- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
Benim kanamalar dünden beri kırmızı geliyor neolur başından geçenbiri varsa bişeyler desin.Devamlı kanamam var.3 ay kanaması olanlar da leke gibimi kırmızımı geliyor.
benim arkadasımın bardaktan bosalırcasına kanaması oldu.diyorum ya bebegi cok saglıklı ve 6.ayını doldurdu...üzme kendini yat dinlen
saol canım acayip iyi geldi bunları duymak çok çok ama çok güzel elimde değil korkuyorum işte ben hala yemin ederim inanamıyorum bir oyundayım sanki bu çok büyük bir mucize benim için rabbim herkese sağlıklı bebişler versin
bak ben aılama yaptırdım.özel yer oldugu için,bir iltifat nasıl...bir sürü süslü kelimeler.ay banım cok güzel yuurta kaliten falan,filan ama ben hiç umutlu deyilim.bugün 4.gün bakalım ne olacak.bende 2.asılamayı denemeden hemen tüp bebege gececem bu ay...ama sen asla kendini üzme...bak söylemiştim sana degerlerin yükselecek diye...yükseldi deyil misüprizzzzzşimdide söylüyorum bu bebek sana tutundu ve bırakmayacak amiiinnnnnn....
bak ben aılama yaptırdım.özel yer oldugu için,bir iltifat nasıl...bir sürü süslü kelimeler.ay banım cok güzel yuurta kaliten falan,filan ama ben hiç umutlu deyilim.bugün 4.gün bakalım ne olacak.bende 2.asılamayı denemeden hemen tüp bebege gececem bu ay...ama sen asla kendini üzme...bak söylemiştim sana degerlerin yükselecek diye...yükseldi deyil misüprizzzzzşimdide söylüyorum bu bebek sana tutundu ve bırakmayacak amiiinnnnnn....
Ben dün akşam 11 e doğru bebişimi düşürdüm.Allah tutan bebişleri tamamına erdirsin inşallah......
bebişlerim oğlum hastalandi hastanede kaldıkk,
anlamadım düstümü yani nasıl anladınki dr agittinmi ay cok üzüldümmmşimdi ben...
et parçası geldi ertesi gün dr. gittim ultrasonda baktı zaten bişey gözükmedi.Kanda bhcg ye baktık artmamış aksine düşmüş 28 olmuş.Progeteron iğneyi bırak dedi.Bebişim yok yani gitti.
et parçası geldi ertesi gün dr. gittim ultrasonda baktı zaten bişey gözükmedi.Kanda bhcg ye baktık artmamış aksine düşmüş 28 olmuş.Progeteron iğneyi bırak dedi.Bebişim yok yani gitti.
ne güzel haber moral oldu inşallah kucağınada alırsın canım darısı bizlerin başına.belirtileri eler kasık ağrın oluyormu göğüslerinde şişkinlik oldumu
Merhaba Bebişlerim,,, çok uzun zamandır giremedim. Sende durumlar nasıl, benim ki 6 haftayı bitirdi. 1 tane tuttu :) allah gönlüme göre verdi ikiz istemiyordum çünkü...
evet kasıkta ağrılar 1 ay devam etti.. göğüslerde şişkinlik ve ağrı hala devam ediyor..
umarım sende de haberler iyidir...
Arkadaşlarım bende tüp bebek yolculuğuna başladım daha önce 1 kere aşılama denedim ama olmadı dr.um 2. aşılamayı yapıcaktı ama biz tüp bebeğe karar verdik tutma ihtimali %50.bu yolculuğumda beni yalnız bırakmazsanız çok sevinirim.Dualarımız birbirimizin üstünden eksik olmaz inşallah.
Yok canım ya benimde bir tane tutmuştu ama düştü.Ama ben çok iyiyim merak etme,atlattım çok şükür.
Senin adına da çok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin.
Ben hala ikiz olursa çok sevinirim.!....[/QUO
Merhaba bebişlerim, İnan çok üzüldüm ama kendini toparlamana çok sevindim, Herşey gönlünce olur inşallah. Her işte bir hayır vardır derler. Dr lar düşen bebeklere üzülmüyorlar çünkü gelişimini düzgün tamamlayamıyacağını düşünüyorlar. O yüzden allah 2. sine naship eder inşallah. Dualarım seninle olacak. En kısa zamanda ikizlerine kovuşman dileğiyle. Kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?