benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

benim arkadasımın bardaktan bosalırcasına kanaması oldu.diyorum ya bebegi cok saglıklı ve 6.ayını doldurdu...üzme kendini yat dinlen
Benim kanamalar dünden beri kırmızı geliyor neolur başından geçenbiri varsa bişeyler desin.Devamlı kanamam var.3 ay kanaması olanlar da leke gibimi kırmızımı geliyor.

benim arkadasımın bardaktan bosalırcasına kanaması oldu.diyorum ya bebegi cok saglıklı ve 6.ayını doldurdu...üzme kendini yat dinlen

saol canım acayip iyi geldi bunları duymak çok çok ama çok güzel elimde değil korkuyorum işte ben hala yemin ederim inanamıyorum bir oyundayım sanki bu çok büyük bir mucize benim için rabbim herkese sağlıklı bebişler versin

bak ben aılama yaptırdım.özel yer oldugu için,bir iltifat nasıl...bir sürü süslü kelimeler.ay banım cok güzel yuurta kaliten falan,filan ama ben hiç umutlu deyilim.bugün 4.gün bakalım ne olacak.bende 2.asılamayı denemeden hemen tüp bebege gececem bu ay...ama sen asla kendini üzme...bak söylemiştim sana degerlerin yükselecek diye...yükseldi deyil misüprizzzzzşimdide söylüyorum bu bebek sana tutundu ve bırakmayacak amiiinnnnnn....

amin canım inşallah tutunmuşturda tüp bebeğe gerek kalmaz benimde ilk aşılamada tutmadı.ben pco eşimdede sperm yapısında bozukluk vardı.tüpte oldu ama kısmet işte

sende dikkat et canım 6-7. gün için de embriyo tutunuyor.ben 3 gün yatıp kalktım.sen yat bu aralar.

BİTANEMMM BENİMMM İNAN OKUDUGUMDA İNANAMADIM YAAAA...DEFALARCA OKUDUM.COK ÜZÜLDÜMMM COOOKK CANIMSINNNN.ALLAH SABIR VERSİN BİTANEM BENİM..ALLAH BİR DAHAKİ DENEMENE ÇİFTER,ÇİFTER VERSİN AMİİNNNN:a015:
Ben dün akşam 11 e doğru bebişimi düşürdüm.Allah tutan bebişleri tamamına erdirsin inşallah......

bebişlerim oğlum hastalandi hastanede kaldıkk,
anlamadım düstümü yani nasıl anladınki dr agittinmi ay cok üzüldümmmşimdi ben...

et parçası geldi ertesi gün dr. gittim ultrasonda baktı zaten bişey gözükmedi.Kanda bhcg ye baktık artmamış aksine düşmüş 28 olmuş.Progeteron iğneyi bırak dedi.Bebişim yok yani gitti.

çok geçmiş olsun canım ne desek boş şimdi en kısa zamanda kendini toparlayıp yeniden denersin bak tuttuğunu biliyorsun artık bu bile güzel bir umut

et parçası geldi ertesi gün dr. gittim ultrasonda baktı zaten bişey gözükmedi.Kanda bhcg ye baktık artmamış aksine düşmüş 28 olmuş.Progeteron iğneyi bırak dedi.Bebişim yok yani gitti.

inan cok üzüldüm canım gecmiş olsun. ama olsun bak hamile kalabiliomusun bu bile güzel senin için tekrar tekrar deneyipte olmayanlar var.
benimde ilk bebeğim düsmüstü yine aynı tedavimle, b,i daha tutmaz diodum 1 kerede ,ama aynı tedaviyle hep 1 kerede ttutuo, umarım seninde 2. denemendede basarılı sonuçlanır allah kucağını verrir.

Canım üzme kendini tuttuğuna sevindikten sonra kaybetmek eminim daha zor bi duygudur anlayabiliyorum ama enazından hamile kalabildiğini görmekte güzel, biliyosun Allahın verdiği hiç birşey sebepsiz değil bunda da bi hayır vardır, yılmak yok denemeye devam edicez inşallah bu sıkıntıların uğraşların mükafatanı verecektir Allah bize.a.s.

Amin inşallah Rabbim hepimize varicek.Benim alt komşum oda benim oda benimle aynı zamanda evlendi sayılır.Hiç problem yoktu ikisindede.Yani 5 seneyi geçkin evliler.Aşılama yaptırcağı sırada kendiliğinden hamile kaldı.Şimdi 8 aylık hamile.Üstteki komşum ben gebelik sonucumu almadan 14 gün bekleme süresinde dinlenirken hamile olduğunu öğrendi.Aynı olcak diye çok sevinmiştik.Haftasonu nereye baksam hamile bayanlar,bebekler.Sanki olmucakmış gibi geliyor bir daha.Hep geç kalıyormuşum gibi,zamanım geçiyormuş gibi geliyor.Babam dede olmak istiyor.Eşimin yaşı 36 onun yaşı geçiyor diye düşünüyorum.İşte herşeyi herşeyi düşünüyorum.Bu tüp bebeğe çok bağlanmıştım.Eğer birdaha tutmazsa maddi yönden nereye kadar dayanabilceğiz.Ucuz bişey olsa yaptır yaptır dur.

canım benim yaaaa çok üzüldümmm.ne desem boş biliyorummm.

ne güzel haber moral oldu inşallah kucağınada alırsın canım darısı bizlerin başına.belirtileri eler kasık ağrın oluyormu göğüslerinde şişkinlik oldumu

Merhaba Bebişlerim,,, çok uzun zamandır giremedim. Sende durumlar nasıl, benim ki 6 haftayı bitirdi. 1 tane tuttu :) allah gönlüme göre verdi ikiz istemiyordum çünkü...
evet kasıkta ağrılar 1 ay devam etti.. göğüslerde şişkinlik ve ağrı hala devam ediyor..
umarım sende de haberler iyidir...

Yok canım ya benimde bir tane tutmuştu ama düştü.Ama ben çok iyiyim merak etme,atlattım çok şükür.
Senin adına da çok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin.
Ben hala ikiz olursa çok sevinirim.!....

bende senin gibi tüp bebek yolculuğuna yakın zamanda başlıycam inşallah senden güzel haberler duyarım en kısa zamanda dualarımız hepimizle olsun allah herkesi bebek sahibi yapsın

slm arkadaslar bizde bir kez mikro denedik şu an 7bucuk haftalık hamıleyım.6 haftalıkken sesını kalp duymustuk gecen hafta yavaslamıs.cok tedırgın bır donemdeyım.insallah ısteyen herkes bebısıne kavusur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…