Benim kocama da teşhis koyun

Ayy cok tatli yaaa.
Gecen de burada uyenin tekinin kocasi camasir makinesine renklilerle beyazlari birlikte atmis, ustlerine de iyi temizlensinler diye camasir suyu dokmus. Bu erkekler niye boyle yaa

Ayy cok tatli yaaa.
Gecen de burada uyenin tekinin kocasi camasir makinesine renklilerle beyazlari birlikte atmis, ustlerine de iyi temizlensinler diye camasir suyu dokmus. Bu erkekler niye boyle yaa
Hahhahaa bu çok güzel. Gerçi yaşayana sinir bozucu dur.

Valla ben eve geldim eşim söylemese anlamazdım heryeri silmişti. Tabi ben ince temizliğe girince bulaşık makinesi buz dolabı mutfak dolabı altlarından kurumuş mercimek çorbası temizledim o ayrı.

Eşim katti suretle çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi kullanmaz kullanamaz. Ya nekadar zor olabilirki. Nihayetinde bilgisayar kullanmaya kafası basan insansın dimi. Yok o elinde yıkar ben yoksam. Tabi ben eve gelince hepsini tekrar makineye atarım. Gerçi sizin bu anlattığınızı duyunca iyiki kullanamıyor dedim.

Yooo bence gayet normal Türk Standartları nda bir erkek.ya isteyeceksiniz ya da surat asıcak sin o da yapacak

Yalniz sen hassassin, herseyden bu kadar etkilenme, yipranirsin...

Bdsm neymiş diye bi bakayım dedim cahil kalaydım keşke.
Bu mide 1 hafta kendine gelmez..

Sen bu kocayi beğenmeyip dertleniyor musun, belanı mi istiyorsun:)
Kardeş bu zamanda gül gibi koca ışte.

Ne güzel eş ışte sende mutlu ol :)

Eşim niye güldüğümü merak ediyor. Sadece soruyor gideyim bakayım demek yok. Şimdi bu saygı mı yoksa odunluk mu?

Genellemelerden hoslanmamakla birlikte erkeklerin büyük bir kısmının bu şekilde olduğunu gözlemledim.

Benim babam her türlü ev isinden, tamirattan, yemekten, temizlikten anlayan bir adamdır. Evde ne eksik olduğunu bilir, söylemeye gerek yoktur. Dolaşırken tabak bardak hoşuna gider, alır gelir. Yemek de yapar, ütü de... Amaaa çok bilen çok karışır demişler (böyle değildi bu atasözü ama neyse)

Eşimse bu saydıklarımla alakası olmayan bir insandı, alıştı. Evdeki bazı görevleri ben hatirlatmaksizin üzerine alıyor artık ama ekstraları muhakkak hatırlatmak gerekiyor. Ben de guzellikle söylüyorum, yeter ki yapsın. Her istediğim yardımda koşuyor mu, o önemli. Üstelik aldığıma ve yaptığıma asla karışmaz, tabir yerindeyse bilmişlikleri yoktur. Bence böylesi daha iyi. Ben de yönlendirmekten hoşlanıyorum çünkü.

Ben sorununuzu anladim...
Evet seviyorsaniz hem size hem de baskalarina anlatirken sirin geliyor ama cok yorucu...

Su orneginizden yola cikalim, son damladan size ayrilmamasi ve yerine alinacak suyun alinmamasi gibi sizi etkileyen durumlara dikkat etmesini soylediniz mi?
Ve uyumadan once sormasina gerek olmadigni konustunuz mu?

Cozum ne gercekten bilmiyorum,
Sadece verdigi yanitlari merak ettim.

Bi tanidigim zeka konusunda zehir gibi,
ne kilibik ne de maco,
Ve anlattigin gibi.
Ama bu hatirlatmalar, yonlendirmeler...

Yorulmuyor musun?

AHIAHIAHIheyvan gibi guldum ne yalan soyliyim.

Daha ne istiyorsunnn mutluluklar :)

bir biscolata da bende var,
kavga etmeden o anahtar yapilmaz, sorun degil alt tarafi kici kirik bi tus der gecerim.
ama hesapti bilmem neydi ust uste gelince artik daral geliyor

normalde her isini gorebilen bir adam,
ama yanyanayken hep ben... ayakli not defteriyim sanki :/

Bi tanidigim zeka konusunda zehir gibi,
ne kilibik ne de maco,
Ve anlattigin gibi.
Ama bu hatirlatmalar, yonlendirmeler...

Yorulmuyor musun?

Esasen ilk evlendiğimizde - babam gibi bir örnekle büyüdüğüm icin- zorlanacakmışım gibi gelmişti. Ama zamanla evdeki iş bölümü oturdu. Mesela yemekten sonra bulaşıkları toplamak, makinayı boşaltmak, çamaşırları asmak, çöpleri toplamak gibi şeyleri ben hatırlatmaksızın yapıyor. Ben kahvaltı veya yemek hazırlarken asla yalnız bırakmıyor. Fatura vs. gibi işleri ruhum bile duymuyor.

Ama misal ev supurmek çoğunlukla onun işidir ama kendiliğinden yapmak aklına gelmiyor. Galiba ben biraz babama kiyasen yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi içinde değerlendirsem belki daha objektif olabilirim.

Yalnız yine de bazı şeyleri hatırlatmak zorunda kalmak yorucu olabiliyor.

Asıl yorucu olan ne biliyor musunuz?
Ben biraz dakik ve bazı konularda takıntılı biriyim. Bir yere gidilecekse gecikilmeyecek, bir iş varsa o an yapılacak. Eşim ise aksine çok ama çok rahat. Onla evlendiğimden beri her yere gecikir oldum.

Bir çok konuda o kadar rahat davranıyor ki, almak istediğimiz şeylerin tükendiği de oldu, hastane randevusunu kaçırdığımız da. Bu tarz konularda iteklemek zorunda olmak yoruyor, evet.

Son düzenleme:

Anne ve babasiyla iliskisi nasil?
Cocuklugu?

Durumaa gore seyrek de olsa terapiye baslasa fena olmaz,
Kontrolcu ve ayrintilara takilan biriyseniz -hayatinizi zorlastiracak olcude olmasa dahi- sizin de.

Teşhis: KKS sizin kocanız.

Klasik koca sendromlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…