Benim tasarımım güzel odam oturma odam

ayyyy cok begendim wall cnm ya maşallah saglıla mutlulukla oturun inşallah cnm
benimde tüm koltuklarım sıyah kırmızı halımda sıyah kırmızı krem özel bi ilgim warzaten siyeh kırmızıya cnm cok hoş olmus cok begen dım ilerde kendi ewim olunca perde örnegini çalabılırım...................
ama cnm ne yaln söölim ewin diğer bölümlerinide merak ettim...............

halıyı beğendim bende yaww... =)) güle güle otur prensesinle beraber dicem ama söze ne hacet o şimdiden kapmış köşesini =))

tamam çalmana gerek yok perdemi ben sana yapabilirim aynısını ben yaptım çünküa.s bu arada ALLAH HERKESE BİR EV NASİP ETSİN İNŞALLAH ev hediyesi olur benden sana inşallah!
bu arada evimin diğer odalarınıda çekip koymak istesemde yapamıyorum kızım pilleri kaybetti çekim yapamıyorum ya :sm_confused: ama bulur bulumaz inşallah canım ...
sevgilerimle güzel yüreğine ve güzel bakan gözlerine sağlı canım... mutluluklar .....

saol cnm
ilk sana söölicm cnm ewim olunca hediyeni hazırla die.........................

çok hoş bi uyum olmuş bu aralar köşe takımlar çok moda..seni evine de çok yakışmış güle güle otur..

çok teşekkür ederim tüm güzelliğinizle yazdıklarınıza duygularınıza.......

sevgi dolu yüreğinden bakıpta gördüğün bu küçücük nacizane yüreğimize verdiğin değer için tebrik ve teşekkür ederim canım... gülen gözlerine ve sevgi dolu yüreğine sağlık arkadaşım...

masallah sana canim ellerine emegine saglik güle güle saglikla huzurla neseyle oturun saray yuvanizda buarada kizinda cok seker masallah allahim nazarlardan saklasin kayramira isminide cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…