- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Kardeşim farklı bir şehirde okuyor ve yıllarca tek başına gidip geldi. Diğeri de çalışıyor. Hergün işe gidip geliyor. Gezmelere tozmalara gidiyorlar. Yani mesele yol falan değil. Ayrıca öyle baskın ve korkunç bir karakteri var ki kardeşlerim öyle bir şey yapsa onlara hayatı dar eder.Kaç yaşında kardeşleriniz? Kendileri atlar gelirler duruşma günü gelince, endişelenmeyin. Anneniz arıza çıkarmış ama kardeşlerinizin de özgür iradeleri var sonuçta.
Kardeşim farklı bir şehirde okuyor ve yıllarca tek başına gidip geldi. Diğeri de çalışıyor. Hergün işe gidip geliyor. Gezmelere tozmalara gidiyorlar. Yani mesele yol falan değil. Ayrıca öyle baskın ve korkunç bir karakteri var ki kardeşlerim öyle bir şey yapsa onlara hayatı dar eder.
Kardeşlerim annemin istemediği bir şeyi yapamazlar. Onlara hayatı zindan eder. Kadın dişi terminatör.Uzuldum sizin icin ama kardeslerinizi ikna etmeye bakin insallah anlasmali bosanirsiniz da kimseye gerek kalmaz, bundan sonra siz de ailenizden olabildignce uzak durursunuz
Keşke bu kadar ince düşünen insanlar olsalardı. Ailemizde boşanma yok, kadınlar 4 duvar arasında ne yaşarsa yaşasın dışa aktarmamak ve susup oturmakla yükümlüdür. Annem o kadar geri kafalı biri ki. Bu sürecin başından beri işlerimi zorlaştırmak için elinden geleni yaptı. Düşün ki, ben ağlayarak yaşadıklarımı anlatırken herifin savunacak bir tarafını bulamayınca hırsından "ne biliyim iftira atmadığını. Sonuçta o an yanında değildik" diyecek tıynette bir insan.Arkadasim,neden oyle diyorlar ben size acikca soyleyeyim.
Sizin icin gecerli olmayabilir,ama cogu insan once bosanacagim diye ortaligi ayaga kaldiriyorlar,sahitler geliyor gorevlerini yapiyor,sonra cift barisiyor butun gunah kecisi o sahitler oluyor. Defalarca ornegini gordum. Hem ozel hayatimda hem de siginmadaki kadinlarin bosanma sureclerinde. O yuzden ailenize bahane bulmayin. Onlar da kendi cercevelerinden bakildiginda haklilar.
Maalesef yok. Herşeyi sessizce yaşayan bir insanım. Ne kimseye anlattım ne de sesimi duyurdum.Aileniz dışında yakın bir dostunuzu veya komşunuzu falan şahit olarak yazamaz mısınız?
Allah yardımcınız olsun.
Tamam iste nasil olsa ailenizde bosanma yok,herkes her kosula katlanip devam ediyor ya,sizi de oyle yapacak zannediyorlardir. İnce dusunduklerinden degil.Keşke bu kadar ince düşünen insanlar olsalardı. Ailemizde boşanma yok, kadınlar 4 duvar arasında ne yaşarsa yaşasın dışa aktarmamak ve susup oturmakla yükümlüdür. Annem o kadar geri kafalı biri ki. Bu sürecin başından beri işlerimi zorlaştırmak için elinden geleni yaptı. Düşün ki, ben ağlayarak yaşadıklarımı anlatırken herifin savunacak bir tarafını bulamayınca hırsından "ne biliyim iftira atmadığını. Sonuçta o an yanında değildik" diyecek tıynette bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?