Benim suçum günahım ne?

Herkesin karakteri bir değil,herkes bana çok güzel hasta baktığımı söyler,kimi insan sabırsızdır hasta insanda nazlı olur,kimi insansa düşüncesiz eşim mesela çok vicdanlı insandır ama hasta insana ve hastalığa tahammülü yok senelerce annesinin hastalığıyla uğraştığı için. Bende hastalanınca kimseden bişey beklemem istemem yapacak olan yapar zaten
Eşiniz uykudan uyandırılınca sinirlenmiş birde sizin alınganlık yapmanız iyice germiş. O kadar bağırması üzerinize yürümesi haksızlık ama sizde ona vurarak aynı derecede haksız duruma düşmüşsünüz aileleri karıştırmayın bencede,düşmez kalkmaz bir Allah o hasta olduğunda siz çok iyi bakın ve iyileştikten sonra sadece,nasıl ilgim hoşuna gitti mi keşke bende senden yarısını görebilseydim deyin belki utanır

Canım senin suçun ona içinden gelmedigi halde ilgilen demek ve tokat
Yani anladigim kadarıyla yeni evlisin ve daha önce şiddet yokken şiddeti sen baslatmissin gelecekte seni neler bekliyor hiç düşündün mu ?

ben sabahın köründe kaldırmadım ki alarmın çalmasına 5 dakika vardı

erkekler dermiş ya karım hasta olmasın, ben olayım, o hesap, geneli beceremez hasta insana nasıl muamele edileceğini bilemez ne yazık ki. Sizin o hasta iken onun etrafında pervane olmanızın karşılığı onun size en fazla"kalk hastaneye gidelim" demesi olacaktır. bunun ilgilenmek olduğunu düşünür ve hatta "daha ne yapayım" da derler, keşke vurmasaydınız eşinize ama olan olmuş ama asla ailenize anlatmayın, siz beni hırpaladı derseniz oda bana vurdu diyebilir ki bu durumda haklı iken haksız duruma düşen siz olursunuz gibime geliyor.
İnsan hastayken daha bi ilgi bekler e biz kadınların fıtratında da ilgi görmeye heves var zaten ama erkeklerin fıtratına ters o nedenle hastayken daha az ilgi beklemeye alışmalısınız, kendi kendinize şifa olmayı öğrenmelisiniz çünkü size eşinizin yapacağı en iyi merhamet "hastaneye götürmek" olacaktır, allah acil şifalar versin.

Gecmis olsun..kücük bi söz nerelere gelmis..ikiniz de abartmissiniz..

Ikiniz de bi hata yapmissiniz..kendiniz cekeceksiniz cürmünü..bi de aileleri yipratmayin..

Tokat atmanız hiç yerinde olmamış karşılığıda gelmiş tabiki . Siz haksızsınız bana göre bir erkeği dışarı salmaklada olmaz bu işler .Ayrıca aileyide katarsanız işin içine iki gün sonra siz unutsanız aranızdaki sorunu onlar unutmayacak tercih sizin ..

fazla yüz vermiş ve yumuşak davranmışsın en ufak şeyde tepene çıkmış.
yüz verme lütfen şuna.

Hasta oldun ilgilenmedi bastın tokati. Hey allahım erkek yapsa bi sürü laf denir kadın atınca sıkıntı yok. Haketmissin sonra seni hirpalamasini. neyi anlatıyorsun Ailene. Ben tokat atınca beni hirpaladi mi diceksin.

Hastaneye götüreyim demiş adam daha ne desin. Sonrada kaprisle tamam birşey istemiyorum demişsiniz. Eşinizi suçlarcasına konuşmuşsunuz. Hiç zannetmiyorum ki eşinize güzellikle tatlım kendimi çok iyi hissetmiyorum ne yapsak ki falan deseniz eşiniz sizi terslesin. Ve ilk siz tokat atmışsınız. El kaldırmış ama siz sınırları fazla zorlamışsınız.

ben hiçbir şekilde şiddete tamam diyemem..
yaptığınız hiç iyi olmamış.
tabi sizi son raddeye getirmiş eşiniz belli ama yine olmamalıydı.
ikinizde suçlusunuz. benle hastayken ilgilenmeyen eşime kırılırdım günlerce konuşmazdım bir şekilde kendimi ifade ederdim.
sonra özür beklerdim.
şimdi sizler karşılıklı özür dileyeceksiniz mecbur. haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini.
ailene de sakın söyleme.. çocuk gibi seni söylerim tehdidi yapmayın itici duruyor..

hastalık dediğiniz "grip"
sağlık ocağına gidilmiş ilaçlar alınmış tedavi başlamış
eşinize benimle ilgilen demişsiniz, o da doktora götüreyim demiş.
abartan sizsiniz.
ayrıca ne demek tokat filan. karı koca da olsanız bazı şeyleri yapamamanız lazım.
hatalısınız.

Aileye anlatmak nedir ya çocuk musunuz?Bu kendi aranızda halledemeyeceğiniz bir mesele değil.

Hakliyken haksiz duruma dusmussunuz.ayrica aileye anlatma siz yarin barissaniz onlar unutmaz.
Benim kocam atesin yoksa hasta bile saymaz.onlar bizim gibi degil.hem gitseydin hastaneye keske.
Az beklenti=mutluluk
Gecmis olsun...

anlatmayın tabi hiçbir şeyi ailenize kendi içinizde yaşayuın yaşayın işler ters gidip olay boşanmaya gelincede vay efendim herkes bizi şöyle biliyor böyle biliyor nasıl derim nasıl edeirim. önemli olan ailenin bilmesi degil gösterecekleri telkin ve tepki herşeyi kadın olarak tek başınıza yaşayıp bir eşiniz varmış gibi davranmayın. arkanızda ailenizin olduğunu bilsin bunun farkında yaşasın eşleriniz. aile yahu anne baba bu tamam en ufak seyleri anlatın demiyorum ama bunlar büyük sorunlar ne demek hasta hasta tartaklamak! kendinize canınıza saygınız olsun hanımlar. sonra biz şöyle örnektik böyle örnektik yalan dolanla evlilik olmaz herseyin ahddi hudutu vardır söylenek sey olur içine atılacak sey olur!

İyi de adam kalk doktora götüreyim demiş daha nasıl ilgilensin istiyorsunuz anlamadım bir de tokat atmışsınız adama hemen her kavgada aileme anlatıcam onlara anlatırsın derdini demek hiç hoş değil aranızda çözmeniz lazım herşey aileye yansıtılmaz siz tıkat atınca o da savunmaya geçnmiş fazla abartmışsınız doktora gidelim dediğinde gitseydiniz yani.

Ailenizi karıştırırsanız işler büyür. Kocanda bu kez daha çok tavır alır sana kendin hallet

Ayrıca eşime değil tokat atmak el şakası dahi yapamam ben. Eğer seninki gibi bişey yapsam tokat atsam ben değilde o beni aileme şikayet eder kızınız bana tokat attı diye ve on mislide o bana vurur herhalde bir bayanın bir erkeğe şiddet uygulaması çok iğrenç bir durum nasıl kadına kalkan eli hor görüyorsak bence erkeğe kalkan elde hor görülmeli yaptığın kabul edilemez bence hatalısın hatanı telafi et ailenide karıştırma suçlu sen çıkarsın demedi deme

Valla haklıyken haksız duruma düşmüşsün
Tokat nedir yahu?
Resmen şiddete başvurup eşini de çağırmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…