- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
slm arkadaslar bizde bir kez mikro denedik şu an 7bucuk haftalık hamıleyım.6 haftalıkken sesını kalp duymustuk gecen hafta yavaslamıs.cok tedırgın bır donemdeyım.insallah ısteyen herkes bebısıne kavusur..
slm arkadaslar bizde bir kez mikro denedik şu an 7bucuk haftalık hamıleyım.6 haftalıkken sesını kalp duymustuk gecen hafta yavaslamıs.cok tedırgın bır donemdeyım.insallah ısteyen herkes bebısıne kavusur..
canım mrb bemde bügün lucrinle başlıycam tüp bebege sen ne zaman başlıycan inşallh herşeyin hayırlısı olur canımcımbenide aranıza alın ben de sizdenim benimde sizin gibi derdim var deprasyona girdim
canım mrb bemde bügün lucrinle başlıycam tüp bebege sen ne zaman başlıycan inşallh herşeyin hayırlısı olur canımcım
Ben Temmuz ayinda ilk tup bebk denememe basliyorum arkadaslar. Oncesi 5 hatta 6 kez asilama denendi ama negatif! Tahliller sonucu hersey normal yani sebepsiz kisirlik bizimkisi . Umarim Temmuz ayinda mutlu sonucumu paylasmak kismet olur sizlerle....
inşallah Canım Allah Herkese Nasip Etsin, Hayırlı Olsun
Slm Canim Ordamisin Orda Isen Biraz Dertleşelimmi
selam kızlar benimde tedavim lucrin ve puregon kullanıyom allahım her kesin tedavisini hayırlı etsin.allahım herkese hayırlı bebişler versin.
Arkadaşlar doktor aşilama dedi yapılacak puregon kullandim kalemi 425 e getiriyorum öyle vuruyorum iğneyi 1 hafta kullandim bugün 5 te kontrolum var dün 11.7 mm idi yumurtam 1 tane folikül var çatlatma yapilacak normalde bugün ama yaparlarmi bilmiyorum bugün olsa olsa 13.2 olur büyüklüğü çatlatirlarmi bilmiyorum cumada transfer olacak sanirim veya c.tesi acaba sence şansım yüzde kaç tutarmı çok heyecanlıyım kaç büyüklüğünde çatlatma yapıyorlar bundan sonra hangi aşamalrdan geçecem büyümüş yumurtam alınırken acı çekermiyim transfer olurken acı olurmu bunları yazarsanız sevinirim.puregon iyi bir iğne değilmi.aşılama yapılanlara hep bu iğnemi verilir.bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum
canım inşallah ALLAHIM emeklerimizi boşa cıkarmaz benimde normalde cumartesi yumurtalar toplanacaktı ama malesef pazara kaldı sebep te grip olmam desene bu ay ikimizde hamişizzzzzzzzzzzzzzArkadaşlar doktor aşilama dedi yapılacak puregon kullandim kalemi 425 e getiriyorum öyle vuruyorum iğneyi 1 hafta kullandim bugün 5 te kontrolum var dün 11.7 mm idi yumurtam 1 tane folikül var çatlatma yapilacak normalde bugün ama yaparlarmi bilmiyorum bugün olsa olsa 13.2 olur büyüklüğü çatlatirlarmi bilmiyorum cumada transfer olacak sanirim veya c.tesi acaba sence şansım yüzde kaç tutarmı çok heyecanlıyım kaç büyüklüğünde çatlatma yapıyorlar bundan sonra hangi aşamalrdan geçecem büyümüş yumurtam alınırken acı çekermiyim transfer olurken acı olurmu bunları yazarsanız sevinirim.puregon iyi bir iğne değilmi.aşılama yapılanlara hep bu iğnemi verilir.bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum
KUZİ canım eşimden sperm alıcaklarmış onu yıkayacaklar laboratuvar ortamında daha sonra herhalde tarnsfer gerçekleşecek ben bunu anladım yumurta toplanmayacak benden aşılama bu olmuyıormu acaba şansım bunda daha mı yüksek senin bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?