benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

Ben international hospital e gidiyorum canım,aslında hastane dr. önemli ama onlar vesile,ben aşılamamı burda yapırdım,tutmadı şimdi tüp bebeğide burda yaptırıyorum.Bakalım sonuç ne olucak.Aslında ben bile hala hastane ve dr da acabalarım var.Çünkü herkes başka bişey diyor.Ama bunları aklıma getirmemeye çalışıyorum.Sen nerde denemiştin canım.

Ben hastanede yaptırmadım.Dr özel muayenehanesinde yaptırdım canım.
Bencede aklına getirme öyle şeyleri moral çok önemli.Şubatta tekrar denicem aşılamayı.Ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum. Aşılamada şans
%10-15 ama tüp bebekte %50-55 neredeyse ikisindede aynı işlem uygulanıyo
o yüzden tüp bebek istiyorum.inşallah hayırlı haberlerini alırım.allah hepimizin yardımcısı olsun.herkeze nur topu gibi bebişler versin inşallah :)

inşallah canım inşallah .... AMİN....

Arkadaşlar daha şurda iğneler başlayalı iki hafta oldu gerçi ondan önce lucrin kullanmıştım ama be 3 kilo aldım ya nolcak böyle,bu kilomu şişlikmi acaba.Okadar fazlada yemiyorum aslında ...

bebişlerim şişliktir o sen merak etme.sonucun pozitif olsunda kiloyu istedigin zaman verirsin ama bebek hadeyince olmuyo onu anladım:)

bebişlerim hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize bende şubat ortası gibi başlıcam inşallah şimdiden çok heyecanlıyım inşallah hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize

Kardeşlerim bugün dr. gittim yarın akşam 2 şubatta yumurta toplama işlemim yapılcak ; Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Yolun sonuna geliyoruz hayırlısıyla.

Kardeşlerim bugün dr. gittim yarın akşam 2 şubatta yumurta toplama işlemim yapılcak ; Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Yolun sonuna geliyoruz hayırlısıyla.

canım hadi hayırlısı inşallah tutarda nicindeki gibi bebişlerin olur. bende 2 şubatta yumurta takibine başladım büyük ihtimalle 9 şubatta tekrar aşılama.
şimdi günler çabu geçiyorda o zaman ahh o zaman saatler geçmek bilmiyor. umarım bu dafa hayal kırıklığı olmaz.

canım hadi hayırlısı...yolun sonu mutlu biter inşallah..dualarımız ve yüreğimiz daima seninle canım benim...:asigim:

inşallah canım inşallah sen de biran önce kavuşursun.İnşallah hayal kırıklığı olmıcak....:1hug:

Kardeşlerim internette bir sitede hatim takibi yapıyorum biraz daha okumam lazım;ondan sonra burdaki bütün bebiş isteyen kardeşlerimiz için bir hatim adıcam.Allahım kabul eder inşallah...

Kardeşlerim internette bir sitede hatim takibi yapıyorum biraz daha okumam lazım;ondan sonra burdaki bütün bebiş isteyen kardeşlerimiz için bir hatim adıcam.Allahım kabul eder inşallah...

allah kabul etsin canım. annem de adıcaktı haftaya... uamrım dualarımız kabul olur

Canım ben bugün toplattım yumurtaları, yarın sonucu belli olacak, hiç korkma çok kolaymış, uyudum uyandım hiç bişey anlamadım, ne bir ağrım var ne sızım, kanamam falanda yok, çok şükür bunu da atlattık.a.s.

kuzimmm hadi hayırlısı kız....rabbim emeklerini inşallah boşa çıkarmaz..demek yumurtalarını toplattın...anlat bakalım nasıl yapılıyo çokkk merak ediyorum...toplanma sırasında hissettinmi acı falan....

bende aranıza yenı katıldım.ve bende destıgınızı beklıyorum sız gercı henuz benı tanımıyorsunuz.ama fırsat verırsenız tanıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…