konu fake değil keşke olsaydı....
sabahları böyle içim ezilerek uyanmazdım. geceleri kızlarımı yatırıp ağlamazdım. sizler belli ki çok güçlüsünüz. herşeyi biliyorsunuz küçük dağları siz yaratmışsınız. bu bana yapılanlar size yapılamaz. yakar yıkar mahvedersiniz. boşanır son meteliğine kadar alır hayatınızı yaşarsınız. yanına gider dünyayı dar eder onu rezil edersiniz. intikam alırsınız belki aldatırsınız
oysa ben...
ben ağlarım. susar içime gömülürüm evimi temizler yavrularıma sarılırım hiçbirşey yokmuş gibi davranır onları üzmemek adına gözyaşlarımı içime akıtırım. siz çok güçlüsünüz belli. ben değilim. bunun için beni suçlayamazsınız. belki çok ağır bir travma geçiriyorum. günümün büyük bölümü kusarak geçiyor. etrafımdan hiç kimseye vallahi billahi kızkardeşime bile anlatmadım ben bunu. anlatamam ben zehirde olsa yer bal yedim derim. ama dönmesini istemek yanımda olsun istemek bu yuva kurtulsun istemek suç mu? şimdi belki 30 defa arıyor açmıyorum mesajlarında özür diliyor cevaplamıyorum 6 aya kadar döneceğini yazmış ailesine de aynı şeyi söylemiş nedense buna bile sevinemiyorum. ben bende kalmadım bittim. benim aklımdan sadece ölmek geçiyor ölüp bu acıdan kurtulmak geçiyor. önce çocuklarımı sonra kendimi öldürdüğümü bu hayattan kurtulduğumu hayal ediyorum. o zaman anlarsınız konu fake değilmiş. ve devam edersiniz küçük dağlarınızı yaratmaya.....
yazmayayim diyorum ama gercekten kendimi tutamiyorum...
hala geri donmesinden bahsediyorsunuz...
bu adam 5 yil icinde sizi aldatmistir...
nete oraya buraya fotolarini koymus kadinlarla muhabbetini baya ilerletmis, ki ne kadar ilerletmis onu da bilemezsiniz...
5 yilda sizi kac defa ziyaret etti?
Kazakistan Turkiye arasi alt tarafi kac saat? aylar onceden ayirtilinca ucak bileti fiyati esinizin sizi 10 ayda bir ziyaret etmesi kadar pahali mi? esiniz sizi neden bu kadar az ziyaret etti 5 yil icinde?
6 aylik bebeginin babasiz buyumesine nasil goz yumdu? hadi goz yumdu diyelim hala nasil goz yumuyor o yavrucaklarin babasiz buyumesine?
sizi hic mi ozlemedi hic mi bu kadin kocasiz nasil bir hayat yasiyor diye dusunmedi?
bu yazdiklarimi bir dusunun sonra kendi kendinizi esinizin iyi taraflarini gorerek nasil kandirdiginizi goreceksiniz...
siz bu adama 5 yildir hic mi hesap sormadiniz, hic mi resti cekmediniz boyle evlilik olmaz eger geri donmeyeceksen ben bu iste yokum artik diye?
yapmadiysaniz niye yapmadiniz? aglamayan cocuga meme vermezler, demek ki siz de bu durumu normal gordunuz ki 5 senedir adam geri donme lafini etmemis hic, konuyu her actiginizda da kavga cikarmis sizi sindirmis susturmus...
adama o kadar bosanacagim dediniz, internette elalemin ne oldugu belirsiz kadinlariyla belden asagi muhabbetlerini gordunuz hala adam 6 ay icinde gelmekten bahsediyor...
seven insan, hadi sizi sevmiyor artik diyelim, cocuklarini dusunen insan yuvam tehlikeye girdi der isyerinden izin alir 1-2 hafta icinde atlar Turkiye'ye gelir...
hala gelmedi...
insan karisini aldatsa bile onu ikna bosanmamaya ikna etmek icin gelir en azindan! siz zaten bosanmak istemiyorsunuz ama ona ragmen gelmiyor...
gelmeye niyeti yok..aylar sonra anca...
hem bu herif sizi gunde 30 defa arasa ne olacak 40 defa arasa ne olacak? 5 yildir ortada yok, bir gun iki gun ya da 1-2 hafta onun telefonunu acmasaniz ne olacak bu sekilde mi ders vereceginizi saniyorsunuz ona?
guclu olun gurunuzu ezdirmeyin, adam daha ortada yokken gelip beni affet ayrilmayalim diye yalvarmazken bile bosanmam diyorsunuz...
cocuklariniz zaten babasiz buyumus, siz de 5 yildir kocasizsiniz, bu saatten sonra babasiz/kocasiz olsaniz ne olur olmasaniz ne olur...bosanirsaniz pek bir sey degismeyecek...
simdi size para gonderiyor, ayrilinca da nafaka alirsiniz ayni sey...
bosanmayin istemiyorsaniz, tamam bu saygi duyulacak bir karar cunku sizin ozel yasantiniz bu...ama en azindan gozunuzu acin kendinizi kandirmayin...5 yildir uyumussunuz artik uyanma vakti...
yazdiklarima kizmayin ne olur, dost aci soyler...
esinizin ailesini takdir ediyorum ogullarinin yanlisini ortmedikleri icin...
ama nihayetinde onlar da el, bir yerden sonra yine kendi ogullarini hakli cikarip sizi baristirma yoluna gideceklerdir...
insallah sorununuzu en kisa zamanda cozersiniz...
cozmeniz icin esinizin derhal Turkiye'ye gelmesi ve dagittigi ailesini toparlamasi ya da bu isi tamamen bitirmesi gerekiyor...
hayirlisi ne ise hakkinizda o olur insallah...