Benim marifetli (!) eşim...

Rabbim hakkında hayırlısını versin. Yuva yıkmak kolay kurmak zor ve herkes 2. bi şansı hakediyor. İnşallah eşin yaptığı hataları tekrarlamaz ve mutlu olursunuz. Çocuklarına uzun ömür sana da Mutluluklar diliyorum. :71:

canim madem bir karar verdin herseye sifirdan baslayacaksin.sakin gecmisi acma.birde esinle konus.
ikiniz oturun bir karar alin.net ve kesin.
insallah cok cok mutlu olursun.

Arkadaş sana boşan demiyorum asla bende aldatıldım ama boşanmadım...konumda var burda ...seninkinden farklıydı...ama çok zor şeylerde yaşadım...o zamanda söylemiştim bazen kalıp mücadele etmek gitmekten daha zor diye...Sana şunu söyliyim boşanmanın eşiğinden döndüm....asla unutabilecek atlatbilecek bir karakterim yok...yapamam diyordum..ama bazı sebeplerden dolayı bırakmadım boşanmaktan döndük...şu anda üstünden 2 senden fazla geçti...yıllara dayalı bir uyku değildi benimki senin gibi...terapiler gördük...çok zor devam kararı aldım...sorulacak sorum senden azdı...şu anda hala her sabah bununla uyanıyorum...aklıma gelmeyen bir gün bile yok malesef...hala ara ara terapistime gidiyorum...çoooooookkkkk zoooorr olacak bunu bil...boşanmak kadar zor...o yüzden yardım al iyi bir terapist bul...

Çocukların içinde tecrübemle şunu söylüyorum onlar bundan çok yara aldı bile ..evliliği algılayış biçimleri ciddi yara aldı bence...Bu kadar koşulsuz beklemek bu kadar bağlılık kızlarınızın ileride daha zayıf olamalarına neden olacak...eşimden ve terapilerden biliyorum..40 yaşındaki adamın çocukluğunda yaşadığı aile tranvalarından dolayı kadını algılayışı o kadar sorunlar yaşattıkki ilşkimizde nasıl hüngür hüngür ağladığına şahit oldum...Benim içinde aynıı şey hala söylerim anneme bırakıp gitmesini bilen bir kadın olsaydın belki bende uğraşmazdım bu kadar diye...yani yaşadıklarımdan anladığım bir şey var bazen bu kadar mücadeleyle çocuklarımıza kötülük yapıyoruz...boşanmasanız bile en azından bundan sonra daha dik durun ...daha az kabullenici olun ...her an gidebileceğinizi hem eşinize hem kızlarınıza gösterin ki ileride onlarda herşeye kaltlanmaları gerektiğini düşünmesinler...Sanırım çocuğum olsa iki kere düşünürdüm devam etmek için...

Nerde yazıyor ısrarla aldatmadığını söylediği.

İsterseniz eski konulara bakın görün. Neden özellikle bana soruyorsunuz ki? :68:

Eski konusunu okuyun derim ama tatmin olmazsanız okumak istemiyorum derseniz bu da bahsettiğim cümle:

'bir başkası var diye aklıma getirmiyorum çünkü maaşın tamamı benim hesabıma yatıyor eşime güvenim sonsuz beni aldatmaz diyorum tabii bilemem rabbim bilir.'

İnsanlar özellikle kadınlar aldatma karşısında savunma mekanizması geliştirip inkar edebiliyorlar senamda şu an bu var.

Bu sözünüze istinaden yazmıştım aldattığını inkar ediyor dediniz ya nerde diye
İsterseniz eski konulara bakın görün. Neden özellikle bana soruyorsunuz ki? :68:

Eski konusunu okuyun derim ama tatmin olmazsanız okumak istemiyorum derseniz bu da bahsettiğim cümle:

'bir başkası var diye aklıma getirmiyorum çünkü maaşın tamamı benim hesabıma yatıyor eşime güvenim sonsuz beni aldatmaz diyorum tabii bilemem rabbim bilir.'

Bu da internette açtığı hesabı görmeden önceydi. Çünkü o zaman aklının ucundan geçirmiyordu. Sonrasında zaten yıkıldı. Ama inkar etmedi.
Benim sizinle sorunum yok.
Konularda yapılan yorumlarda cevabım olursa yazıyorum.
Kendi fikrimi... Düşündüklerimi.

Bu sözünüze istinaden yazmıştım aldattığını inkar ediyor dediniz ya nerde diye

Bu da internette açtığı hesabı görmeden önceydi. Çünkü o zaman aklının ucundan geçirmiyordu. Sonrasında zaten yıkıldı. Ama inkar etmedi.
Benim sizinle sorunum yok.
Konularda yapılan yorumlarda cevabım olursa yazıyorum.
Kendi fikrimi... Düşündüklerimi.

Estağfurullah ne diye benimle sorununuz olsun zaten...
Açıkçası aldatma bakımından düşüncesi için savunduğumu düşünüyor anlattıklarına bakılırsa...
Net dışında aldatmayı yani gerçek yaşamda fiziksel aldatma ihtimalini bile aklından geçirmediğine eminim...
Çünkü bu bir savunma mekanizması ona suç bulmuyorum ama artık kabullenmesi lazım yavaş yavaş bu adamın ondan geçtiğine...
Konu sahibi hala evliliği kurtarmaktan bahsediyor.
Hangi evlilik Allah aşkına?
Aralarında nafaka gibi sadece para mevzusu var...
Aynı evde bile yaşamadığı adamla senelerdir ayrı olduğu kendi kendine çaba harcadığı evliliği kurtarmak söz konusu hem...
Çocukları için evliliği yürütmekten bahsetmiş, çocukları da eminim babalarını görmeye görmeye zaten onun yokluğuna alışmışlardır.
Bunlar tekrar ediyorum:
Uzatmalar...
Umarım doğru yolu bulur. Bu adamla kağıt üstünde bile olsa evli olması kayıp hem de büyük kayıp... :68:

Herşey eşi geldiğinde netleşecek bence. Gelmeye karar verirse eğer, yani kesin dönüş yaparsa o da bu evliliğin devam etmesini istiyor anlamı çıkar. Belki bir şans verilir.
Senamm sadece hemen bşanma kararı almak istemiyor. Ama bu yaptıklarını da fitil fitil burnundan getireceğinden eminim

neden hala olayin uzerine gidiliyor?iyi yada kotu bir secim yapmis.2 cocukla yeniden baska biriyle evlenmek istememis,esine belki de son sans vermek istemis..

Back
X