iyi bayramlar canımcımHayırlı Bayramlaaaaaaaaaar
@milad_tbcakil80 @simsims gurbet T tatlitambak @_SARAYCA_
Ve tüm gizli takipçilerim
Turşu hiç seveem 1 sene oldu yemiyeli dün neden yedim bende anlamadım[QUOTEgöç seMahperi-, post: 42791083, member: 683017"]menü normalde güzel olmuş ama sanki karbonhidrat ağırlıklı gibiayrıca o turşu ne biçim ödem yapar haberin var mı senin bakim biraz daha dikkat feracem sana güveniyorum
Turşu hiç seveem 1 sene oldu yemiyeli dün neden yedim bende anlamadım
Hayırlı Bayramlaaaaaaaaaar
@milad_tbcakil80 @simsims [USER=539671]@tatlitambak @_SARAYCA_
Ve tüm gizli takipçilerim[/USER]
Hosgeldin kuzum :) Aynı 83-84 gidip geliyor
Ben sevmem cok nadir yerim bende çoştum bu sabah tartıldım felakeeeetSlm ben bayramda costum son 1 ayda 5 kilo alıp huzura kavuştum ama artık yemekten tiksindim artık yemeyecegim. Bu arada turşu sevilmek mi aklıma geldikçe ağzım sulaniyor. Içinde turşu olan sayısız tarifim var . Of yaawwww
Ben sevmem cok nadir yerim bende çoştum bu sabah tartıldım felakeeeetsalı günü diyetisyene gidicem kadın beni tekmelicek
EveeeetAllah iyiliginizi versin kızlar güldürdünüz beni:))) yaramazlik yapan kiz çocukları gibi yazmışsınız.. ah bi irademize sahip çıksak da kimsenin lafini cekmek zorunda kalmasak dimi
Benimkiyle asıl salı günü tanışcam kadın hiç acımıcak döner bıçağıyla etlerimi soyacakSormayın ben anlamadım aslında mutsuz değildim hersey yolundaydı ama kitlikta kalacak gibiydim. Resmen aç kalacakmisim da depo yapmam gerekiyor gibi yedim. Doktor çok komikti. Bir öğün kaçamak yaptınız diğer öğün az yiyip neden dengelemediniz dedi orda çok güldüm ben de fren yok ki. Annemlerin yanında 1 hafta kaldim sanki burda aç kalıyormus gibi yedim. Benimde salı aksama kadar sırf karbonhidrat verdi . Diğer 3 gün sırf protein. Bu haftayı atlatirsam rahatlayacagim akşam yemegim 7 deydi ben şimdiden yedim gece uzun olacak bana
BakalımAyy kara salı.... haydi hayırlısı salı günü iyi bir sonuç olur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?