KorkuyoruzSevgiliniz de gözü var gibi
Ama ben yazmadan savundu sevgilim, her kızı bir tutamazsın falan uğraşıp uzun uzun yazmış.. bilemiyorum ne yapmam lazım şimdiisteyen engeller,ayıbı yapan kim iyi düşünün.
sevgilini iyice gözden geçir,hoşuna gidiyor gibi geldi banaAma ben yazmadan savundu sevgilim, her kızı bir tutamazsın falan uğraşıp uzun uzun yazmış.. bilemiyorum ne yapmam lazım şimdi
Korkuyoruz
Korkuyoruz'u şakasına dedim gülücük eklemiştim silinmiş ama ben gerçekten tanıyorum sevgilimi ya gaylerden nefret eder hoşuna gitmesi falan imkansız hep bana yalvarıyor bişey yap şundan kurtar beni diyor.. bende girip engelleyemiyorum yengemin akrabası dedi diye.. tersliyoruz sadece yine yazıyor ama.. kızları da bilerek kötülüyor bizi ayırmak için. Benimle bir kez konuşmuşluğu yok ama kıza güvenme kıza güvenme diyor ne yapacağımı şaşırdım benNiye korkuyorsunuz anlamadım ?
Yapması gereken engellemek ya da bir dahakine sert bir mesajla cevap vermek.Bunda ayıp falan yok.Akraba da olsa kimse bir başkasının düşüncelerini dinlemek zorunda değil saatlerce ki asılıyorsa hiç değil.
Yok yengesi ve abisiyle çok yakınlar aynı binada yaşıyorlarBişey diyip gidecem sevgiliniz yengesine ayıp olmasın diye engelleniyor gibi,bir düşünün bence didinin didisi
Korkuyoruz'u şakasına dedim gülücük eklemiştim silinmiş ama ben gerçekten tanıyorum sevgilimi ya gaylerden nefret eder hoşuna gitmesi falan imkansız hep bana yalvarıyor bişey yap şundan kurtar beni diyor.. bende girip engelleyemiyorum yengemin akrabası dedi diye.. tersliyoruz sadece yine yazıyor ama.. kızları da bilerek kötülüyor bizi ayırmak için. Benimle bir kez konuşmuşluğu yok ama kıza güvenme kıza güvenme diyor ne yapacağımı şaşırdım ben
engellesin.Yok yengesi ve abisiyle çok yakınlar aynı binada yaşıyorlar
Gaylerden nefret eder demişsin de o kadar emin olma sen. Gaylere toplum içinde deli gibi nefret kusanlardan birçoğunun gay olduğunu biliyor musun?Korkuyoruz'u şakasına dedim gülücük eklemiştim silinmiş ama ben gerçekten tanıyorum sevgilimi ya gaylerden nefret eder hoşuna gitmesi falan imkansız hep bana yalvarıyor bişey yap şundan kurtar beni diyor.. bende girip engelleyemiyorum yengemin akrabası dedi diye.. tersliyoruz sadece yine yazıyor ama.. kızları da bilerek kötülüyor bizi ayırmak için. Benimle bir kez konuşmuşluğu yok ama kıza güvenme kıza güvenme diyor ne yapacağımı şaşırdım ben
Öyle bişey olabilir mi gerçekten ya çok şaşkınım, ama geçmişini de biliyorum hep kızlara ilgi duymuş yani bugüne kadarGaylerden nefret eder demişsin de o kadar emin olma sen. Gaylere toplum içinde deli gibi nefret kusanlardan birçoğunun gay olduğunu biliyor musun?
Sevgilin gay demiyorum ama bir üyenin dediği gibi bir erkekten bile ilgi gören bir erkek olmak hoşuna gidiyor bence.
Akrabası, ayıp oluyor diye engellemiyor, tersliyor falan geç bunları. Gerçekten rahatsız olsa direkt engeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?