BENİM SORUNUM NE? ERKEK ARKADAŞ PROBLEMİ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar anlamıyorsunuz o kadar büyük bir manipülasyon içindeyim ki artık bütün ilişkiler ve kadınlar böyle sanmaya başladım. yaşadıklarımın içinde normalleşiyor yaşantım ne yazık

arkadaşlar anlamıyorsunuz o kadar büyük bir manipülasyon içindeyim ki artık bütün ilişkiler ve kadınlar böyle sanmaya başladım. yaşadıklarımın içinde normalleşiyor yaşantım ne yazık
Ama öyle olmadığını biliyorsun di mi?

Bu kadar donanımlı biri yardım almak için bir uzmana neden başvurmaz?
başvurdum. 4. seansımdayım, henüz sadece beni ve yaşantımı inceliyor bir gelişme yok. bir bildiği vardır deyip söylediklerini yapıyorum. bu haftaki ödev normal ilişkinin tanımını yapmam. hatırlamıyorum ki ailemle de aklım erdiğinden beri uzağım

Siz adama xxxxxxxxlllllllllllllllll beden buyuk gelmişsiniz .kendi içten içe aşağılık kompleksine giriyor ve terkettiği bizde sizin gibi birini bulamayacağı icin araya adam koyup barisiyor ama sevdiği için değil kendi çıkarı için . Ayakları üzerinde duran güçlü bir kadinsiniz yazdiklarinizdan anladığım kadarıyla ... Yüreğinize taş basın ağlayın zirlagin açınızı yaşayın ama tek kalemde silin gitsin bu narsistti . yoksa çok senelerinize mal olur yıllarınız heba olur ilk oüçlendiği zaman bakmissinizki o sizi terketmiş

Sizi sevmiyor. Ama daha iyi bir seçeneği yok şu an. Dırdır etmeyen versiyonunuzu bulduğu an siz bittiniz onun için.

Bu arada, evlenince o tenezzül etmediği maaşınızın peşine düşecek.

Başka erkek yok mu orda

Altı üstü bir insan evladı, bununla olucam diye bu kadar kendini paralamaya gerek var mı gerçekten

çok mu yakışıklı?

ya da sizi besleyen bir yönü olmalı, bi özelliği olmalı ki onu eviniz gibi, küçüklüğünüzdeki bir ortamdaymışsınız gibi hissettirmeli sizi. bunu da bir tek siz bulabilirsiniz.

normal ilişkiler nasıl olmalı bilmiyorum demişsiniz; kararlarınızı desteklemeli, aynı fikirde değilse bunu nazikçe ifade edebilmeli, iyi kötü anınızda yanınızda olup sizi daha iyi hissettirmeli, hayatınızda olduğu için hayatınız kolaylaşmalı (manevi anlamda), hayata karşı rakip gibi değil aynı takımda hissetmelisiniz. benim için normal bir ilişki böyle en azından.

eğer bu adamdan kopmayı başarırsanız ve daha temkinli olursanız kat kat iyileri çıkacaktır karşınıza, zaten adamın bir tane iyi özelliği yok gibi görünüyor.

Finans uzmanlığı yapmanız ve karşınızdaki kişinin ( asgari ücret varsayıyorum ) , 3 katı gelir ( minimum 12- 13 bin) elde ettiğinizi söylemenize dayanarak ; profilde yazan 24 yaş doğru mu merak ettim.

24 yaşında bir kadının da , 34 / 44 / 54 / ... yaşında bir kadının da kendine bu muameleyi reva görmesini anlayamıyorum.

Ancak , her insanın hayatta mutlu olmak için birbirinden farklı ihtiyaçları var. Siz bu durumdan hoşnutsanız , demek ki bu adam sizin ihtiyaç duyduğunuz bir duyguyu tatmin ediyor.

Kimi insanlar bir miktar acıdan zevk alır. O olmazsa kendini cansız , mutsuz hisseder.

Siz hangi gruba dahilsiniz , bunun cevabı sizde.

Ancak kendisinden ayrılmayı düşünmüyorsanız , lütfen ilişkinize ara vermeyin ki , bu ara sürelerinde başka kadınlara yönelip duygusal zararlar vermesin.

ilk üniversitemi bitirdiğimde 21 yasındaydım, bir yıl erken girişliyim. O zamandan beri çalışıyorum, 2 dil biliyorum, tercümanlık yapmak adına girdiğim şirkette ikinci üniversitemi bitirdikten sonra finans uzmanı pozisyonunda çalışmaya başladım

o kadar çok gitti ki başka kadınlara, şimdi bunu söylediğim için büyük linç yiyeceğim ama ayrı kaldığımız dört aylık süreçte görüştüğü kız arkadaşı beni ölümle tehdit etti, ben kim olduğunu anlamamıştım. benim çocukla iletişimim olmamasına rağmen, ben evde yokken evimi dağıtmış. olay yeri inceleme geldi, ortak arkadaşlarımızdan olayı duyan çocuk bize direkt kızın ismini verdi ve kız da zaten direkt gelip itiraf etti. etmese de binanın her yerinde zaten kamera vardı. mahkemede uzlaştık, çoluk çocuk dedim geçtim. ailesine ödettiği tazminata acıdım ve evet arkadaşlar sonrasında ben bu adamla barıştım. zaten bir şeylerin ters gittiğini psikolojim bu olaydan sonra farketti. öncesinde her ilişkinin olağan akışı bu sanıyordum.

niçin devam ediyorsunuz, ben sebeb bulamadım. aşk sa soğumanız gerekmezmi .

Omen Tanrem. Hatta aman Tengrim. Ne kadar da kıymetli bir ç.k o öyle. Adamın zerre suçu yok. Kimin olsa dötü kalkar.

Bence psikolojik destek alın ben sizin ilişkinizin aşk ya da sevgi olduğunu düşünmedim yazıklarından . O çocuk senin için kompleks gibi birşey olmuş. İlk hayatına girdiğinde seni ciddiye bile almamış adam, küçük görmüş kendince , başka kadınlarla olmuş. Seninde gururun kırılmış, kendi kendine adamı bir amaç hedef gibi yapmışsın bence. Hani diyorsun ya şunu yaptım bunu yaptım diye bence sen belki farkında olarak ya da olmayarak kendini onun gözünde yükseltmek için yapmışsın o dediklerini, onun sevgilisi olmayı başarı gibi görmüşsün. Zira gerçekten bu hayattaki uğraşlarını kendin için yapsan karşındaki insanın senin işinle, gelirinle,zevkelerini bu kadar kolay diline alıp aşağlamasını kabullenmezdin. Adamda senin yumuşak karnını bulmuş, kaybetme korkunu hissetmiş ki o kısa ayrılıkta bile başkasına gitmekten çekinmemiş. Çiçek, hediye kapında yatması falan hikaye bence içten içe sana musallat olan o kız yüzünden affetmişsin. Farkında bile değilsin belki. Bence acilen destek almaya başla. Böyle adamlar insanın ömrünü çürütür çünkü.

Usenmedim,okudum..
Senin bir sorunun yok,Sorun basli basina SENSIN zaten..
Ve bu iyilesmez sanirim,ne denersen dene seni kendinden kurtaramaz gibime geliyor.

Çocuklukta sevgi eksikliği yaşadınız mı? Bir yerden yakalamış olmalı sizi. Genelde güçlü kadınların sorunu sevgi eksikliği oluyor.

Reactions: Cac
Değmez kardeşim bu adam için değmez

Aileden yeterli sevgiyi almadan büyümek ..sebep bu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…