- Konu Sahibi VuslataDair
uykusunda sünnet ederdim ben onu....![]()
Sizden korkulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykusunda sünnet ederdim ben onu....![]()
ama gerçekten öyle
bir yandan konu sahibesine üzülüyorum bir yandanda çok kızıyorum
allah hayırlısını nasip etsin inşallah :18:
konu fake değil keşke olsaydı....
sabahları böyle içim ezilerek uyanmazdım. geceleri kızlarımı yatırıp ağlamazdım. sizler belli ki çok güçlüsünüz. herşeyi biliyorsunuz küçük dağları siz yaratmışsınız. bu bana yapılanlar size yapılamaz. yakar yıkar mahvedersiniz. boşanır son meteliğine kadar alır hayatınızı yaşarsınız. yanına gider dünyayı dar eder onu rezil edersiniz. intikam alırsınız belki aldatırsınız
oysa ben...
ben ağlarım. susar içime gömülürüm evimi temizler yavrularıma sarılırım hiçbirşey yokmuş gibi davranır onları üzmemek adına gözyaşlarımı içime akıtırım. siz çok güçlüsünüz belli. ben değilim. bunun için beni suçlayamazsınız. belki çok ağır bir travma geçiriyorum. günümün büyük bölümü kusarak geçiyor. etrafımdan hiç kimseye vallahi billahi kızkardeşime bile anlatmadım ben bunu. anlatamam ben zehirde olsa yer bal yedim derim. ama dönmesini istemek yanımda olsun istemek bu yuva kurtulsun istemek suç mu? şimdi belki 30 defa arıyor açmıyorum mesajlarında özür diliyor cevaplamıyorum 6 aya kadar döneceğini yazmış ailesine de aynı şeyi söylemiş nedense buna bile sevinemiyorum. ben bende kalmadım bittim. benim aklımdan sadece ölmek geçiyor ölüp bu acıdan kurtulmak geçiyor. önce çocuklarımı sonra kendimi öldürdüğümü bu hayattan kurtulduğumu hayal ediyorum. o zaman anlarsınız konu fake değilmiş. ve devam edersiniz küçük dağlarınızı yaratmaya.....
Sabahları böyle içim ezilerek uyanmazdım. Geceleri kızlarımı yatırıp ağlamazdım. Sizler belli ki çok güçlüsünüz. Herşeyi biliyorsunuz küçük dağları siz yaratmışsınız. Bu bana yapılanlar size yapılamaz. Yakar yıkar mahvedersiniz. Boşanır son meteliğine kadar alır hayatınızı yaşarsınız. Yanına gider dünyayı dar eder onu rezil edersiniz. Intikam alırsınız belki aldatırsınız
oysa ben...
Ben ağlarım. Susar içime gömülürüm evimi temizler yavrularıma sarılırım hiçbirşey yokmuş gibi davranır onları üzmemek adına gözyaşlarımı içime akıtırım. Siz çok güçlüsünüz belli. Ben değilim. Bunun için beni suçlayamazsınız. Belki çok ağır bir travma geçiriyorum. Günümün büyük bölümü kusarak geçiyor. Etrafımdan hiç kimseye vallahi billahi kızkardeşime bile anlatmadım ben bunu. Anlatamam ben zehirde olsa yer bal yedim derim. Ama dönmesini istemek yanımda olsun istemek bu yuva kurtulsun istemek suç mu? şimdi belki 30 defa arıyor açmıyorum mesajlarında özür diliyor cevaplamıyorum 6 aya kadar döneceğini yazmış ailesine de aynı şeyi söylemiş nedense buna bile sevinemiyorum. Ben bende kalmadım bittim. Benim aklımdan sadece ölmek geçiyor ölüp bu acıdan kurtulmak geçiyor. önce çocuklarımı sonra kendimi öldürdüğümü bu hayattan kurtulduğumu hayal ediyorum. O zaman anlarsınız konu fake değilmiş. Ve devam edersiniz küçük dağlarınızı yaratmaya.....
sabahları böyle içim ezilerek uyanmazdım. geceleri kızlarımı yatırıp ağlamazdım. sizler belli ki çok güçlüsünüz. herşeyi biliyorsunuz küçük dağları siz yaratmışsınız. bu bana yapılanlar size yapılamaz. yakar yıkar mahvedersiniz. boşanır son meteliğine kadar alır hayatınızı yaşarsınız. yanına gider dünyayı dar eder onu rezil edersiniz. intikam alırsınız belki aldatırsınız
oysa ben...
ben ağlarım. susar içime gömülürüm evimi temizler yavrularıma sarılırım hiçbirşey yokmuş gibi davranır onları üzmemek adına gözyaşlarımı içime akıtırım. siz çok güçlüsünüz belli. ben değilim. bunun için beni suçlayamazsınız. belki çok ağır bir travma geçiriyorum. günümün büyük bölümü kusarak geçiyor. etrafımdan hiç kimseye vallahi billahi kızkardeşime bile anlatmadım ben bunu. anlatamam ben zehirde olsa yer bal yedim derim. ama dönmesini istemek yanımda olsun istemek bu yuva kurtulsun istemek suç mu? şimdi belki 30 defa arıyor açmıyorum mesajlarında özür diliyor cevaplamıyorum 6 aya kadar döneceğini yazmış ailesine de aynı şeyi söylemiş nedense buna bile sevinemiyorum. ben bende kalmadım bittim. benim aklımdan sadece ölmek geçiyor ölüp bu acıdan kurtulmak geçiyor. önce çocuklarımı sonra kendimi öldürdüğümü bu hayattan kurtulduğumu hayal ediyorum. o zaman anlarsınız konu fake değilmiş. ve devam edersiniz küçük dağlarınızı yaratmaya.....
haklısın ben hep ne hakkım var diye düşündüğüm için erteliyorum işte....kocam asla çocuklarımdan ileri değil hatta seçimim yavrularım. inşallah rabbim verecektir çözümünü bilmiyorum. allaha sığınıyorum bir defa olsun dilinize düşersem ve dua ederseniz hayırlısıyla kavuşalım diye....çok sevinirdimbu ne şimdi.....peki senin ne hakkın var bir anne olarak intiharı düşünmeye hatta çocuklarını öldürmeyi bile düşünmeye ne hakkın var...kocan çocuklarının hayatından dahamı ileri...şu yaşadığını yaşayan okadar çok insan varki hatta daha kötülerini...
Sen ilk önce anne olduğun için güçlü durmak zorundasın hayata karşı...
Böyle iki darbeyle yıkılacaksak hiç yaşamayalım ozaman...
çocuklarınızı düşündüğünüzü söylüyorsunuz, ayrıyetten komşularınızdan bazılarının yalnız yaşadığınızı bilmediklerini söylediniz.
e zaten boşansanız, kapı kapı dolaşıp ben boşandım demiceksinizki
eşinizin yurtdışında olduğunu bilenler onun hala orda olduğunu düşünecekler, bilmeyenleride şimdiye kadar idare ettiğiniz gibi (ki bu bence saçma) devam edebilirsiniz.
çocuklar ise bence alışmışlardır bu duruma ve ilerde sizi anlayacaklar.
dul kalsaydınız ne yapacaktınız?? ben sizin yerinizde olsaydım dul kaldım, eşim öldü varsayardım
dul kalmak ayrı, ya da dul olmayı seçmek..
evli olmak farklı
konusahibi evliliği düzelsin istiyor.
devam etsin istiyor.
dua isteği de o yönde
hayırlısıyla biraraya gelmek
geç kaldın canım biz bu işkenceyi haftalardır yaşıyoruz
düşünüyorum kardeşim kızım arkadaşım olsa çoktan saçından tutup sürükleyerek almıştım o evden allahım sen yardım et isteyerek yada istemeyerek bu duruma düşürülüp beyni uyuşan kararlarını bile vermekten aciz kalan kadınlara
peki eşi dönse ne olacak, kendisi diğer konuda demiştiki eşim izinlerde geldiğinde evde devamlı huzursuzluk çıkatıyor, tedirgin oluyorum, bir an önce gitsin diye bekliyorum
bu sadece bir örnek, tüm eski konuya bakmaya vaktim yok şu anda
''canım aralarda yazmıştım sanırım okumadın eşim izne gelirdi başlarda 6 ayda bir sonra 10 aya falan çıkardı ve sonra o izinleri hiç sebeb yokken burnumdan getirmeye falan başladı.''
''gelmeyeceğim madem kararını vermişsin uygula dedi. dedim ki karar vermedim ilerde evlatlarım benden sorarda açıklamasını yapamazsam diye sana seçenek sundum. gelmeyeceğim dedi. bende 1 hafta bekleyip dava açmaya karar verdim şimdi bir avukat bulup haklarımı bilmek istiyorum.''
''konuşmaya gelmiyor hemen kavga çıkartıyor aşağıladığı hakaret ettiği oluyor yıkılıyorum''