- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
buda kadin erkek esitligi diymi adam kanser olgunda yada felc gecirdiginde yani yatalak oldugunda KADIN ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR BAKAR KOCASINA amaa KADIN KANSER OLSA FELC GECIRSE YANI YATALAK OLSA COGU ADAM KARISINI RAHATLIKLA BOSAR TABI ISTISNALAR VAR O AYRI BOSAYAN ADAMIDA TOPLUM NORMAL KARSILAR GENELDE BEN BOYLE ADALETIN .......... GERISINI SIZ DOLDURUN SAKIN YANLIS ANLAMAYIM SIZE KIZMIYORUM BIZIM TOPLUMUMUZA KIZIYORUMerkekler dermiş ya karım hasta olmasın, ben olayım, o hesap, geneli beceremez hasta insana nasıl muamele edileceğini bilemez ne yazık ki. Sizin o hasta iken onun etrafında pervane olmanızın karşılığı onun size en fazla"kalk hastaneye gidelim" demesi olacaktır. bunun ilgilenmek olduğunu düşünür ve hatta "daha ne yapayım" da derler, keşke vurmasaydınız eşinize ama olan olmuş ama asla ailenize anlatmayın, siz beni hırpaladı derseniz oda bana vurdu diyebilir ki bu durumda haklı iken haksız duruma düşen siz olursunuz gibime geliyor.
İnsan hastayken daha bi ilgi bekler e biz kadınların fıtratında da ilgi görmeye heves var zaten ama erkeklerin fıtratına ters o nedenle hastayken daha az ilgi beklemeye alışmalısınız, kendi kendinize şifa olmayı öğrenmelisiniz çünkü size eşinizin yapacağı en iyi merhamet "hastaneye götürmek" olacaktır, allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?