Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Dünki Menüm
Kahvaltı:

Ara öğün:1 kase tarçınlı yoğurt

Öğle yemeği:1 kase mercimek çorbası,2 kaşık pilav
4 tane köfte,2 bardak ayran
1 kase salata
Ara öğün:1 tane elma+
Akşam yemeği:1 kase mercimek çorbası

1 saat tempolu yürüyüş

Dünde aç yattım azda yemiyorum ama hep açım mesela bu sabah uyuyamadım kalktım öyle atıştırmalık birşeyler yedim kahvaltı yapmak gelmiyor içimden

Kahvaltım:1 kase mercimek çorbası, yeşil çay,altınbaşak(1 paket)
Ara öğün:
Öğle:yarım kase tarhana
2 tane haşlama pattiz
1 KK kadar tulum peyniri
turşu(1 kase kadar
Ara öğün: 1 tabak karpuz
1 tane armut
Akşam:yarım kase tarhana
2 kaşık pilav,et sote(3-4 kaşık)
Ara öğün:1 tane elma

1 saat yürüyüş

menü normalde güzel olmuş ama sanki karbonhidrat ağırlıklı gibi ayrıca o turşu ne biçim ödem yapar haberin var mı senin bakim biraz daha dikkat feracem sana güveniyorum

[QUOTEgöç seMahperi-, post: 42791083, member: 683017"]menü normalde güzel olmuş ama sanki karbonhidrat ağırlıklı gibi ayrıca o turşu ne biçim ödem yapar haberin var mı senin bakim biraz daha dikkat feracem sana güveniyorum [/QUOTE]
Turşu hiç seveem 1 sene oldu yemiyeli dün neden yedim bende anlamadım

Turşu hiç seveem 1 sene oldu yemiyeli dün neden yedim bende anlamadım [/QUOTE]

ye bitanem canın ister tabii ama 1 kase değil sayıyla ye sonra ödemle uğraşma boşa

Bugün menüm icler acısı allahtan abime ısrar ettimde yürüyüs yaptık :)
kahvaltım:yarım kase tarhana
yarım kepekli krep
2 zeytin,1 KK tulum peyniri
domates,yeşil çay
Ara öğün:
Öğle yemeği: 1 tabak türlü
1 kase cacık
Ara öğün:2 bardak ayran,1 kaşık kuru üzüm
1 tane petito
100 gr kruvasan
çay(şekersiz
Akşam:1 tane muz
1 tane kaşarlı tost
ayran(1-2 bardak)

spor
100 mekik
45 dk yürüyüş

Merhaba günlüğüm şu aralar 2-3 gündür motivasyonum düşük ve keyfim kaçık yedim de yedim yedim de yedimdiyetisyene gidicem haftaya salı çok stres yaptım bana ne dicekdiye kesin azarlar

Bugün ki Menüm
Kahvaltım
Ara öğün:1 elma,1 şeftali
Öğleırasa yemeği(biraz abartmış olabilirim)
1 tane dolma
1 lase yoğurt
Ara öğün:elma
Aksam:kepekli tost ve neskafe 1 kupa

Slm ben bayramda costum son 1 ayda 5 kilo alıp huzura kavuştum ama artık yemekten tiksindim artık yemeyecegim. Bu arada turşu sevilmek mi aklıma geldikçe ağzım sulaniyor. Içinde turşu olan sayısız tarifim var . Of yaawwww

Ben sevmem cok nadir yerim bende çoştum bu sabah tartıldım felakeeeet salı günü diyetisyene gidicem kadın beni tekmelicek

Allah iyiliginizi versin kızlar güldürdünüz beni:))) yaramazlik yapan kiz çocukları gibi yazmışsınız.. ah bi irademize sahip çıksak da kimsenin lafini cekmek zorunda kalmasak dimi

Allah iyiliginizi versin kızlar güldürdünüz beni:))) yaramazlik yapan kiz çocukları gibi yazmışsınız.. ah bi irademize sahip çıksak da kimsenin lafini cekmek zorunda kalmasak dimi
Eveeeet
cakil80 bende suan açımm ama bari salıya kadar aç kalıyim ne kadar giderse o kardır ya bide bende şöyle birsey var ben mutsuz ken üzgünken kendimden geçerek yiyorum şuaralar öyle hayatda görmediğim rakamları görüyorum

Sormayın ben anlamadım aslında mutsuz değildim hersey yolundaydı ama kitlikta kalacak gibiydim. Resmen aç kalacakmisim da depo yapmam gerekiyor gibi yedim. Doktor çok komikti. Bir öğün kaçamak yaptınız diğer öğün az yiyip neden dengelemediniz dedi orda çok güldüm ben de fren yok ki. Annemlerin yanında 1 hafta kaldim sanki burda aç kalıyormus gibi yedim. Benimde salı aksama kadar sırf karbonhidrat verdi . Diğer 3 gün sırf protein. Bu haftayı atlatirsam rahatlayacagim akşam yemegim 7 deydi ben şimdiden yedim gece uzun olacak bana

Benimkiyle asıl salı günü tanışcam kadın hiç acımıcak döner bıçağıyla etlerimi soyacak bende bugün normalden az yedim çok keyfin kaçtı ya allahım tartısalıya kadar bi -2 yada -3 göstersin en azında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…