- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
bebişlerim merhaba benimde ilk aşılamam tutmadı.bu ay 2. denemek istiyoruz buda tutmazsa tüp bebek gibi görünüyo.Senden bişey isticem hangi merkezde yaptıyorsun işlemini ve memnunmusun cvp yazarsan çok sevinirim.Mutlu haberlerinide okurum inşallah.ALLAH herkezin yardımcısı olsun
slm aradaslar sizde iğnelerinizi aksammı yapıosunuzz bana drum öle dedii
Ben international hospital e gidiyorum canım,aslında hastane dr. önemli ama onlar vesile,ben aşılamamı burda yapırdım,tutmadı şimdi tüp bebeğide burda yaptırıyorum.Bakalım sonuç ne olucak.Aslında ben bile hala hastane ve dr da acabalarım var.Çünkü herkes başka bişey diyor.Ama bunları aklıma getirmemeye çalışıyorum.Sen nerde denemiştin canım.
Ben hastanede yaptırmadım.Dr özel muayenehanesinde yaptırdım canım.
Bencede aklına getirme öyle şeyleri moral çok önemli.Şubatta tekrar denicem aşılamayı.Ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum. Aşılamada şans
%10-15 ama tüp bebekte %50-55 neredeyse ikisindede aynı işlem uygulanıyo
o yüzden tüp bebek istiyorum.inşallah hayırlı haberlerini alırım.allah hepimizin yardımcısı olsun.herkeze nur topu gibi bebişler versin inşallah :)
canım hayırlı olsun...insallah hersey yolunda gider.benim icime doguyor.kesin hamiş olacaksınKardeşlerim bugün dr. gittim yarın akşam 2 şubatta yumurta toplama işlemim yapılcak ; Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Yolun sonuna geliyoruz hayırlısıyla.
Kardeşlerim bugün dr. gittim yarın akşam 2 şubatta yumurta toplama işlemim yapılcak ; Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Yolun sonuna geliyoruz hayırlısıyla.
canım hayırlı olsun...insallah hersey yolunda gider.benim icime doguyor.kesin hamiş olacaksınamiiinnnnnn
Kardeşlerim bugün dr. gittim yarın akşam 2 şubatta yumurta toplama işlemim yapılcak ; Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Yolun sonuna geliyoruz hayırlısıyla.
canım hadi hayırlısı inşallah tutarda nicindeki gibi bebişlerin olur. bende 2 şubatta yumurta takibine başladım büyük ihtimalle 9 şubatta tekrar aşılama.
şimdi günler çabu geçiyorda o zaman ahh o zaman saatler geçmek bilmiyor. umarım bu dafa hayal kırıklığı olmaz.
Kardeşlerim internette bir sitede hatim takibi yapıyorum biraz daha okumam lazım;ondan sonra burdaki bütün bebiş isteyen kardeşlerimiz için bir hatim adıcam.Allahım kabul eder inşallah...
allah kabul etsin canım. annem de adıcaktı haftaya... uamrım dualarımız kabul olur[/QUOTE
AMİN
Canım ben bugün toplattım yumurtaları, yarın sonucu belli olacak, hiç korkma çok kolaymış, uyudum uyandım hiç bişey anlamadım, ne bir ağrım var ne sızım, kanamam falanda yok, çok şükür bunu da atlattık.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?