- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Ama en kılıbık hali ni anlatayım buna çok gülerim hep. Ben çalışıyorum o dönem ama eşim benden önce geliyor iş yerim baya sorunlu orda çalışmamı istemiyor bide ben eşimden geç geliyorum eve.
Işte eve gelmiş beni arıyor yemek yapıyorum diye. Bende tabi vicdan azabı biraz. Çünkü uyuz patron işi uzattı. Sonra 3 kere nerdesin diye aradı son telefonda başlarım böyle işe bilmem ne diye bağırdı çağırdı çabuk eve gel diye. Ya dedim arabadayım inip koşayımmı. Tabi yine yedim fırçayı. 15 dk sonra tekrar aradı ama ben telefonu baya tırsarak açtım. Aaaa oda ne eşimin ses pamuk gibi. Hayatım nerdesin dedi. Ben tabi ürkek 5 bilemedin 7 dk ya oradayım koşarak geliyorum dedim. Yok yok dedi acele etme yavaş gel böyle 15 20 dk ya gelsen olur. Allah allah dedim. Eve bi geldim. Bizimki mercimek çorbası yaparken düdüklünün havasını almadan tencereyi aç. Bütün mutfak mercimek. Ben görmeyim diye hızlı hızlı temizliyor. O yüzden geç gel demiş. Bide giymiş biscolata erkeği gibi çıplak vücuda mutfak önlüğünü (burada biscolata erkeğin deki tek benzer yön mutfak önlüğünün kullanım şekli bu arada)
Hahhahaa bu çok güzel. Gerçi yaşayana sinir bozucu dur.
Ayy cok tatli yaaa.
Gecen de burada uyenin tekinin kocasi camasir makinesine renklilerle beyazlari birlikte atmis, ustlerine de iyi temizlensinler diye camasir suyu dokmus.Bu erkekler niye boyle yaa
Çok kurcalıyorsun ama,adamın ayarlariyla oynama.Şimdi bu saygı mı yoksa odunluk mu?
Ne güzel eş ışte sende mutlu ol :)Bende bazen çok dertlenirim eşimden. Bir adam 4 yıl evinde tuvaletin ışık anahtarını tamir etmezmi hadi etmedi usta çağırmazmı. En son aldım kontrol kalemini söktüm kendim yaptım. Gelmiş bide kim yaptı bunu diyor bende evin erkeği kimse o yaptı dedim. Arsız bide Evimin eri demezmi :)
Ama burda neler okuyorum bazen gidip adamı sebepsiz öpesim geliyor.
Daha bugün konu açıldı cimrilikten sen cimri değilsinki dedim hadi canım cimriyim diyor. Halbuki daha geçen gün gidip yol saç maşası düzleştirici lazer epilasyon aleti bilmem ne aldım. Aradım ya seni borca soktum ama pişman da oldum falan dedim. Evimize almadınmı dedi evet yani aslında kendim için aldım dedim nekadar dedi fiyatı söyledim canın sağolsun hayatım öderiz dert etme dedi. Ne aldığımı sormıycanmı dedim eve gelince anlatırsın sohbet konusu çıksın diyo.
yani böyle bir adam.
Bende ben cimriyim diye hala savununca kk de bir bayanın konusu vardı kadın çalışıyor ama eşi kadına bir el kremini şampuanı çok görüyor. Onu anlattım. Yuh öyle adammı olur diyor.
Isteyken telefonla konuştuğumuz da napıyosun der sesimi sıkkın duyarsa çık gez x arkadaşın boşsa çocuğu annene bırak sinemaya gidin yada çocukla biyere gidin gezin sıkılma evde der.
Bunlarda aslında bulunmaz nimet.
Ama mesela restoran a gittik normalde garson a kim sipariş verir erkek. Kim hesabı ister erkek. Işte bunları hep benden istiyor. Bunu aşmaya başladık gerçi 6 senede laf soka soka .
hep derim çenen bana çalışıyor sadece diye.
Eşim niye güldüğümü merak ediyor. Sadece soruyor gideyim bakayım demek yok. Şimdi bu saygı mı yoksa odunluk mu?
Genellemelerden hoslanmamakla birlikte erkeklerin büyük bir kısmının bu şekilde olduğunu gözlemledim.
Benim babam her türlü ev isinden, tamirattan, yemekten, temizlikten anlayan bir adamdır. Evde ne eksik olduğunu bilir, söylemeye gerek yoktur. Dolaşırken tabak bardak hoşuna gider, alır gelir. Yemek de yapar, ütü de... Amaaa çok bilen çok karışır demişler (böyle değildi bu atasözü ama neyse)
Eşimse bu saydıklarımla alakası olmayan bir insandı, alıştı. Evdeki bazı görevleri ben hatirlatmaksizin üzerine alıyor artık ama ekstraları muhakkak hatırlatmak gerekiyor. Ben de guzellikle söylüyorum, yeter ki yapsın. Her istediğim yardımda koşuyor mu, o önemli. Üstelik aldığıma ve yaptığıma asla karışmaz, tabir yerindeyse bilmişlikleri yoktur. Bence böylesi daha iyi. Ben de yönlendirmekten hoşlanıyorum çünkü.
AHIAHIAHIheyvan gibi guldum ne yalan soyliyim.Ama en kılıbık hali ni anlatayım buna çok gülerim hep. Ben çalışıyorum o dönem ama eşim benden önce geliyor iş yerim baya sorunlu orda çalışmamı istemiyor bide ben eşimden geç geliyorum eve.
Işte eve gelmiş beni arıyor yemek yapıyorum diye. Bende tabi vicdan azabı biraz. Çünkü uyuz patron işi uzattı. Sonra 3 kere nerdesin diye aradı son telefonda başlarım böyle işe bilmem ne diye bağırdı çağırdı çabuk eve gel diye. Ya dedim arabadayım inip koşayımmı. Tabi yine yedim fırçayı. 15 dk sonra tekrar aradı ama ben telefonu baya tırsarak açtım. Aaaa oda ne eşimin ses pamuk gibi. Hayatım nerdesin dedi. Ben tabi ürkek 5 bilemedin 7 dk ya oradayım koşarak geliyorum dedim. Yok yok dedi acele etme yavaş gel böyle 15 20 dk ya gelsen olur. Allah allah dedim. Eve bi geldim. Bizimki mercimek çorbası yaparken düdüklünün havasını almadan tencereyi aç. Bütün mutfak mercimek. Ben görmeyim diye hızlı hızlı temizliyor. O yüzden geç gel demiş. Bide giymiş biscolata erkeği gibi çıplak vücuda mutfak önlüğünü (burada biscolata erkeğin deki tek benzer yön mutfak önlüğünün kullanım şekli bu arada)
Selam hanımlar,
Köle olmak isteyen eş konusunda arkadaşın eş adayına BDSM teşhisi konuldu. İlk defa duyduğum bir şey. Kendi ilişkimi gözden geçirdim. Benim eşim ne kılıbık ne de sert bir erkek. Bazen ben ona karşı tavır aldığımda kedi gibi oluyor. Ben bazen kavga etmek istiyorum kesinlikle müsaade etmiyor. Tartışmalarımız bile kısa sürüyor. Acaba ucundan kıyısından BDSM olabilir mi diye düşündüm. Elini öpeyim, ayağını yıkayayım, kırbaçla beni gibi fantezileri yok ama benden emir almayı, ona yol göstermemi istiyor. Yani benim ondan baskın olmamı istiyor gibi.
Ben kocama güzellikle söyleyerek iş yaptıramam. Bel ağrısından yamulduğum zaman bile ev süpürmeme yardım etmemişti. Fakat ona surat asıyorsam daha önce ondan yapmasını istediğim ne kadar iş varsa ben demeden hepsini bir çırpıda halleder. Ya da annesinin işini yaptıysam eve gelince çok yorgunum bana yardım eder misin dediğimde yardım eder.
Son suyu o içmiştir suyun bittiğini biliyor ama ona benim akşam gelirken su al demem gerekiyor.
Dışarı çıkalım der ama nereye gidileceğine benim karar vermemi ister.
Aslında ufak tefek çok şey varda uzatmak istemiyorum.
Kısacası eşim benden emir almayı seviyor ama bana emir verdiğini hatırlamıyorum. Belki de ben bütün işlerini hallederek bir şey istemesine fırsat vermiyorumdur bilemiyorum.
Nereye gittiğime, ne zaman geldiğime ne giydiğime karışmaz.
Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum.
bir biscolata da bende var,Bende bazen çok dertlenirim eşimden. Bir adam 4 yıl evinde tuvaletin ışık anahtarını tamir etmezmi hadi etmedi usta çağırmazmı. En son aldım kontrol kalemini söktüm kendim yaptım. Gelmiş bide kim yaptı bunu diyor bende evin erkeği kimse o yaptı dedim. Arsız bide Evimin eri demezmi :)
Ama burda neler okuyorum bazen gidip adamı sebepsiz öpesim geliyor.
Daha bugün konu açıldı cimrilikten sen cimri değilsinki dedim hadi canım cimriyim diyor. Halbuki daha geçen gün gidip yol saç maşası düzleştirici lazer epilasyon aleti bilmem ne aldım. Aradım ya seni borca soktum ama pişman da oldum falan dedim. Evimize almadınmı dedi evet yani aslında kendim için aldım dedim nekadar dedi fiyatı söyledim canın sağolsun hayatım öderiz dert etme dedi. Ne aldığımı sormıycanmı dedim eve gelince anlatırsın sohbet konusu çıksın diyo.
yani böyle bir adam.
Bende ben cimriyim diye hala savununca kk de bir bayanın konusu vardı kadın çalışıyor ama eşi kadına bir el kremini şampuanı çok görüyor. Onu anlattım. Yuh öyle adammı olur diyor.
Isteyken telefonla konuştuğumuz da napıyosun der sesimi sıkkın duyarsa çık gez x arkadaşın boşsa çocuğu annene bırak sinemaya gidin yada çocukla biyere gidin gezin sıkılma evde der.
Bunlarda aslında bulunmaz nimet.
Ama mesela restoran a gittik normalde garson a kim sipariş verir erkek. Kim hesabı ister erkek. Işte bunları hep benden istiyor. Bunu aşmaya başladık gerçi 6 senede laf soka soka .
hep derim çenen bana çalışıyor sadece diye.
Bi tanidigim zeka konusunda zehir gibi,
ne kilibik ne de maco,
Ve anlattigin gibi.
Ama bu hatirlatmalar, yonlendirmeler...
Yorulmuyor musun?
bir biscolata da bende var,
kavga etmeden o anahtar yapilmaz, sorun degil alt tarafi kici kirik bi tus der gecerim.
ama hesapti bilmem neydi ust uste gelince artik daral geliyor
normalde her isini gorebilen bir adam,
ama yanyanayken hep ben... ayakli not defteriyim sanki :/
Yorumlar için teşekkür ederim. Benim çevremde türünün tek örneği olduğu için tuhaf geliyor olabilir. Belki de benim beklentilerim farklı bilemiyorum. Ben onun ben demeden sorumluluk almasını istiyorum. Her işinde ona nasıl yapması gerektiğini söylemek istemiyorum. Benim kafamı yorduğum kadar onun da kafasını yormasını istiyorum.
Selam hanımlar,
Köle olmak isteyen eş konusunda arkadaşın eş adayına BDSM teşhisi konuldu. İlk defa duyduğum bir şey. Kendi ilişkimi gözden geçirdim. Benim eşim ne kılıbık ne de sert bir erkek. Bazen ben ona karşı tavır aldığımda kedi gibi oluyor. Ben bazen kavga etmek istiyorum kesinlikle müsaade etmiyor. Tartışmalarımız bile kısa sürüyor. Acaba ucundan kıyısından BDSM olabilir mi diye düşündüm. Elini öpeyim, ayağını yıkayayım, kırbaçla beni gibi fantezileri yok ama benden emir almayı, ona yol göstermemi istiyor. Yani benim ondan baskın olmamı istiyor gibi.
Ben kocama güzellikle söyleyerek iş yaptıramam. Bel ağrısından yamulduğum zaman bile ev süpürmeme yardım etmemişti. Fakat ona surat asıyorsam daha önce ondan yapmasını istediğim ne kadar iş varsa ben demeden hepsini bir çırpıda halleder. Ya da annesinin işini yaptıysam eve gelince çok yorgunum bana yardım eder misin dediğimde yardım eder.
Son suyu o içmiştir suyun bittiğini biliyor ama ona benim akşam gelirken su al demem gerekiyor.
Dışarı çıkalım der ama nereye gidileceğine benim karar vermemi ister.
Aslında ufak tefek çok şey varda uzatmak istemiyorum.
Kısacası eşim benden emir almayı seviyor ama bana emir verdiğini hatırlamıyorum. Belki de ben bütün işlerini hallederek bir şey istemesine fırsat vermiyorumdur bilemiyorum.
Nereye gittiğime, ne zaman geldiğime ne giydiğime karışmaz.
Evet hanımlar benim kocam da normal değil biliyorum da neyi olduğunu çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?