ayy hiç anlamam altınların gramajı falan.aklıma da gelmemişti evlenirken kimin taktığı kaç gram diye.arkadaşım sen misin saf?valla benmişim saf.
bu zamanda aileler hiç suya sabuna dokunmazken sana baya da bir şey yapmışlar ama onlara da utandıklarından falan diye kulp buluyorsun.
daha ortada elti bile yokken de annen "yarın eltine yaparlarsa üzülürsün" diye kötü düşünceleri empoze etmiş bile.
aradan yıllar geçmiş hala gramaj derdindesin,komiksin ya nedense acıdım.
bende anlamazdım ama eltimin sayesinde öğrendim o çok iyi anlıyordu kimse beni yalnış anlamasın ben ne altın ne eşya hiçbirşey istemiyorum kimseden herşeyimi kendim yaptım bu zamana kadar bugünden sonra da Allah yardım ederse kendim yapcam benim derdimi anca yaşayan anlar hissettikleri yaşayan hisseder sizin kaynananız kek yapıp ta eltinizin ağzına uzattı mı nasıl olmuş diye siz yanınızdayken kızım diye sarıldı mı daha neler neler de yazmıyorum ben hep onları düşündüm durumları kötü diye ama ben kötü oldum eltim herşeyi aldırdı o iyi neden çünkü görümcem onun hala oğluyla evleniyo aman neyse ben çok sıkıldım bu konulardan bu böyle uzar gider ömrüm boyunca bende araya mesafe koydum artık iki hafta da bir gidiyorum o da torununu görsün diye ama yine de saygımı eksik etmiyorum...allah yapılan ayrımcılığı görüyor nasıl olsa ben herşeyi zamana bıraktım bide bu altın gram konularında çok tepki aldım inanın ben öyle ince fikirli değilim evlendiğimde bütün bilezikler aynıdır diye sanıyordum daha 3-5 aya kadar öğrendim gram olayını neyse aman çok uzattım teşekkür ederim iyi ya da kötü eleştirileriniz için