- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Afedersiniz ama karşısındaki kızı kullanılacak eşya gibi görmeleri """ dürüstlük mü""" oluyor, k.bakmayın biz buna başka bişey diyoruzBen bu erkeklere kızmazdım açıkcası. En azından adamlar dürüst olmuş.
Sevgili olma paravanının arkasına saklanıp duygularınızla oynamamışlar en azından.
Farkında olmadığınız bir davranışınız ya hareketiniz olabilir bu müsveddelere çağrı gibi görünen. Mesela erkekler çok saf, iyi niyetli, ya da ne bileyim iyiliğinden samimiyet kuran kızları "istiyor" diye algılarlar direkt.. Yakın kız arkadaşlarınızla bir konuşsanız onlar sizi gözlemliyorlar. Bizim buradan karar vermemiz zor.Okadar bunaldım ki ne biçim bi devir bu neden böyle . Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz . Bu aralar bi boşluktayım hayatıma girmek isteyenlere şans veriyorum . Biriyle konuşuyodum okadar yeniydiki direk cinsellik konuşmak istiyordu. Onla görüşmeyi kestim
Bide benim bi arkadaşım vardı şakayla benden hoşlandığını söylerdi daha önce buluşmuştuk zaten bikere elimi bile tutmamıştı o benim arka bana eve gel otururuz dedi kötü bişey aklıma gelmedi gittim ve benle birlikte olmak istedi reddettim . Daha sonra mesajda tekrar buluşmak istediğini söyledi ve reddettim konuşmayı kestik .
3. İnstagramdan tanıştığım biri vardı çok önceden konuşmuştuk bu gun bi hikaye attım yanıt verdi gelmek istedi bende kuzenlerimle cafedeydim zaten . Oturduk eve bırakmak istedi istemedik biz kendimiz gittik . Akşam mesaj attj benle görüşmek istiyomuş ama sevgililik ona göre değilmiş bende dedim yanımdaki insan bana ait olmalı oda ait olurum bi hissimde olur ama sevgililiği kaldıramam dedi neyse konuşurken bana sarılıyım öpüyüm seeni istiyorum muhabbetine getirdi konuyu bende dedim ne cesaret böyle şeyler söyleyebiliyorsun benim senle ne muhabbetim oldu dedim sildim ben de mi vae bişey onlarmı anormal ben sadece sevilmeyi haketmiyomuyum ?
Kesinlikle katiliyorum1. Çevrenizde sizin hakkınızda yanlış söylentiler yayanlar olabilir.
2. Çevrenizdeki insanlar gerçekten garip insanlar olabilir(değiştirin)
3. İnsanları kırmamak için kibar davranmaya çalışırken hareketleriniz yanlış anlaşılıyor olabilir.
4. 1,2,3 ün ikişerli kombinasyonu ya da hepsi.
Afedersiniz ama karşısındaki kızı kullanılacak eşya gibi görmeleri """ dürüstlük mü""" oluyor, k.bakmayın biz buna başka bişey diyoruz
Bence tam tersi bu hıyar erkekler saf ve iyiniyetli sessiz gördükleri kıza daha beter bu tekliflerle yanaşıyorlarAcaba sexsapaliten mi yüksek? :)
Sen birşey yapmasan bile; oturup kalkman, hareketlerin, konuşman vs çekici olabilir. Hani doğuştan cilveli olma hali. Buda karşı tarafta istek yaratabilir. :)
Karşına 3-4 öküz çıktı diye öyle yorumlama hemen. Duygusallık yaşayacağın ilişkilerinde olacaktır.
buna niye takıldınız ki insanın lisede sevgilisi olması çok normal.benim ortaokuldan beri birlikte olan arkadaşlarım var.insanlar ilişki yaşamaya 20'den sonra başlamıyor.22 yasindasin ve onceden 5 yil suren bir iliskin oldu! Ben o kisma takildim
Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?
Erkekler güzel alımlı özguvenli ve rahat tavırlar sergileyen kızları hemen yatağa atabilecek potansiyelindeki kızlar olarak degerlendirir bu zaten yapıyordur bi günde benle olsun diye dusunuyodur yoksa zaten bu kadar rahat bu konuya giremezler. Sorun sizde değil insanları yaftalayan kişiliği oturmamış erkeklerdeOkadar bunaldım ki ne biçim bi devir bu neden böyle . Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz . Bu aralar bi boşluktayım hayatıma girmek isteyenlere şans veriyorum . Biriyle konuşuyodum okadar yeniydiki direk cinsellik konuşmak istiyordu. Onla görüşmeyi kestim
Bide benim bi arkadaşım vardı şakayla benden hoşlandığını söylerdi daha önce buluşmuştuk zaten bikere elimi bile tutmamıştı o benim arka bana eve gel otururuz dedi kötü bişey aklıma gelmedi gittim ve benle birlikte olmak istedi reddettim . Daha sonra mesajda tekrar buluşmak istediğini söyledi ve reddettim konuşmayı kestik .
3. İnstagramdan tanıştığım biri vardı çok önceden konuşmuştuk bu gun bi hikaye attım yanıt verdi gelmek istedi bende kuzenlerimle cafedeydim zaten . Oturduk eve bırakmak istedi istemedik biz kendimiz gittik . Akşam mesaj attj benle görüşmek istiyomuş ama sevgililik ona göre değilmiş bende dedim yanımdaki insan bana ait olmalı oda ait olurum bi hissimde olur ama sevgililiği kaldıramam dedi neyse konuşurken bana sarılıyım öpüyüm seeni istiyorum muhabbetine getirdi konuyu bende dedim ne cesaret böyle şeyler söyleyebiliyorsun benim senle ne muhabbetim oldu dedim sildim ben de mi vae bişey onlarmı anormal ben sadece sevilmeyi haketmiyomuyum ?
Erkekler güzel alımlı özguvenli ve rahat tavırlar sergileyen kızları hemen yatağa atabilecek potansiyelindeki kızlar olarak degerlendirir bu zaten yapıyordur bi günde benle olsun diye dusunuyodur yoksa zaten bu kadar rahat bu konuya giremezler. Sorun sizde değil insanları yaftalayan kişiliği oturmamış erkeklerde
buna niye takıldınız ki insanın lisede sevgilisi olması çok normal.benim ortaokuldan beri birlikte olan arkadaşlarım var.insanlar ilişki yaşamaya 20'den sonra başlamıyor.
Utanan çekinen biri olmamak kendinden emin . Bilmiyorum belki yanlış bi kelime kullandım ama öyle düşündümRahat kelimesini tanimlar misiniz?
Utanan çekinen biri olmamak kendinden emin . Bilmiyorum belki yanlış bi kelime kullandım ama öyle düşündüm
Ayni şeyleri yaşadım evlenene kadar.Bitseler artıkOkadar bunaldım ki ne biçim bi devir bu neden böyle . Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz . Bu aralar bi boşluktayım hayatıma girmek isteyenlere şans veriyorum . Biriyle konuşuyodum okadar yeniydiki direk cinsellik konuşmak istiyordu. Onla görüşmeyi kestim
Sizce nedir rahat kavramıBu ifadeyi bu tur konularda siklikla duyuyorum ve tanimlama dogru degil bence.
o benim arka bana eve gel otururuz dedi kötü bişey aklıma gelmedi gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?