• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Aksam yazı seyrederken yerimde adım yapacagim fazla yediysen sen de yapabilirsin dengeleyici olur bu aksamlik artık dizi seyrederken oturmuyorum yerimde adım yapıyorum gerçi iki gündür yapıyorum ama olsun 30 dakika sonra başlayıp dizi bitene kadar yapacagim sen de yapabilirsin hem de suçluluk duymazsin ben böyle teselli ediyorum :KK49:

Aksam yazı seyrederken yerimde adım yapacagim fazla yediysen sen de yapabilirsin dengeleyici olur bu aksamlik artık dizi seyrederken oturmuyorum yerimde adım yapıyorum gerçi iki gündür yapıyorum ama olsun 30 dakika sonra başlayıp dizi bitene kadar yapacagim sen de yapabilirsin hem de suçluluk duymazsin ben böyle teselli ediyorum :KK49:
Fazla birşey yemedim ki niye suçluluk duyayım

Ben de düşünüyorum ama utaniyorum herkes bakıyor gibi geliyor tuhaf hissediyorum evin arka bahçesine koydular ama ben sadece kahve içmeye gidiyorum termusuma kahve koyup (alan araştırması ) henüz aletlere yaklasamadim. Tek yapmak zevkli mi

Günaydıın ben daha az önce kalktım :KK51: artık eskisi gibi sabahları ellerim,ayaklarım şişmiyor :eek: çok aç değilim ama kahvatı saatim geçmeden hazırlamaya başlıyayım :KK55:

cakil80 .!.:
Ben de düşünüyorum ama utaniyorum herkes bakıyor gibi geliyor tuhaf hissediyorum evin arka bahçesine koydular ama ben sadece kahve içmeye gidiyorum termusuma kahve koyup (alan araştırması ) henüz aletlere yaklasamadim. Tek yapmak zevkli mi
Evet ama dün gece yapadık halimiz yoktu

Gene buruk sabahlardan biri daha Rabbim içime ferahlık versin (amin)
Kahvaltım
IMG_20150803_085751.webp

Son düzenleme:
Ara öğünde(15:00)
1 kase yoğurt,şeftali
2 küçük kayısı
Akşam yemeği(hazırlarken salatalık yidim)
IMG_20150803_181730.webp

Diyetisyenin bödeei, post: 42009451, member: 471088"]Ya feraceli neden ekmek çok ama yemek az :KK43:yani 2dilitatkıp kofteyı çogaltabilirdin[/QUOTE]
Diyetisyenim böyle söyledi çünkü ve gerçekten çok faydasını gördüm ekmek yediğim için canım hiç ama hiç tatlı isteniyor

Ara öğün:(misafirlikteydik nefsime hakim olamadım :(
3 tane erik
1 tane orta boy sarı kurabiye
1 çay bardağı şekersiz açık çay

Back
X