- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Ins bakalım yarı n sabah görüşürüzCnm bn saldım iyce yaaa off.. byramdn snra düznli şeklde yapcm hep sporumu hep yedkleröi. Tartı burda yok kendi evmde varr .. sen tartıl bakalmm vermş misn gramda olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins bakalım yarı n sabah görüşürüzCnm bn saldım iyce yaaa off.. byramdn snra düznli şeklde yapcm hep sporumu hep yedkleröi. Tartı burda yok kendi evmde varr .. sen tartıl bakalmm vermş misn gramda olsa
Ohh iyi yaptin sonuçta sağlıksız beslemektense gece gece abur çukurdansa meyve en iyisiŞuan paşamı emzrdim içim nasıl kıyıldı anlatamamm.. 1 şeftali yedimm :)
Merhaba yolunuzda başarılar diliyorum sana :) ben de 6 aydır diyet yapan biri olarak konunuzu es geçemedim. 1 haftada -400 az gibi geldi bana. Sanırım pilavı tamamen kesmeniz gerekGeçen hafta 80. 1
Bu hafta 79.7
Fark - 400
Normalde diyet yaparken karatay gibi ARA öğün falan yapmıyorum pirinç vs hiç tüketmem ama normalden daha fazla yemek yiyorum 2 buçuk aylık bebeğim var gece acıkıyorum meyve falan yiyorum tabi katı bir kilo verme çalışmam yok o sebeble az kilo vermiş olabilirim ama tavsiyen konusunda haklisin sagolMerhaba yolunuzda başarılar diliyorum sana :) ben de 6 aydır diyet yapan biri olarak konunuzu es geçemedim. 1 haftada -400 az gibi geldi bana. Sanırım pilavı tamamen kesmeniz gerek![]()
Ooo süpeeerr maşallahh :)Geçen hafta 80. 1
Bu hafta 79.7
Fark - 400
Sağol canimOoo süpeeerr maşallahh :)
Hayırlı yolculuklar canim menün gayet güzelŞehriye çorbası içtm 1 kase. 1 dlim ekmek yedm. Ve salata ton balıklı. Bu gece yola çıkacağz şmdi bavul hazrlama vakti