Benim tatlı hediyem

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
herkese merhaba kızlar.
Bundan 7 ay önce boşanmak üzere evden ayrıldım. Hemen ardından ailemin desteğiyle Başka bir şehre yerleştim. Ailem bana minik eşyalı bir ev tuttu. Psikolojim baya bozulmuştu ağır ilaçlar kullanıyordum. Yataktan çıkamıyordum. Konuşamıyordum telefonu elime alamıyordum. Zihnim hiç durmadan konuşuyordu. Nefesim daralıyordu. İlaç iyileştireyordu unutturmaya yetmiyordu. Bu şehre geldikten 1 ay kadar sonra evime bir misafir geldi...
-Aşağıdan zile basıldı bende kapıyı açtım zile basan kişinin yukarı çıkmasını bekliyordumki benim esas misafirim bi anda koşarak içeri girdi masanın altına oturuverdi. Minik bi kedicik...canım benim..aslında evim 5. Katta. Nasıl olduda o kadar katı çıktıda geldi bu melek hiç bilemiyorum. Çok bakımsız zayıftı. Biraz besleyeyim kendine gelsin ondan sonra gönderirim onu dedim. Ama o geldiğinden beri öyle mutluluk geldiki bana öyle iyi geldiki içeri girdiği ilk andan itibaren. Bir gün daha bir gün daha derken olllduuu 7 aay. :) ismini melek koydum. Bana yetişti beni iyileştirdi . (geçende aklıma geldi Candan Erçetin Melek şarkısını bize yazmış resmen. :)
Nacizane arkadaşlar ; o kadar çok dert okuyorumki burda, gerek benimkine benzer gerek çok başka türlü gerek daha kötüsü gerek daha azı, bir evcil hayvan edinin, dünyanın en iyi dostu onlar ve en iyi ilacı, sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız:))

Ne kadar sevndm adınıza cnm meleğinizden hiç ayrılmayın inşllh bnmde kötü zamnlarmda hep bir kedim olmştr çok iyi geliyorlar gerçekdn. Zili kim çalmiş ben onu merak ettim

Kanayan yarama tuz bastın ahh inşallah bi gün benimde kedim olur annemle yaşarken bu pek mümkün olucağa benzemiyo
Ay benim annemin zoofobisi vardı hemde fena halde. Bu güne kadar hiç hayvan beslememiştim. Ama bana nasıl iyi geldiğini dursun gitmesin dedi. Ama onlunla aynı odada bile bulunamıyordu başlarda. Yavaş yavaş alıştı. Aradan 1 ay geçtiğinde ise annem kedimin peşinde sürekli dolanır oldu beraber uyumak istiyo öpmek istiyo benden kıskanıyo. Şimdisini hiç söylemiyorum bile. Sokaktaki kedilere hergün yemek verir oldu. Her hayvandan korkan annem sırf kediler değil köpeklerin bile peşinden gider oldu. Sokakta yürüyemiyoruz artık nerde bi hayvan görse duruyo seviyo ay ben buna mama alıp gelicem diyoçıldırıyo hepsine şuan :))

Biliyor musunuz aynı şeyi bana kuşum yaptı...kuşçu bana hasta kuşu satmış ama haberim yoktu.bir akşam ellerimde son nefesini verdiğinde yıkıldım...hocamda bana kuş hediye etti.
Adını Petra koydum..meğer ne kadar yalnızmışım...hiç arkadaşım yoktu,olmasıni ben istemiyordum çünkü hep çıkarcı insanlar denk geldi bana.Petra'mın beni çıkarı için kullanmadığını bilmek öyle güzel bir duygu ki...dertlerimi yarın bir başkasına yetiştirmeyeceğini bilmeden gönül rahatlığıyla anlatabilmek...çok doğru söylemişsiniz her eve lazım bir canlı..

Kediler gülümsemeye sebeptir
Çok sevindim
Bizimde var bi oğlumuz neredeyse ölücem onun için o kadar seviyorum ki

Kediler gülümsemeye sebeptir
Çok sevindim
Bizimde var bi oğlumuz neredeyse ölücem onun için o kadar seviyorum ki
Ay allah ayırmasın. Hapşursa içim gidiyo şuan benimde. En çok aranannumaralarımın arasında veteriner var benimde. Çok tatlı oluyorlar ya

Ne kadar güzel birşey değilmi yaa. Allah sağlık versin petracığınıza :))

Sonuna coknsevindim. Iyilestirmis resmen seni. Ama diger misafir kimdi zile basan onuda merak ettim (sanki tanicam ) :)))
Sana can yoldasi olmus.

Tv de kedilerle ilgili bir program vardi problemli kedilerle gidip ilgilemip onlarin duzelmesine yardimci olan bi adam vardi

Adam yillar once intihar etmek uzereyken bi kedi hayata tutunmasina vesile olmus ve kedilerin zor zamanlarinda gelip insanlari bulduguna inaniyormus

Anlattiklqriniz niyeyse onu dogrulatti sanki
Bende kedileri cok severim hatta sahiden mutsuz sıkıntılı zamanlarımizda gercek bir dost gibi anlayip yanimizda oluyorlar bence her an oyun yada biseyler isteyen kedilerim bile moralimin bozuk oldugu zamanlarda birsey istemezdilerde yanimda elimi ayagimi yalayip beni teselli etmeye calisirlardi sanki

Suanda teselliye ihtoyacim oldugundanmidir eski (gercek dostlarim)aklima geldigimdenmidir biledim gozlerim doldu bu satirlari uazatken

Mustakil ortak bir evde yasiyoruz maalesef kedilerimizden dolayi cok sıkintılar yasadik o yuzden suan beslemiyorun Allah nasip kismet ederse evim barkim olursa ilk isim sokaktaki ihtiyac sahibi caresiz bi kedicige evimi ve kalbimi acmak inşallah nasip olur

Bu arada sizede gercek dostunuzla mutluluklar dilerim insallah hic ayrilmassiniz
Yasadiginiz zor zamanlarin emaresi bile kalmaz hayatinizda insallah

İnşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için:) umarım sizde edinebilirsiniz bir tane böyle dost allah kısmet ederse..
Söylediğiniz haberi hiç duymamıştım ama inanırım gerçekten öyle olduguna:)
Bende normal çok ağlayabilen bir insan değilim nedense. Çok kötü zamanlar geçirdiğimdede ağlayamıyordum bir türlü. Ama gecenlerde bi ağlayasım geldi. Melek arkadaş koşa koşa geldi gözyaşlarımı yaladı değişik sesler çıkarmaya başladı. Sonra dizime yattı. :) beni teselli eder gibiydi.

Ay allah ayırmasın. Hapşursa içim gidiyo şuan benimde. En çok aranannumaralarımın arasında veteriner var benimde. Çok tatlı oluyorlar ya
Evet biz de aynı sekildeyiz
Evin tüm düzeni ona göre değişiyor
Kediler komıkler bir de mimikleri falan cok komık:)))
Bak bizimkine ablası:)

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 133
Evet biz de aynı sekildeyiz
Evin tüm düzeni ona göre değişiyor
Kediler komıkler bir de mimikleri falan cok komık:)))
Bak bizimkine ablası:)
Çoook güzel çok tatlı maşallah yerim ben onu:)) en çokta bu oturuş şekillerine bayılıyorum ya çok tatlı duruyorlar böyle:))
Buda benimkisi :)) minnoşum

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 142
Bende kedi istiyorum deli gibi evlenmeden önce annem istemezdi bi kere bi sene kedimiz vardı ama öldü ben hala bir yerlerde yaşadığına inanıyorum tabi.. Şimdide kocam asla istemiyor bide bebeğim olucak hepten imkansızlaştı tek ama tek hayalim evimde kedi beslemek o zaten hayatına girdiğinde aileden oluyor ahh o kadar istiyorum ki ama imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…