Benim tasarımım güzel odam oturma odam

cıvıl cıvıl bir ev olmuş canım. allah huzurla oturmayı nasip etsin.

kanım gibi sıcacık bir odam oldu zaten sıcaktı ama böle daha da sıcak daha da bire güzel oldu hiç eskimese keşke hep böle kalsa!
böyle iyi dostluklarla ve içilen kahvelerle şenlenecek daha bir yuvam moraller ii olunca herşey gülmak bile daha güzel olur '!a.s.:1hug::asigim:a.s.

Ailece sağlık, huzurla güle güle oturmak nasip olsun. Çok zarif olmuş Ellerinize sağlık perdeleri siz yapmışsınız

ailece sağlık, huzurla güle güle oturmak nasip olsun. çok zarif olmuş ellerinize sağlık perdeleri siz yapmışsınız

evet ben yaptim sayenizde buradan aldiğim pozitifliklerle yoğruluyorum bütün gün evimde eşime ve kizima simsicak oluyorum daha bir sevgiyle !beğendiğiniz için çok memnun oldum ve ellerinize yüreğinize caniniza sağlik !

Cıvıl cıvıl çok güzel. Güle güle kullanın çok beğendim.
Bende böyle canlı renkler düşünüyorum oturma odasına.

gönlünüzün güzelliği için hepinize teşekkür ederim huzurla dolu olan ev bomboş ve eşyasız bile olsa eminim ki yine de herkese saray olur hzurlu sevgi dolu kocaman boş duvarlar ardındaki sevginin bezendiği,döşendiği o sımsıcak aşk evi!
hepinizin evi sevgi ve huzur dolu mutlulukla yaşanan deli gibi seviçli ve çok güzel olsun!
SEVGİLERİMLE SEVGİNİZE !

Herşeyiniz en az kalbiniz kadar güzel olsun bayanlar ....
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.... Hepimiz iyi olalım inşallah heppppp ........

süper süper ellerine sağlık...
halıda benim beğenip son anda almaktan vazgeçtiğim model şimdi sende gördümde keşke bunu alsaymışım ( padişah galiba
benimki açık renk çok kirlerniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…