Benim sevimli oyuncak dükkanımla ilgili derdim..

bikusolsam

kalbin bana şifa..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
1.318
29
48
Bursa
Hanımlar bazılarınız,yani beni buradan tanıyanlar bilirler biraz küçük ama sevimli bir oyuncak dükkanım var Rabbime şükür çok eğleniyorum mutluyum bu yüzden :16: Bu sene dükkanımda bazı değişiklikler yapmak istiyorum ama ne yapsam neyi nereye koysam bilemedim,ve badanada yaptıracağım duvar rengi şuan toz pembe, sizce rengi değiştirsem mi? Hangi renk daha güzel olur miniklerinde hoşuna gitmesi için. Dükkanım ferah.. ayrıca şöyle bir dolap almayı düşünüyorum dolabın rengini boyatabilirim başka bir renge renkli renkli de daha bir iç açıcı olur diye düşünüyorum,ve dolabın içine minikler için masal kitapları alıp koysam hoş olmaz mı sizce? Ekstra fikirleriniz varsa,bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)

Eklentiler

• $bebekler-icin-rafli-oyuncak-dolaplari.webp
    $bebekler-icin-rafli-oyuncak-dolaplari.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 1.024
Ne kadar guzel:) oyuncak dukkani acasim geldi.bencde duvar rengi temizse kalabilir ama illada boyamak isterseniz gokyuzu maviside coook yakisir.bide su var oyuncaklar rengarenek yeterince renk katiyor ortama.bu yuzden duvar rengini koyu canli rekler yapmamanizi oneririm.masal kitaplari fikri cok guzel.benim aklima suda geldi.hani muzik kutularnda calan hafif ritimler vardir ya dukkaninizda o sekilde ensturmantel cocuklarin ilgisini cekecek sakin muziklerde acabilirsiniz.tavanada misina ipiyle yapilan sevimli bir ay dede ve yildizlar baglatabilisiniz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
22 yaşıma geldm hala avm ye gittiğim zaman oyuncak dükkanlarına uğrarıım :9:
Bişi almam ama gezmesi çok hoşuma gidiyorr :16:

Durur masal kitaplarına bakaarıım peluş oyuncaklaraa hatta balon yapma şeysileri alırım evde sıkıldıkça üfleriim :)

Şu kuklalı masal kitapları var ya :9: onları konuşturup okurum falan :52:

Çok güzel bi işiniz vaar benceee :16:

Pudra pembesi güzel bence duvarlar için

Ayrıca resimdeki çok güzelmiş çok hoş olur bencee

Hayırlı işleer :nazar::1:

Ne kadar guzel:) oyuncak dukkani acasim geldi.bencde duvar rengi temizse kalabilir ama illada boyamak isterseniz gokyuzu maviside coook yakisir.bide su var oyuncaklar rengarenek yeterince renk katiyor ortama.bu yuzden duvar rengini koyu canli rekler yapmamanizi oneririm.masal kitaplari fikri cok guzel.benim aklima suda geldi.hani muzik kutularnda calan hafif ritimler vardir ya dukkaninizda o sekilde ensturmantel cocuklarin ilgisini cekecek sakin muziklerde acabilirsiniz.tavanada misina ipiyle yapilan sevimli bir ay dede ve yildizlar baglatabilisiniz:)

Ne güzel fikirler bunlar çok teşekkür ederim efennim :16:
duvarlar temiz ama değişiklik olması açısından bir daha boyattırmak istedim,gökyüzü mavisi kesinlikle çok şeker olur dediğin gibi :)
müzik fikride çok hoş,miniklerin çok hoşuna gidecek inşallaahhh :16:

22 yaşıma geldm hala avm ye gittiğim zaman oyuncak dükkanlarına uğrarıım :9:
Bişi almam ama gezmesi çok hoşuma gidiyorr :16:

Durur masal kitaplarına bakaarıım peluş oyuncaklaraa hatta balon yapma şeysileri alırım evde sıkıldıkça üfleriim :)

Şu kuklalı masal kitapları var ya :9: onları konuşturup okurum falan :52:

Çok güzel bi işiniz vaar benceee :16:

Pudra pembesi güzel bence duvarlar için

Ayrıca resimdeki çok güzelmiş çok hoş olur bencee

Hayırlı işleer :nazar::1:

Enee sende benim gibisin demek :1: bende küçüklüğümden beri her gördüğüm oyuncağa yapışırdım :1:
Pudra pembesi de güzel fikir,ya bu renk olacak ya da gökyüzü mavisi..
Çok teşekkürler efenniim:16:

Son düzenleme:
Eğer dükkanın büyükse canım ortaya minikler için küçük bi masa üzerine oyuncak teşirleri koyabilirsin. Oyuncak alırken aynı zamanda oyun oynamalarıda güzel olabilir. Ya da bunu senin için diyorum. Oyuncak alan çocuklardan bazılarının resmini oyun oynarken çekip kendine küçük bi köşe hazırlayabilirsin. Seni çok daha fazla motive etmesi için ama zaten motiveye ihtiyacın yok ki :)

papyoncum, ben avmlerde görüyorum değişik renkli bir kum var kağıda onunla resim filan yapıyor çocuklar adını bilmiyorum maalesef. öyle bir köşe de hazırlayabilirsin. çok seviyordu çocuklar onu hep doluydu yani avmnin o kısmı. :1: bence pudra rengi daha güzel ayrıca :34:

Son düzenleme:
Sana fikir vermek yerine fikir alsam kızmasın umarım canım.Ben işimi sevmiyorum bu aralar kafam çok karışık ben böyle bir dükkan açmaya kalksam kaça mal olur iş yapabilir miyim?Benim için cevabın çok önemli.Birde ben bebek kıyafetleri, ürünleri satan bir dükkan düşünüyorum ama yapabilir miyim ve ayrıca kazancı düzenli maaşımı aratır mı?

Yeşilpapyoncum ereceğin cevap benim için çok önemli ona göre eşimle konuşacağım çünkü bende artık iş hayatımda mutlu olmak kendi işimi yapmak istiyorum.Beni korkutan devlet memuruyum ve düzenli iyi bir maaşım var bu halimden kötü olur mu kazancım?

Back
X