Benim tasarımım güzel odam oturma odam

çok şeker canım....diğer resimlerinide eklesene...
bu arada avatarda süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün daha 3,cü günümüz olacak halımla beraber evimde ama şöle demem doğru olur ki gerçekten çok kullanışlı tüy dökmüyor bir kere en önemlisi bu ikinci olarakta yanardöner bazen grileşiyor bazen simsiyah ama harika tavsiye ederim canım ellerine sağlık evine huzur güzellik olsun canım!a.s.

a.s.
çok şeker canım....diğer resimlerinide eklesene...
bu arada avatarda süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aslında bu resimlerle 3 konu başlığı açtım aynı resimleri koymak doğru olur mu bilemem ama şöle desem perdemi ben yaptım linki de bnm ve evlilik her odada başka güzel desem tıklarsan daha ii olur belki de konumda silinmez canım!
avatar daki bnm ama sende çok süpersin pretty woman larımız kk da demi?

kızmamanıza sevindim ...teşekkürler...hihoyyyt

kızmam için sölemediğini farkettim ki tatlım neden kızayım ki ya zevkler farklıdır güzellik gibi ama her bakan gözün aynı şeyi göremediği gibi aynı zamanda !ben çokta nazikçe fikir belirttin saol canım!a.s.

ne güzel istediğin gibi dekore etmişşin ve çokta hoş olmuş canım sağlık ve huzurla kullan tadını çıkar

ne güzel istediğin gibi dekore etmişşin ve çokta hoş olmuş canım sağlık ve huzurla kullan tadını çıkar

herkesin gönlüne ve canına sağlık diliyorum herkesin en mutlu olduğu yer evi olmalı bakınca gözü gönlü coşmalı herkese benim evimden daha iyisi nasip olur inşallah ! allah hepimize kısa değil uzun süreli mutluluklar nasip etsin ki en güzel mutluluğu evinde ailesiyle yaşasın eşi ve evladlarıyla beraber !

çok güzel olmuş tasarımlarınız güle güle oturun keyfini çıkarın:))) çok rahat görünüyor zaten:))

canım saol ya daha iileri umarım sizlerin daha iileri olur evinizde rahatlık ve konforla mutlulukla bakan gözlerinizle olan sıcacık yuvanız olsun !

canım çok güzel olmuş ben eskişehir spor taraftarı olarak çok beğendim büyük bir eve çıkarsam bende odamın birini kesinlikle bu renklerle dekor ederim bayıldım perdeler harika düşünülmüş güle güle otur

ya ben yaptım biliomusun büyük evin olsun sanada yaparım tamam mı canım içine sinsin önemli olan o canım inş.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…