benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

slm arkadaslar bizde bir kez mikro denedik şu an 7bucuk haftalık hamıleyım.6 haftalıkken sesını kalp duymustuk gecen hafta yavaslamıs.cok tedırgın bır donemdeyım.insallah ısteyen herkes bebısıne kavusur..

Geçmiş olsun canım,umarım düzelmiştir.Bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

arkadaslar bu arada ben 6 senelik evliyim 4 kes asilama yaptirdim tutmadi simdi icsi yapilcak ignelere basladim burda yaptirmak tam 4 yuro sizler ne kadar ödediniz insallah bütün yaptiranlar positiv sonuc alir insallah hepimiz o duygulari yasariz

canım mrb bemde bügün lucrinle başlıycam tüp bebege sen ne zaman başlıycan inşallh herşeyin hayırlısı olur canımcım

acem kızı slm hayırlı olsun canım tedavin sanırım önümüzdeki günlerde veya aylarda bende başlayacağım nerde başlıyosun dr un kim? cevaplarsan sevinirim canım..a.s.

Ben Temmuz ayinda ilk tup bebk denememe basliyorum arkadaslar. Oncesi 5 hatta 6 kez asilama denendi ama negatif! Tahliller sonucu hersey normal yani sebepsiz kisirlik bizimkisi . Umarim Temmuz ayinda mutlu sonucumu paylasmak kismet olur sizlerle....

Ben Temmuz ayinda ilk tup bebk denememe basliyorum arkadaslar. Oncesi 5 hatta 6 kez asilama denendi ama negatif! Tahliller sonucu hersey normal yani sebepsiz kisirlik bizimkisi . Umarim Temmuz ayinda mutlu sonucumu paylasmak kismet olur sizlerle....

İnşallah canım Allah herkese nasip etsin, hayırlı olsun

selam kızlar benimde tedavim lucrin ve puregon kullanıyom allahım her kesin tedavisini hayırlı etsin.allahım herkese hayırlı bebişler versin.

günaydın arkadaşım benim de tüp bebek bende lucrinle başladım pazartesi gonolefe geciyom ondan sonra preglin ondan sonrada yumurta tplama transfer ve en son bebeişlerim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ALLAHIN.ALLHIM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH.:dance:

slm kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun allah bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun ben azda olsa sizin derdinizden anlıyom hepinizin tedavileri inşallah güzel sonuçlarla olur allah sevindirsin sizi sonrada beni

Arkadaşlar doktor aşilama dedi yapılacak puregon kullandim kalemi 425 e getiriyorum öyle vuruyorum iğneyi 1 hafta kullandim bugün 5 te kontrolum var dün 11.7 mm idi yumurtam 1 tane folikül var çatlatma yapilacak normalde bugün ama yaparlarmi bilmiyorum bugün olsa olsa 13.2 olur büyüklüğü çatlatirlarmi bilmiyorum cumada transfer olacak sanirim veya c.tesi acaba sence şansım yüzde kaç tutarmı çok heyecanlıyım kaç büyüklüğünde çatlatma yapıyorlar bundan sonra hangi aşamalrdan geçecem büyümüş yumurtam alınırken acı çekermiyim transfer olurken acı olurmu bunları yazarsanız sevinirim.puregon iyi bir iğne değilmi.aşılama yapılanlara hep bu iğnemi verilir.bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum

Canım sen aşılama yaptırıyosan yumurtan alınmayacak transfer falan yapılmayacakki,
aşılamada çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinden alınan spermler uzun uçlu bir araç yardımıyla rahmine bırakılıyo normal muayene yapar gibi yani,

aşılama derken mikroenjeksiyonumu kastettin acep diycem ama aşılama yapılıyomuş gibi geldi.CADIARZU

KUZİ canım eşimden sperm alıcaklarmış onu yıkayacaklar laboratuvar ortamında daha sonra herhalde tarnsfer gerçekleşecek ben bunu anladım yumurta toplanmayacak benden aşılama bu olmuyıormu acaba şansım bunda daha mı yüksek senin bilgin varmı

canım inşallah ALLAHIM emeklerimizi boşa cıkarmaz benimde normalde cumartesi yumurtalar toplanacaktı ama malesef pazara kaldı sebep te grip olmam desene bu ay ikimizde hamişizzzzzzzzzzzzzz

Canım aşılamada işlem şöyle oluyo, senin yumurtaların içerde büyüyo gelişiyo, belli bir büyüklüğe gelince kalçadan çatlatma iğnesi yapılıyo, iğneden 36 saat sonra eşinden alınan yıkanmış spermler senin rahmine enjektöre benzer bir aletle enjekte ediliyo, yani normal ilişki gibi, tek farkı iyi spermlerin seçilip yumurtaya daha yakın bir yere bırakılıyo olması, yumurtayla spermin buluşup döllenmesi senin şansına kalmış yani, tutma olasılığı çok yüksek bir işlem değil bence ama tabiki aşılaması tutan bir sürü insanda var
sen daha önceki yazında büyümüş yumurtam alınırken acı çekermiyim diye sormuşsunda ondan şaşırdım bende

birde mikroenjeksiyon var bu tüpbebek yöntemi oluyo, onda yumurtalar büyüyüp geliştikten sonra rahimden alınıyo(buna yumurta toplama işlemi deniyo), erkeğin spermlerinden en iyileri seçilip dışarıda yumurtanın içine enjekte ediliyo, yani spermler yumurtanın içine doktor tarafından enjekte edilip döllenme sağlanıyo, döllenirse 3 günkadar dışarıda döllenmeleri takip ediliyo, iyi durumdaysa güzel gelişiyosa yumurtalar kadının rahmine geri konuluyo transfer diye buna deniyo, bunda tabiki şans daha fazla ama sonuçta herşey Allahın takdiri, umarım açıklayabilmişimdir

inşallah tutar canım aşılamanda gerek kalmaz tüp bebeğe falan Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…