koyunlu halıdan aldım canım tabii bu kiri değil ama tozu belli ediyor olmasaydı eğer benim için daha iyi olurdu ama odama böyle uygun olunca sabah 8:30 da başlıyorum süpürge yapmaya gün içinde 2 yada bazen 3 kez süpürüyorum anlayacağın başa çıkılmıyor böyle ve bende koltuklarımın üzerine aldığım kırmızı polardan alıp halıma da yayacağım işi daha kolay olacak istersen sende öyle yap canım hem süpürge yaparkende kaymıyor ve temizlik açısındanda rahat oluyor canım ...süper süper ellerine sağlık...
halıda benim beğenip son anda almaktan vazgeçtiğim model şimdi sende gördümde keşke bunu alsaymışım( padişah galiba
benimki açık renk çok kirlerniyor
kıssssssss resimde güzel çıkmışta evde güzel değilmiydi ya ...yani sadece resimde mi güzel çıkmış şimdi bak alındım valla ....waayy resımde n e guzel cıkmış. gule gule otur canım ailenle .(^_^)
ahh canım ya keşke alınacak kadar mutsuz yada kuruntulu olsaydım ama inan değilim canım çünkü zevkler renkelr tartışılmaz ve güzellikler görecelidir ben beğendim diye beğenmek zorunda ve lüksünde olmayan herkesin fikirlerine saygı duyar bu gerçekle de yüzleşmekten asla korkmam ...Alınma ama canım ben beğenmedim. Çok kasvetli olmuş. Kırmızı ve siyahı severim ama çok boğuk olmuş. Ama tabi ki zevk meselesi... Önemli olan senin beğenmen...
bilmem ben çok sevdim aslında yaaaaaaaaa...ya kuşum güzel omuşta çok renkli değilmi sanki insanın gözünü yoruyor=) güle güle eskit
aslında iyi fikir canım yatak odamıda bu renklerde istiyorum aslında ama her odam başka dekor ve dizaynda başka renklerde olunca evimin havası daha bir farklı geliyor her oda aynı renklerde aynı tasarımda olunca sanki hep aynı odada oturup yatıyormuş sanki o odadan hiç çıkmıyormuşum gibi hissederim diye kendimi düşünmemek için farklı dekorlar kullanıp evimde kendimi sıkmaktan alıkoyuyorum kendimi canım!bence bu renkler yani kırmızı ve siyah yatak odasında kullanılsa daha bi güzel olur:asigim:
ama çok güzel olmuş canım güle güle oyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?