Benim suçum günahım ne?

Kesinlikle anlatma . Kendiniz halledin, durup dururken cephe alırlar arada yine sen kalırsın

Suçlu sizsiniz. Adam haklı tabiki de. Başta haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz aslında. İlgilenilmek istemek çok normal. Hatta ordan bi cilveleşme flörtöz bi durum bile çıkabilecekken nerelere gitmiş konu. Üzüldüm ama bence aslında istediğinizin biraz nazlanabilmek olduğunu anlatın ve tokat için özür dileyin bence.

Tokat ne yahu....
Kadın erkeğe şiddet gösterince ama çok sinirlendim kışkırttı v.s. diye bahaneler öne sürülüyor.
Erkek kadına yapsa kıyametler kopuyor.

Neee siz eşinize tokat attınız ve eşiniz sizi affetti öyle mi? Derhal evi terk edip, tepkisini net bir biçimde ortaya koymalıydı. O ilk tokatı attıysanız artık yavaş yavaş devamı da gelir !
(Genelde burada kadınlara hep böyle söylenir )

Bastım tokatı sabır kalmadı ki demişsiniz.
Bakın kendi tepkinizi ne kadar makul açıklıyosunuz, e siz "tokatı basınca" onda da sabır kalmamıştır.
Üslubunuz bile hoş değil,bastım tokatı ne demek. İnsan çocuk için demez böyle. Karşınızdaki eşiniz. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Tokat atınca napacaktı..
Kendine gelip size iyi mi bakacaktı?
Bi de üzerine tehdit aileme anlatırım diye..
Gerçekten de kendinizi mi haklı görüyorsunuz siz?

İlgilenme onunla. Bildiğin ilgilenme, üzerine titreme. Hastayken bir kap çorba pişirme ve bu yaptıklarını hatırlat. Hasta degilken de uzerine dusme, birak yemek mi yiyor ac mi umursama. Fazla simartmaktan hep bunlar.Aileleri karıştırma basın ağrır.

Doktora gidelim demiş daha ne yapsın ? Nasıl bir ilgi bekliyordunuz ki burnunuz için? Kalk ilgilen dwrjen?
Bende söyle hasta olup etrafına naz yapan insanları anlamıyorum.
Adama tokat atmışsınız oradan başlayın anlatmaya. Sabrım kalmadı bastım tokat demişsiniz o zaman onunda kalmadı demek ki.

buda kadin erkek esitligi diymi adam kanser olgunda yada felc gecirdiginde yani yatalak oldugunda KADIN ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR BAKAR KOCASINA amaa KADIN KANSER OLSA FELC GECIRSE YANI YATALAK OLSA COGU ADAM KARISINI RAHATLIKLA BOSAR TABI ISTISNALAR VAR O AYRI BOSAYAN ADAMIDA TOPLUM NORMAL KARSILAR GENELDE BEN BOYLE ADALETIN .......... GERISINI SIZ DOLDURUN SAKIN YANLIS ANLAMAYIM SIZE KIZMIYORUM BIZIM TOPLUMUMUZA KIZIYORUM anesaysa

@acemikatibe canim demin ben ailene soyle dedim ama sen burdaki cogunluga uy ben esine cok sinirlendigim icin dedim oyle BENCE SIMDILIK AILENE SOYLEME AMA NE OLURSA OLSUN ESINE TOKAT ATMA SANA KARSILIGI GELIRSE KOTU OLUR

Ben evli değilim ama hastalanınca biri benle ilgilenmezse ona elbet sende hastalanacaksın . O zaman görüşücez diyorum . tavsiye etmiyorum .

evliliğinizi hiç normal görmedim. siz emir verir gibi konuşmuşsunuz, eşiniz hasta olmanıza rağmen tripli konuşmuş, siz tokat, o itme felan. sanki devamlı tartışan, kavga eden,şiddet yaşanan, birbirine sinir olan bir çift gibisiniz.

Bastım tokadi demene çok güldüm ailene anlatma sinsice bekle hasta olduğunda ye iç keyfine bak su getir dediğinde kalk hastaneye götüreyim seni her dakika seninle ilgilenemem de

Ben inanmıyorum ya erkekler bizim gibidir degil lafina. Benim sevgilim 3 senedir ne zaman hasta olsam corbami cayimi yapar. Gider 3 saat ugrasir yine yapar basimda bekler. Esin bence tam bi okuz. Bide aileni katma bu konuya derim sen unutursun affedersin ailen unutmaz

bende hasta olunca eşimi uyandırıyorum kalk kalk benimle ilgilen karın ölüyo hiç umrunda değil diye hatta bi gece karnım acayip ağrırken uyanmadı tekmeyle uyandırdım kalkar hastaneye götüreyim der hayır derim ve istediğim şeyi söylerim nane limon kaynatırmısın, sıcak su torbasını getirirmisin, öp de geçsin vb. yani hastaneye götüreyimmi dedikten sonra sadece hayır istemiyorum dersen ne istediğini anlamayabiliyorlar isteklerimizi aslında söylememiz lazım anlamalarını beklersek daha çookk bekleriz. ama sakın ailene anlatma siz unutursunuz onlar unutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…