. Belki de sadece huzursuzluk istemediği için öyle yapıyordur.
BDSM değilmiş. Kimseden başka bir rahatsızlık teşhisi de çıkmadı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ben en iyisi sevineyim ve bazen bu durum canımı çok sıksa da yoluma devam edeyim.
Yorum yapan herkese tekrar teşekkürler.
Ayyyy kilibik erkek. En sevdigim!Bende bazen çok dertlenirim eşimden. Bir adam 4 yıl evinde tuvaletin ışık anahtarını tamir etmezmi hadi etmedi usta çağırmazmı. En son aldım kontrol kalemini söktüm kendim yaptım. Gelmiş bide kim yaptı bunu diyor bende evin erkeği kimse o yaptı dedim. Arsız bide Evimin eri demezmi :)
Ama burda neler okuyorum bazen gidip adamı sebepsiz öpesim geliyor.
Daha bugün konu açıldı cimrilikten sen cimri değilsinki dedim hadi canım cimriyim diyor. Halbuki daha geçen gün gidip yol saç maşası düzleştirici lazer epilasyon aleti bilmem ne aldım. Aradım ya seni borca soktum ama pişman da oldum falan dedim. Evimize almadınmı dedi evet yani aslında kendim için aldım dedim nekadar dedi fiyatı söyledim canın sağolsun hayatım öderiz dert etme dedi. Ne aldığımı sormıycanmı dedim eve gelince anlatırsın sohbet konusu çıksın diyo.
yani böyle bir adam.
Bende ben cimriyim diye hala savununca kk de bir bayanın konusu vardı kadın çalışıyor ama eşi kadına bir el kremini şampuanı çok görüyor. Onu anlattım. Yuh öyle adammı olur diyor.
Ayyyy kilibik erkek. En sevdigim!
Benimkinde de hafiften var ama bazen erkekligi tutar. Esimin abisi var benim boyle kilibik bir erkek olamaz yaaa. Anlatsam var yaaa. Ama harika bir es ve baba, bizim cocugumuz yok ama dua ediyorum oldugunda esim abisinin yarisi kadar ilgili bir baba olsa yeter bana.
Ama en kılıbık hali ni anlatayım buna çok gülerim hep. Ben çalışıyorum o dönem ama eşim benden önce geliyor iş yerim baya sorunlu orda çalışmamı istemiyor bide ben eşimden geç geliyorum eve.Ayyyy kilibik erkek. En sevdigim!
Benimkinde de hafiften var ama bazen erkekligi tutar. Esimin abisi var benim boyle kilibik bir erkek olamaz yaaa. Anlatsam var yaaa. Ama harika bir es ve baba, bizim cocugumuz yok ama dua ediyorum oldugunda esim abisinin yarisi kadar ilgili bir baba olsa yeter bana.
Siz ne kadar tatlısınız yaaaAma en kılıbık hali ni anlatayım buna çok gülerim hep. Ben çalışıyorum o dönem ama eşim benden önce geliyor iş yerim baya sorunlu orda çalışmamı istemiyor bide ben eşimden geç geliyorum eve.
Işte eve gelmiş beni arıyor yemek yapıyorum diye. Bende tabi vicdan azabı biraz. Çünkü uyuz patron işi uzattı. Sonra 3 kere nerdesin diye aradı son telefonda başlarım böyle işe bilmem ne diye bağırdı çağırdı çabuk eve gel diye. Ya dedim arabadayım inip koşayımmı. Tabi yine yedim fırçayı. 15 dk sonra tekrar aradı ama ben telefonu baya tırsarak açtım. Aaaa oda ne eşimin ses pamuk gibi. Hayatım nerdesin dedi. Ben tabi ürkek 5 bilemedin 7 dk ya oradayım koşarak geliyorum dedim. Yok yok dedi acele etme yavaş gel böyle 15 20 dk ya gelsen olur. Allah allah dedim. Eve bi geldim. Bizimki mercimek çorbası yaparken havasını almadan tencereyi aç. Bütün mutfak mercimek. Ben görmeyim diye hızlı hızlı temizliyor. O yüzden geç gel demiş. Bide giymiş biscolata erkeği gibi çıplak vücuda mutfak önlüğünü (burada biscolata erkeğin deki tek benzer yön mutfak önlüğünün kullanım şekli bu arada)
Ay yok ben kilibigi iyi manada soylemistim. :)Yani eşimi savunmak için demiyorum ama pekte kılıbık değildir aslında. Mesela konu sahibinin eşi gibi evde iş yapmaz ne surat asmam ne bağırmam ne ağlamam fayda etmez. Gerçi çalışmıyorum ama bebeğim küçükken çok ihtiyaç duyardım. Yemeklerime herkes bayılır o mutlaka bir eleştiri yapar ona yemek yapmak işkence. Daha bu akşam geldi yarın işyerinde kahvaltı yapıcaz poğaça yap dedi. Bak nerden belli kılıbık olmadığı yapar mısın değil yap dedi :)
Bende tamam dedim. Hamuru aldım yoğuruyorum 50 kere yaptığım poğaça geldi mutfağa oturdu karşıma.
Cık cık cık bak yanlış yapıyorsun mayalı hamur okadar yoğrulmaz tv de hep yemek program ların da söylüyorlar.
Tabi sinir oldum sus ya git odaya tv izlesene sen ne kaynana gibi başımda bıdı bıdı yapıyon dedim :)
Ya sen evde bir erkek işini bile becereme gel benim yaptığım yemeği eleştir.
Bizimki nde eleştirme hastalığı var .
Eskiden daha hanım köylüydü aslında çocuktan sonra böyle oldu. Bide sağolsun çevre ailesi hep light erkek diye diye adamı canavar ettiler. Hatta ilk çocuk doğduğu yıllar resmen mutasyon geçirdi. Ama şimdi düzeldi çok şükür. Yağmasa da gürlüyor :)
O temizlik ve tertip kısmını at. Aynı benim koca.Bu arada bende de BDSM mi
Ay yok ben kilibigi iyi manada soylemistim. :)
Ben esimi baskalarina anlatinca bana senin kocan kilibik diyorlar, ama bana hic de kilibik gelmiyor hatta bazen bildigin klasik erkek geliyor. Ben calisiyorum. Benimki benle beraber temizlik yapar. Kendi utusunu yapar. Bazen yemege yardim eder, bazen kahvalti hazirlar. Bulasik makinesini dizer, bosaltir.Bazen kalp seklinde krep falan yapar bana kahvaltida. Gezmeme tozmama, makyajima kiyafetime, bikinime karismaz. Ama mesela hic sevmedigimi bildigi halde mutfak tezgahinin ustunu bulasiklarla doldurur. Oysa ki bizim evde kuraldir bulasigi direkt makineye yerlestirmek, bazen kiyafetlerini yataginin ustune birakir isten geldikten sonra, 1-2 saat durur oyle kaldirir ama ben daginikligi sevmiyorum hic. Sonra alisverise bazen beraber gideriz bazen o tek gider, ama mesela benim her seyi listelemem lazim onun icin tek gittiginde. Yanlarina markalarini bile yazmam lazim. Listede bir seyi unuttum diyelim aklina gelmez almak cok elzem bir sey olsa da. Ya da ayni sekilde temizlik gunlerine de ben karar vermeliyim yoksa onun aklina gelmez eline toz bezi alip silip supurmek. mesela bir de emrivakiyle, bana sormadan misafir cagirir. Daha dogrusu lafini acar misafirlige cagiracagi kisilere, sonra bana sorar . Ama is isten gecmis olur, bir nevi emrivaki.
Benimkinin elestirme huyu yoktur pek, hatta beni haddinden fazla temiz bulur. Ben mutfaktayken surekli yanima gelir, beni yanina cagirir, benle ugrasir. Birak artik ugrasma,benle ilgilen der. Yemeklerimi de sever genelde.
esininki, 'EDS', yani EDEN YARANİR SENDROMUSelam hanımlar,
Köle olmak isteyen eş konusunda arkadaşın eş adayına BDSM teşhisi konuldu. İlk defa duyduğum bir şey. Kendi ilişkimi gözden geçirdim. Benim eşim ne kılıbık ne de sert bir erkek. Bazen ben ona karşı tavır aldığımda kedi gibi oluyor. Ben bazen kavga etmek istiyorum kesinlikle müsaade etmiyor. Tartışmalarımız bile kısa sürüyor. Acaba ucundan kıyısından BDSM olabilir mi diye düşündüm. Elini öpeyim, ayağını yıkayayım, kırbaçla beni gibi fantezileri yok ama benden emir almayı, ona yol göstermemi istiyor. Yani benim ondan baskın olmamı istiyor gibi.
Ben kocama güzellikle söyleyerek iş yaptıramam. Bel ağrısından yamulduğum zaman bile ev süpürmeme yardım etmemişti. Fakat ona surat asıyorsam daha önce ondan yapmasını istediğim ne kadar iş varsa ben demeden hepsini bir çırpıda halleder. Ya da annesinin işini yaptıysam eve gelince çok yorgunum bana yardım eder misin dediğimde yardım eder.
Son suyu o içmiştir suyun bittiğini biliyor ama ona benim akşam gelirken su al demem gerekiyor.
Dışarı çıkalım der ama nereye gidileceğine benim karar vermemi ister.
Aslında ufak tefek çok şey varda uzatmak istemiyorum.
Kısacası eşim benden emir almayı seviyor ama bana emir verdiğini hatırlamıyorum. Belki de ben bütün işlerini hallederek bir şey istemesine fırsat vermiyorumdur bilemiyorum.
Nereye gittiğime, ne zaman geldiğime ne giydiğime karışmaz.
Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?