Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

Ben bu erkeklere kızmazdım açıkcası. En azından adamlar dürüst olmuş.
Sevgili olma paravanının arkasına saklanıp duygularınızla oynamamışlar en azından.
Afedersiniz ama karşısındaki kızı kullanılacak eşya gibi görmeleri """ dürüstlük mü""" oluyor, k.bakmayın biz buna başka bişey diyoruz

Anladığım kadarıyla iyi niyetli saf kalpli bir insansın ve dışarı senin bu iyi niyetinden faydalanmak istiyo ama iyi nşyetlisin diye böyle düşünülmesi mi gerekiyordu tabiki aslaaaaaaa.....

Karakteri bozuk , ar damarı çatlamış insanlar çıkmış karşına hep bu senin suçun değil, sana tek diyeceğim acele etme ve yeni tanıstıgın bi insanla ertesi gün buluşup arabasına binme,

Farkında olmadığınız bir davranışınız ya hareketiniz olabilir bu müsveddelere çağrı gibi görünen. Mesela erkekler çok saf, iyi niyetli, ya da ne bileyim iyiliğinden samimiyet kuran kızları "istiyor" diye algılarlar direkt.. Yakın kız arkadaşlarınızla bir konuşsanız onlar sizi gözlemliyorlar. Bizim buradan karar vermemiz zor.

Kesinlikle katiliyorum
Küçük bir yer diyorsunuz orası, birisinin sizin hakkınızda birşeyler yayma ihtimali olabilir.
Ben genelde (aslında hep) bir anda elektrik hissedip, tanisip sevgili oluyorum. Böyle ısmarlama tekliflerle,internetten falan değil de. Öyle olunca en azından senin hissettigin şeyleri onun da hissettigini anlıyorsun :) tavsiye ederim. Herkese şans verme, en azından aramda bir çekim oldugunu düşündüklerini kabul et. O Instagramci çocuk mesela, hesap yapmıştır; "her hafta 10 kişiye güzel laf etsem, yedisi cevap atsa, buluşma teklifimi dördü kabul etse,en azından birini yatağa atarım. Allah bereket versin" diye:)
Oylelerine bulasma bile...

Bir ara her gun "Niye evlenmeyi dusunmuyorsun?" sorusu ile baslayip nutuk ceken annem artik "Bosver, ne yapacaksin oglanlarla gorusup?" diyorsa durum ciddidir. Bu kitle hic erkek olarak nitelendirilmedi yalniz, hep oglandi annemin gozunde.

Yasadiginiz durumun sizinle, karsi tarafta biraktiginiz izlenimle falan ilgisi yok. Ben de ayni yaklasimla karsilasiyorum ve bunun nedenini kendimde aramiyorum kesinlikle.

Soylenebilecek tek bir sey var: Bu adamlar ahlaksiz. Yapilabilecek tek bir sey var: Bu ve turevlerinden uzak durmak.

Gecmise ozlemim oyle buyuk ki...

Ciddi ve net bir tavır takın. Konuşma üslubundan cesaret alıyor da olabilirler. Mesafeyi sen koy.

Çok cana yakın davraniyorsaniz yanlış algılanıyor olabilir bazı erkekler de bu durumu kullanmaya çalışır

Biraz daha ağir olun daha mesafeli davranmaya çalışsın ins durum değişir

Afedersiniz ama karşısındaki kızı kullanılacak eşya gibi görmeleri """ dürüstlük mü""" oluyor, k.bakmayın biz buna başka bişey diyoruz

Karşılıklı cinsellik isteyip yaşamak kullanmak değildir. Adamlar sevgili olmak istemediklerini söylemiş. Tam tersi olsa hislerini kullanmış olurlardı.

Bence tam tersi bu hıyar erkekler saf ve iyiniyetli sessiz gördükleri kıza daha beter bu tekliflerle yanaşıyorlar
Hani bir şey olsa tantana yapamaz gibi

Ayy Allah' im kesin sen bir sey yapiyorsundur diye dusunenler kaldi mi hala ?...

Olur mu erkekler oyle davranmaz, onlar sutten cikma ak kasik.

Nedir bu kadinlara, kadinlarimiza suc bulma cabasi.

Gece yarisi tacize ugrayan kadinlara "Hmm uzerinde ne vardi pembe mini etek mi giymistin yoksam. " diyenlerden bir farki yok benim icin.

Ben ilk bulusmada cinsellik arayan/bekleyen adama abazan der gecerim. I.... ile baslayan baska bir sey daha derdim de neyse...

Erkeklerin bu davranislarinin sebebi , kadinin karakteriyle , giyim tarziyla , konusmasiyla alakasi yoktur, salt kendi karaktersizligiyle alakasi vardir.

Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?

Kuzenlerimle otururken muhabbetim olmayan adam yanıma gelemez. Bana arabama bin diye teklifte bulunamaz. Her mesaja değil hiçbir mesaja direkt atlayıp da sohbet etmem. Kimsenin evine ilk buluşmada gitmem. Sizde de biraz ucuz bir görüntü var. İnsanlara bunları yapacak alanı vermeyin. O cesareti siz veriyorsunuz. Farkında da değilsiniz. İlk buluşmada eve gelen, instagram mesajına kafeye davet eden kişi ortam kızıdır. Geniştir yani. Rahatsızsanız çizginizi değiştirin. Bunları söylüyorum ki anlayın.

Erkekler güzel alımlı özguvenli ve rahat tavırlar sergileyen kızları hemen yatağa atabilecek potansiyelindeki kızlar olarak degerlendirir bu zaten yapıyordur bi günde benle olsun diye dusunuyodur yoksa zaten bu kadar rahat bu konuya giremezler. Sorun sizde değil insanları yaftalayan kişiliği oturmamış erkeklerde

Rahat kelimesini tanimlar misiniz?

buna niye takıldınız ki insanın lisede sevgilisi olması çok normal.benim ortaokuldan beri birlikte olan arkadaşlarım var.insanlar ilişki yaşamaya 20'den sonra başlamıyor.

Evlenip ayrılmış biriyle 18'den küçük birinin ilişkiye başlaması normal değil bence.

Ayni şeyleri yaşadım evlenene kadar.Bitseler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…