BENİM SORUNUM NE? ERKEK ARKADAŞ PROBLEMİ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
29.
sevilmek gerek doğru, bu hepimizin ihtiyacı ama insanlara da asla güven olmuyor. dolayısı ile sevilme ihtiyacını insanlara bağlı olmadan karşılayabilmenin ufak tefek de olsa yolunu bulmak lazım bence. kedin, köpeğin falan var mı? eğer yoksa mutlaka bi kedi ya da köpek sahiplen. insana çok iyi geliyor. seni gerçekten karşılıksız seviyor. sahiplenmek istemiyorsan sokaktakilere yardım et, düzenli besle falan. nasıl yanaştıklarını görünce kendini daha iyi hissedersin.

bu şahıs sana başlangıçta falan sevgi gösterdi mi yoksa en başından beri sevgisiz mi yaklaştı?

Köpeğimi kaybettikten sonra asla hayvan sahiplenmemeye karar verdim ona da çok bağlanmıştım. Ama evet sokak hayvanlarını besleyebilirim.

Bu adamın sorunu bu aslında, başlangıçta bana öyle bir sevgi sundu ki ben bu kadarını hak edecek ne yaptım dedirtti. Sonra aynı hızda yere çakılış, baştakinin tam zıttı hareketler, yine ben bunu hak edecek ne yaptım dedirtti. O zamandan beri de böyle gel git. Sorsanız dünyada var olan bütün sevgiyi o bana sunuyor, öyle çok değer veriyor bana. Şeffaf olmak, bir şey saklamamak, hayatına başka birini almamak hep değer göstergesi onun için.

Kendisinin de benden çok şey öğrendiğini hep söyler. Ona ilişkinin ne olduğunu anlatmak için çok çabaladım ama oluru bu demek ki en fazla.

Anladığım kadarıyla bu adam ağzı laf yapan, çevresi çok geniş, ilgi çeken biri. Siz de ilk gördüğünüzde “herkesin istediği bu adam benim olmalı” diye hırs yaptınız. El de edince hayalinizdeki adamın aslında bu olmadığını anladınız ama şu anda ben bırakırsam tekrar eski ortamına döner, başka kızlarla görürüm diye korkuyorsunuz gibi geliyor. Yeni biriyle tanışmak, en baştan sevdiği şeyleri, nereli olduğunu, ailesini, arkadaşlarını konuşup öğrenmek tanımak size zor ve imkansız geliyor uğraşmak istemiyorsunuz belki. Ben de senin gibi takıntılı bir insanımdır ama bitti dediğim zaman aşkımdan her gece acillik olsam yine de kimse beni onunla muhatap edemez. Ben ilgiyi kesince karşı taraf mutlaka geri döner tabi. Şimdi o geri dönmüş, seni manipüle etmenin yeni yollarını arıyor. Yapman gereken tek şey, alışkanlığın bitene kadar onunla asla iletişime geçmemek. Eminim kendine saygı duyan bir kızsın, yapabilirsin.

Bence bu sorunun cevabını psikologla birlikte bulmalısınız. Yaptığınız basitçe "aptallık" canınız tatlı değimiş gibi bu adamı çekiyorsunuz. Dönün sırtınızı gitsin. Sizi aşağılayan hor gören adamın yanında ne işin var. Hem daha çok çalışacak daha çok kazanacak hem evin yükünü sırtlayacaksınız. Enayilik bu

müthiş bir motivasyon, allah şu kazanma hırsımı ilim irfana yorsaymış nerelerde olurmuşum, hırsımı harcadığım yere bak

Bu adamla olmayacaksınız adam eşekten düşmüş karpuza dönecek
Bunlar geçici hevesler

Hicbir olumlu yonu olmayan bir adam zorlama bir iliskiye baslamis adam bunun farkinda ve diledigi gibi at kosturuyor cok deger verdigini sanmiyorum ayrildiginizda yalvarir bu sevdigini gostermez cunku birlikteyken her turlu eziyeti yapiyor. Yani ne diyelim zorla bir iliski baslatmissiniz yani bu sonuclar normal bana göre

Bu NARSİST?!??!CANİNİ SEVEN KAÇSIN

Arkadaşınızı huyunu suyunu çözmüşsünüz.Bu insan ile nasıl bir hayat geçer.Kendinize yazık edersiniz.Buradakilerden ders çıkarın.8/10 sene arkadaşlık edip evlenip daha evliliklerinin ilk aylarında kafalarını duvara vuranlarla dolu burası.Onları iyi değerlendirin.Hayatınızı böyle narşist bir insanla heba etmeyin.Yazdıklarınızdan aklı başında özgüvenli biri olduğunuz belli.Bir sürü hobiniz, işiniz var.
Ancak Stockholm Sendromu tutulmuşsunuz, bu narşist adamdan kurtulamıyorsunuz.
Kendinize gelin ve kendinize bu hayatı reva görmeyin.
Bu kişiye onunla ilgili bu yazdıklarınızı içeren ve böyle bir hayat düşlemediğinizi anlatan bir mesaj atın bitirin bu işi.Konuşmayın bile.Belki yazılı olarak onun narşistliğini yüzüne vurursanız etkilenir ders alır doktora gider.Sizden sonra başkasının canını yakmaz....

Değersizlikle ilgili galiba sorununuz. Psikolojik şiddet ve manipülasyon sonucu özdeğer probleminiz var olabilir Size gerçekten değer veren ve seven biriyle olunca bazı şeyleri daha iyi anlayacağınız düşünüyorum. Gerçi herhangi biri bile bu kişiden iyidir. Ayrılıp başka kişilerle görüşmeye başlayın yeter :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…