• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mi enerjim az?

Ay bı de deniz sonrası buluşma eğlence falan mı....

Ben ayda 1 arkadaşımla buluşsam bana yetiyor. Evde kitap kahve yapmak en güzeli. Ne olur siz de evet deyin kızlar buna. Normalsin deyin.
valla siz de normal değilseniz zaten ben epey anormalim :D

bana ayda 1 bile bazen çok geliyor

39 yaşındayım, 2 haftadır temizlikçi abla gelmediği için geçen haftasonu temizliği ben yaptım diye arkadaşımla buluşamadım
ve bu haftasonu da geçen hafta yorulmuş olduğum için dinlenmek istemem sebebiyle buluşmayacağım
böyle böyle muhtemelen haftalar geçecek

ben çok ama çok üşengecim galiba ya, ya da insan sevmiyor olabilirim :)

çünkü kitap okumak tek başıma evde kalmak nedense hep daha cazip geliyor bana

Tam benlik programlarmış. Yaşım 39, sabah 5te uyandım,temizliğimi bitirdim,yemek yaptım. Yemek pişene kadar havuza girdim,duşumu aldım. 9da işe geldim. Öğle arasında oğlumla yemeğe çıkacağım, akşamüstü 5gibi iş çıkışı alışverişim var,yemeğe arkadaşlara davetliyim dışarıda. Oradan da canlı müziğe gidiyoruz,en son gece çorbacısıyla günü kapatırız
Kaç saat uyuyorsunuz normalde?

Yani bana günde tek aktivite yatiyor, ya deniz ya gece gezmesi. Bir de denize niye 6da kalkayım deli miyim :63: gezme dediğin keyifle olur, ya sabahtan kalkıp giderim ya da öğlende çıkarım öyle 6da maltıda kalkamam:110: Öğleden sonra deniz, akşam bir yerlere akma olabilir ama 6da kalkıp gece 12de nasıl geziceksiniz o pek mümkün değil yahhuuu
Deniz sabah çok güzel oluyor öğleden sonra dalgalanıyor o konuda sıkıntım yok sabah çok severim ben denizi.
Ama gece eğlencesiyle aynı gün değil tabi:)

Maşallah ben 7 saat uyumadan kendine gelemiyorum
Tamamen bünye meselesi,ben de 9-10 saat uyuyan kişiler tanıyorum 😊 ama hayat boşa geçiyor bence çok uyuyunca. Hiçbir iş yetişmiyor ne ev ne iş ne özel hayat

Eğer size fazla geliyorsa kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.Herkesin tercihi,beğenisi farklıdır ve tartışılamaz.
Ben de istiyorum ama enerji bulamıyorum derseniz herşey ilk adımı atana kadar emin olun kandinize gayret verip kalktığınızda gerisi geliyor.
Bu arada ben de denize çok erken saatlerde girmeyi tercih ederim,iki üç defa denize girip geri dönerken insanlar yeni yeni plaja geliyor olur😌arkadaşlarınızla bu anlamda zevkimiz ortak😊

35ten sonra yapabileni anca alkislarim. 20 li yaslarda olanlar icin tabiki cok normal. Sabah 6da denize gitmek icin de tam tersi yaşlı olmak lazim 45ten sonra falan insan uyuyamamaya baslio bu sefer de çünkü, erken kalkip yola revan olmasi kolay :)

35ten sonra yapabileni anca alkislarim. 20 li yaslarda olanlar icin tabiki cok normal. Sabah 6da denize gitmek icin de tam tersi yaşlı olmak lazim 45ten sonra falan insan uyuyamamaya baslio bu sefer de çünkü, erken kalkip yola revan olmasi kolay :)
Sabah denizi severim ben de güzel oluyor
Yaslilar da geliyor

Kan değerlerim düşük demir eksikligim çok fazla ve stres olarakta uyuyamıyorum yani geceleri asla uyuyamıyorum
Bende yapamam. Denız sonrası hop eve ..
Aksam 10.30 gibi uyudum
Sabah 8 gibi kalktım cok uykum var
Öglende uyuyorum .
Yogun kansızlık d vıt eksıklıgı .folık asıt eksıklıgı var bunlardan galıba

valla siz de normal değilseniz zaten ben epey anormalim :KK70:

bana ayda 1 bile bazen çok geliyor

39 yaşındayım, 2 haftadır temizlikçi abla gelmediği için geçen haftasonu temizliği ben yaptım diye arkadaşımla buluşamadım
ve bu haftasonu da geçen hafta yorulmuş olduğum için dinlenmek istemem sebebiyle buluşmayacağım
böyle böyle muhtemelen haftalar geçecek

ben çok ama çok üşengecim galiba ya, ya da insan sevmiyor olabilirim :)

çünkü kitap okumak tek başıma evde kalmak nedense hep daha cazip geliyor bana

Siz ben olabilir misiniz ? Tam sosyal anksiyete mi var acaba bende deyip Google testi cozecektim ki mesajınızı gördüm rahatladım :P

Ben de insan sevmiyorum galiba. Çekirdek aile yetiyor. Artı biri bile fazla :)

Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedim:KK43: Siz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
herkes hareketli olacak diye bir kural yok.hareketli olunca saglikli saglam.evde vakit gecirince yalniz kalinca problem var gibi bir durum tamamen yanlis bir algi.herkes kendinj huzurlu hissettgi yerde olmali ve yasamali ona gore davranmali

Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedim:KK43: Siz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Bence kişiden kişiye değişiyor.
Ben yaparım bunu mesela ama bir ay yaparım sonraki bir ay kendimle kalmak isterim.
Sürekli bir görev gibi gezmek ordan oraya akmak istememek de normal.
Ama kitabım ben ve kahvem gibi-örnek veriyorum-yaşamak da normal değil bence insan sosyal varlık sonuçta.
Arada gidin arada boş geçin.
Hiç gitmezseniz çağırmazlar bir yerden sonra zaten o da sıkıntı aa arkadaşlar beni dışlıyor mı olur sonra.
Hayır dışlasınlar sorun yok eğlensinler istedikleri gibi ama işteyken de soğuma olur ister istemez.
Bu arada sabah deniz daha güzeldir daha temiz daha sakin dalgasını geçtim.

Bence kişiden kişiye değişiyor.
Ben yaparım bunu mesela ama bir ay yaparım sonraki bir ay kendimle kalmak isterim.
Sürekli bir görev gibi gezmek ordan oraya akmak istememek de normal.
Ama kitabım ben ve kahvem gibi-örnek veriyorum-yaşamak da normal değil bence insan sosyal varlık sonuçta.
Arada gidin arada boş geçin.
Hiç gitmezseniz çağırmazlar bir yerden sonra zaten o da sıkıntı aa arkadaşlar beni dışlıyor mı olur sonra.
Hayır dışlasınlar sorun yok eğlensinler istedikleri gibi ama işteyken de soğuma olur ister istemez.
Bu arada sabah deniz daha güzeldir daha temiz daha sakin dalgasını geçtim.
Aynen ben de arada gidip arada gitmiyorum.
Ortamı seviyorum ama bünye meselesi yoruluyorum. Çalışmam gereken başka şeylerde var filan

ben de insanlarla buluşmaktan pek hoşlanmıyorum. çok sosyal olmadım zaten hiç. bu anlattığınız plan bana fazla geldi. üşengeçim zaten ama aynı gün içinde oradan oraya gitmek yorucu olur ya. bir aktivite yeter bana.

Back
X