Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

canım benim ablam 31 yaşında evlendi 2 kızı var şimdi şekerlerimmm.... şimdi 37 yaşında küçük kızı 1 yaşında neden olmasın bi sağlık probleminiz bile olsa ne kadar çareleri var bunların millette kendi işini gücünü bırakıp başkalarının hayatıyla uğraşıyo sinir oluyorum hiç moralini bozma

allah razı olsun canım benim...moral verdin bana böle örnekleri görünce mutlu oluyorum pozitif enerji alıyorum...inş benim de olacak inanıyorum...

Ah ben de korktum, büyük bir yaş sandım. :)
32 yaş ve üzeri(40a kadar), çok normal ve bence ideal bir yaş. :)
Tamam belki kadınlar ilk çocuğunu erken yaşta doğuruyorlar ama ikinci ve daha sonrası çocuklar genelde hep 30 yaşın üzerinde oluyor.
Endişelenmeyin lütfen, Allah'ın izniyle her şey çok güzel olur... :)

Ah ben de korktum, büyük bir yaş sandım. :)
32 yaş ve üzeri(40a kadar), çok normal ve bence ideal bir yaş. :)
Tamam belki kadınlar ilk çocuğunu erken yaşta doğuruyorlar ama ikinci ve daha sonrası çocuklar genelde hep 30 yaşın üzerinde oluyor.
Endişelenmeyin lütfen, Allah'ın izniyle her şey çok güzel olur... :)

ben biraz gec evlendim cnm...daha önce kötü bi nişanlılık gecirdim...öle olunca yas da ilerledi tabi...hakkımda hayırlısı allah ol derse hersey olur.....

kardelencim ben de nişandan ayrıldım..ablam da boşandı tekrar evlendi...sen tekrar evlenerek en zor süreçleri atlatmışşın...boşanmak cok ağır yasadım bilririm acısını...inş ikimizin de en yakın zamanda birere de bebişleri olur ve evliliklerimizi cocukla taclandırırız....

kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam

Yok artık, arkadaşında saçmaların yaniiii. Ben daha 33 yaşındayım yeni evlendim yahuu.

Son düzenleme:
Yok artık, arkadaşında saçmaların yaniiii. Ben daha 33 yaşındayım yeni evlendim yahuu.[/QU

allah bir ömür boyu mutlu etsin inş evliliğinizde....yasıtlarımın coğunun birer cocuğu var 2. düşünüyolar cnm...kendimi sanki nasıl anlatsam gec kalmış gibi görüyorum...rabbim aratmadan herkese nasip etsin inş....

kardelencim ben de nişandan ayrıldım..ablam da boşandı tekrar evlendi...sen tekrar evlenerek en zor süreçleri atlatmışşın...boşanmak cok ağır yasadım bilririm acısını...inş ikimizin de en yakın zamanda birere de bebişleri olur ve evliliklerimizi cocukla taclandırırız....

nişandan ayrılmak inan boşanmanın yanında hiç bişey değil cnm....
boşanmanın verdiği acı öle büyük kü anlatamam...ama şimdi gecti gitti..
eşimle cok ii anlaşıyoruzzzzz...
çokkk mutluyuz...
sıra bebişmize geldi....ben de 31 yasındayım...
allahtan hayırlısı artık...
aynı yastız senle..
ama ben sen kadar stres yapmıyorum..
sonuçta hepimiz bi yumurta ve bir spremden oluştuk..
:1:

kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam

Tebrik ederim, kaç yıllık evlisiniz ki

Benim annem beni 40 yaşında doğurmuş ne varki 32 de, Allah'a şükür hem annemin sağlığı hemde benim sağlığım yerinde, Allah hayırlı evlat versin yeterki

Benim annem beni 40 yaşında doğurmuş ne varki 32 de, Allah'a şükür hem annemin sağlığı hemde benim sağlığım yerinde, Allah hayırlı evlat versin yeterki

böle örnekler de cok cnm...ama ben kendimi gec kalmış gibi hissediyorum nedense...cok hakılsın önce hayırlı evlat olması önemli....

benim halam 2. evliliğini yaptı37 yaşında38 yaşında anne oldu 2 yıl sonra bir bebek daha istedi ama olmadı 40 yaşındasın olmaz demişler oda ilk bebeğine verdi sevgisini 42 yaşında regl olmadığında menepoz sanmış ama doktor hamilesin diyince çok şaşırmıştı doğumdan 1 yıl sonra menepoza girdi kızların 2side çok sağlıklı şimdi biri fen lisesine diğerde 5 sınıfta kadere inan eşinle hayatın tadını çıkartmaya bakk

benim halam 2. evliliğini yaptı37 yaşında38 yaşında anne oldu 2 yıl sonra bir bebek daha istedi ama olmadı 40 yaşındasın olmaz demişler oda ilk bebeğine verdi sevgisini 42 yaşında regl olmadığında menepoz sanmış ama doktor hamilesin diyince çok şaşırmıştı doğumdan 1 yıl sonra menepoza girdi kızların 2side çok sağlıklı şimdi biri fen lisesine diğerde 5 sınıfta kadere inan eşinle hayatın tadını çıkartmaya bakk

ayy ne güzel maşallah...kadere inanıyorum tabiii hersey allahtan...darısı basıma cnm benim....

asıl stres zorlaştırıyormuş hamileliği..başkalarının söyledikleriini hiç önemsemeyin,herşey kader kısmet..inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğiniz

asıl stres zorlaştırıyormuş hamileliği..başkalarının söyledikleriini hiç önemsemeyin,herşey kader kısmet..inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğiniz

stres her seyin başı zaten ...ama kafaya takmamak elde değil ki....kaderim varsa evlat sahibi olmak olcak...yoksa olamıycak...iii dileklerin için tşk ederim

cnm ben de daha bişey yok ama ebru akel var ya hamileymiş...76 doğumlu...takma kafana senden büyükler hamile kalıyo...

inş her ikmizde güzel haberleri paylaşırız burdan...

İlk sayfaya az göz attım da...
Benim yaşımda hamile kalan var mı inanın merak ettim :1:
21 yaşımda kalıp 22'de anne oldum da :1:

Konu sahibesi, bir kaç kuzenim 30 üstü evlendiler, öyle güzel yeğenlerimiz var ki :)
İnşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize :))

Back
X