• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mi enerjim az?

Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedim:KK43: Siz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Kronik yorgunluğunuz olabilir, kansızlığınız olabilir, genetik bir immün sistem rahatsızlığınız olabilir. Bunların hepsi enerji düşüklüğüne yol açar...
Ya da sadece onlar kadar sosyal biri olmayabilirsiniz, biraz içe dönük biri olabilirsiniz.
Herkes full çılgın sosyal olmak zorunda değil, mizaçla ilgili bu.
İçedönük insanlar daha sakin ortamlarda mutlu olurlar, dışadönük insanlar kalabalık ve yüksek ortamlarda.

Okurken yoruldum. Sabah 6'da denize gitmem için o denizde inci falan bulmam lazım jsjsj

Ay bence normalsin. İnsanların nasıl kafası götürüyor acaba genclikse biz de genciz anlamadım. Yine demir eksikliği anemisi mi yazdırıyor bana bunları acaba jsjsj
😂 üstüne para verirlerse belki

Ben de öyleyim ve geç yatmam geç kalkmam nişanlım için çok büyük bir sorun haline geliyor sorunu nasıl çözebilirim düşünüyorum
uyku sorunu bende de var, öğrenci olduğum için çok da zorlanıyorum. doktora gidebilirsiniz çok rahatsızsanız. benim geç yatıp geç kalkmaktan çok uyuyamama problemim vardı, onun için ilaç verildi ama çok kilo yaptı hem de gün içinde de kafamı toplayamıyodum. sizdeki sadece düzensizlikse onun için ayrı ilaç var diye sanıyorum, belki benimki gibi ağır olmaz. eğer hiçbir şey fayde etmediyse doktora gitmeyi düşünebilirsiniz. kan değerlerinizi vs kontrol ettirdiniz mi?

Keşke yapabilsem ama ben de yoruluyorum artık yaş 51. Eğer istemiyorsanız yapmayın o kadar, ama istediğiniz halde yapamıyorsanız, belki bir kan tahlili ile tiroit fonksiyonlarınıza ve vitaminlerinize baktırabilirsiniz.

Bana fazla gelir.
Yorgunluktan kıçım çıkar artık.🤷

Tam benlik programlarmış. Yaşım 39, sabah 5te uyandım,temizliğimi bitirdim,yemek yaptım. Yemek pişene kadar havuza girdim,duşumu aldım. 9da işe geldim. Öğle arasında oğlumla yemeğe çıkacağım, akşamüstü 5gibi iş çıkışı alışverişim var,yemeğe arkadaşlara davetliyim dışarıda. Oradan da canlı müziğe gidiyoruz,en son gece çorbacısıyla günü kapatırız

uyku sorunu bende de var, öğrenci olduğum için çok da zorlanıyorum. doktora gidebilirsiniz çok rahatsızsanız. benim geç yatıp geç kalkmaktan çok uyuyamama problemim vardı, onun için ilaç verildi ama çok kilo yaptı hem de gün içinde de kafamı toplayamıyodum. sizdeki sadece düzensizlikse onun için ayrı ilaç var diye sanıyorum, belki benimki gibi ağır olmaz. eğer hiçbir şey fayde etmediyse doktora gitmeyi düşünebilirsiniz. kan değerlerinizi vs kontrol ettirdiniz mi?
Kan değerlerim düşük demir eksikligim çok fazla ve stres olarakta uyuyamıyorum yani geceleri asla uyuyamıyorum

Sen arkadaşınla buluştuğunda denize giren arkadaşın muhtemelen dinlenmiş olacaktır. Herkesin her davetine gitme arada dinlenmek lazım

Tam benlik programlarmış. Yaşım 39, sabah 5te uyandım,temizliğimi bitirdim,yemek yaptım. Yemek pişene kadar havuza girdim,duşumu aldım. 9da işe geldim. Öğle arasında oğlumla yemeğe çıkacağım, akşamüstü 5gibi iş çıkışı alışverişim var,yemeğe arkadaşlara davetliyim dışarıda. Oradan da canlı müziğe gidiyoruz,en son gece çorbacısıyla günü kapatırız
valla saçma olacak ama merak ettim. bende sizin rutini çok beğendim ama ev halkı uyurken nasıl temizlik yapıyorsunuz yolu nedir

Hay maşallah 😳

Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedim:KK43: Siz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Ben de böyle etkinlik etkinlik gezerim, hatta evde olunca yoruluyorum. Yapı meselesi ya, benim de bana uyan çok arkadaşım yok maalesef. Herkes aynı enerjide olmuyor, bir de aldığımız keyif de önemli, beni yükselten böyle yaşayabilmek, bu kafada olmayınca arada bir çıkıp eğlenmek yetiyor, gayet normal bir şey.Sizi tatmin ettiği kadar yapın yeter.

Valla bende 2020 yilina kadar öyle idim sonra ise bu enerjim dönem dönem yükseldi azaldı son 6 aydır hiç yok uyusalar bütün gün uyurum

Yani bana günde tek aktivite yatiyor, ya deniz ya gece gezmesi. Bir de denize niye 6da kalkayım deli miyim :63: gezme dediğin keyifle olur, ya sabahtan kalkıp giderim ya da öğlende çıkarım öyle 6da maltıda kalkamam:110: Öğleden sonra deniz, akşam bir yerlere akma olabilir ama 6da kalkıp gece 12de nasıl geziceksiniz o pek mümkün değil yahhuuu

valla saçma olacak ama merak ettim. bende sizin rutini çok beğendim ama ev halkı uyurken nasıl temizlik yapıyorsunuz yolu nedir
Oğlumun uykusu çok ağır,duymaz. Eşim de benimle beraber kalkıyor. Alt katım boş dükkan,üst katımda da kimse yaşamıyor ondan kolay oluyor 😊 gerçi ben duyulacak gürültü çıkarmıyorum,sadece evi siliyorum, wc banyo cifliyorum, mutfak temizliyorum,hepsi sessiz işler. Süpürge sadece robot çalışıyor evde kimse yokken.

Arkadaşlarımı çok severim ama eğlence konusunda asla ayak uyduramadığım 2 arkadasım var. 1i komşum aynı zamanda. Gün için de 4-5 aktivite yapar uykusuz kalır gerekirse. Ben belki 1 tanesine uyum sağlarım ve başlarım mızmızlanmaya ben, o da tamam hadi git sen der. :) ben de çok aman aman sosyal bir insan değilim yani. Kişiye göre değişebiliyor. Bana size fazla geliyor enerjileri ama onlara az geliyor:)

Back
X