benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

nolsun canım ya, idare ediyorum işte, o üzüntüyle insan nasıl olmaz, niye olmaz diye sorguluyo ama aslında en önemlisi hayırlısı olması, Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar versin, bizlere de sağlık versinde biraz geç versin, bizim için hayırlısı buymuş demekki diyoruz, şimdi dondurulmuş iki yumurtam vardı onları bi denemeyi düşünüyorum gerçi öncekinden %90 daha az bi şans ama denemekle bişey kaybetmem en azından, Allah hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

Canım evet her seferinde ümitlenip hayal kırıklığına uğramak çok yıkıyo insanı, bende çok neden diye sordum ama şimdi düşünüyorumda ya bu bizim için hayırlı olduysa, ya Allah böyle bi sonuç vererek daha kötü şeylerle karşılaşmamızı engellediyse, yine olmazsa yine üzülürüm bu elde değil ama bide işin bu boyutu var tabiki, onun için Allah hayırlısını versin, İnşallah gönlüne göre olur inşallah hayırlısıyla tutar ama olmazsa sende çok üzme kendini biz zaten bu işe ya negatif ya pozitif diye girmedikmi, kesinlikle pozitif olacağını kimse garanti etmediki, rabbimin vardır bi bildiği takma kafana olurmu

evet canım zaten kendimi kimyasal gebeliğe alıştırmaya çalışıyorum ki yarın süprüz olmasın bana.Büyük ihtimalle böyle bişey.Çok araştırdım internette...Bana bir mucize lazım...

saol canım ama sence değer nasıl,tam sevinemedim ki korkuyorum senin değer için ne dedi doktorun.Sende 12. gününde yaptırdın dimi

bende yazılan normal değerlere göre gayet ii tabii senin değerin ama değişiomuşş labaratuar değerlerii.
sende daha yüksek değerler var anlıyamadım.
ben catlatmayı 5inde salı günü oldum yada 4 üydü.
car-per-cuma ilşki demişti .
testide catlatmanın 14. günü yaptırdım.
dr şüpheli dedi varda diyemem yokta diyememm dedi
persembe bi daha yaptır dedi.
hakkımızda hayırlısı..

Evet canım bugün anlıcaz bakalım birazdan hasataneye gidicem.Kalbim atmaya başladı bile..Bunu ıkuyan herkes benim için dua etsin lütfen...

Allah hepinizden razı olsun;çok şükür değer yükselmiş 60 olmuş.Ama hala kanamam olduğu için düşük tehlikem var. Dr. kesin yatak istrihati verdi.
1 mart ta kontrolüm var.Bugün dışarı çıktım ya hastaneyle arabayla gittim bugün daha çok arttı kanamam o yüzdn tam asevinemiyorum.Eşimle aptal gibiyiz kalp atışlarını duymadan inanamıcam heralde.Burda böyle yazarlardı şimdi daha iyi anlıyorum kalp atışlarını duymadan insan inanamıyor.

Allahım bebişimi kucağıma almamıda, herkese nasip etsin;herkesi hayırlı vesilelere sebep olacak hasatne ve doktorlarla karşılaştırsın inşallah.

bende katılıyorum sana bende senin gibi ayı haldeyimhaftaya kalp atışları için gitcez benimde korkum bebeklerimin düşmesi insan içinde bir ümit besliyor birde öle bişey olursa gerçekten yıkılır insan çok zor bi durum allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

Canım seninde Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallah, Allah acısını göstermesin

canım cokk sevindimm hamile olmana oleyyyyyyyyyyyy
benimde değerimde 30 a cıkmışşş
allah yüzümüzü güldürdü sonunda benim dr da gebelik var artık dedi
kanamana dikkat et benim oğluşta 3 ay geldi kanamam annemde kaldımm endişelenme dikkat et...
hayırlısı olsunn:))))))))))))))

Seninde gözün aydın canım, Allah hayırlı evlatlar versin, oh oh hamile haberleri peş peşe geliyo maşallah, darısı başımıza inşallah

Bebişlerim canım güzel haberini yeni gördüm inan bana çok ama çok sevindim...

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah.....

Değerin düşük çıkmış,lekelenmen falan olmuş biraz sıkıntı etmişsin hepsini okudum canım ama arkadaşların dediği gibi beni düşün moralini bozma.....

Ben o değerler yüzünden ne üzüldüm ne ağladım ama sonuçta herşey yoluna girdi...doktorlara bakma sen benm değerlerim düştüğünde yükselmez demişlerdi ama yükseldi ...Rabbim diledikten ona can verdikten sonra mucize denilen şey bile olabiliyo.....o yüzden hiçbir şekilde canını sıkma canım zamanla herşey yoluna giriyor....

Dış gebelik yada boş gebeliktir diye günlerce ağladım bi keseyi görseydim bi kalp atışlarını duysaydım diye dua ettim durdum...Çok şükür keseyide gördüm bebeğide ama benim endişelerim yine bitmedi...sürekli internete giriyorumya okuyorum ne kadar olumsuz şey varsa benimde başıma gelecekmiş gibi ona bile ağlıyodum...

Herkesin kanaması olmuş ya benimde olursa dedim dedim sonuçta başıma geldi
geçn hafta önce lekelenmem sonra kanamam oldu....Günlerce çok kötüydüm buraya girip yazacak gücü bile kendimde bulamadım ...Belki yazsam arkadaşlar beni rahatlatırdı...Neyse sonuç olarak hemen doktora gittim ultrasona baktı doktor bebek gayet sağlıklı dedi düşük için iğneler verdi....Ertesi gün oldu kanamam artınca tekrar doktora koştum yine baktı sorun yok kanama gebelikle alakalı değil bazı hamilelerde adet döneminde bir iki günlük kanama olabilir 9 ay boyunca normaldir dedi....3 gün üst üste gittim doktora içim rahat etsin diye doktor dakikalarca izletti bebeğimi o oynayıp hareket ettikçe benim içim birazda olsa rahatladı....

Sonuç olarak canım 3 ay dolana kadar doktorlar düşük tehikesi var dedikleri için insanın endişesi bitmiyor ama aslında o kadarda sıkıntı etmemek lazım...hamilelik bu sancı olabiliyo akıntıda oluyo değerler bi düşüp bi yükseliyo kanama olabiliyo ....Sen elinden geldiğince dikkat et bol bol dua et gerisini Allaha bırak canım o hakkımıza hayırlısı neyse onu daha iyi bilir....

Her kanama yada sancı düşükle sonuçlanmıyo sonuçta sen benim gibi yapma canım inan bana herşey yoluna girer stresde hormonları etkilediği için bebeğe zarar veriyo belkide ben bu kadar çok stres yaptım diye kanamam oldu....Artık daha iyiyim ama kendime kızıyorum bebeğimi bu kadar çok üzdüm diye....

Dualarım hep seninle canım arada aksilikler olsada kötü düşünme her hamilenin başına gelebiliyo inşallah herşey yoluna girecek canım kendini ve bebeğini üzme.....İkinizide öpüyorum canım sevgiler.....

Benim için oturup bu kadar yazdığın ve düşündüğün sana çok teşekkür ederim.Senin topiği döndüm dolaştım kaç kere okudum.Her okuduğumdan bir teselli buldum.Ama aynı senin gibi kötü şeylerde aklıma geldi.Allahıma şükürler olsun.Dün bugün için bir mucize olsun diye dua ediyordum.Ve o mucize gerçekleşti.Allahım o büyük hazinesinin kapısınıbana açtı bekleyen herkese de açar inşallah en kısa zamanda....

dolunay, senin de hayırlı olsun. cuma günü duyarsınız inşallah. Kaç hft olacak cuma günü?

tebrikler canım... çok sevindim...inşallah bebişinide görürsün ve allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah... konunu baştan sona kadar hiç sıkılmadan heyecanla okudum ve senin için dua ediyorum canım hakkında hayırlısı olsun... allah bizlere nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…