Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

Bence hiç üzülme. Benim yengem 38 yaşında ve 3 aylık hamile. Millet bi ton laf etti, yaşı var çocuk yapsın hamile kalamaz filan diye. Denedikleri ilk ay hamile kaldı ilk çocuğuna. Bu da size kapak olsun dedim bende konuşanlara :) Allah'ın işi yani. Bir de kendini sıkıp o konuya kafanı takmamak gerek. Takınca stresten olmuyor.

ayy ne güzel...milletin ağzını cokkk ii kapatmışşınız valla .....darısı başıma cnm...msjın için cokk tşk ederim...moral verdiniz hepiniz bana...allah hepinizden razı olsun...

44 yasında kendiliğinden mi oldu???? hersey rabbimizin ol demesine bağlı zaten...maşallah hepinize allah uzun ömür versin....

Tamamen şans. :emir_bebek: Kardeşim güzel bir sürpriz oldu bizim için. Annem hep onun uğur getirdiğini söyler, hakkaten o doğduğundan beri işlerimiz hep yolunda gitti. Çok şükür hiç bir sağlık problemi de olmadı annem açısından. Amin canım. :16: 32 yaş hiç geç değil, hatta artık normal kabul edilen bir yaş. Çevrende söylenenlere hiç aldırma sen, gereksiz stres de yapma. Tekrar kontrole git nolur nolmaz, nasipse sizin de bir meleğiniz olur inşallah. :31:

Son düzenleme:
Tamamen şans. :emir_bebek: Kardeşim güzel bir sürpriz oldu bizim için. Annem hep onun uğur getirdiğini söyler, hakkaten o doğduğundan beri işlerimiz hep yolunda gitti. Çok şükür hiç bir sağlık problemi de olmadı annem açısından. Amin canım. :16: 32 yaş hiç geç değil, hatta artık normal kabul edilen bir yaş. Çevrende söylenenlere hiç aldırma sen, gereksiz stres de yapma. Tekrar kontrole git nolur nolmaz, nasipse sizin de bir meleğiniz olur inşallah. :31:

inş cnm hayırlısı artık inş...rabbim nasip eder inş....

benim kuzenim birincisini 32 ikincisini 36 yaşında doğurdu.. zaten ne diye 30 yaşın altında anne olur ki insanlar. 30undan sonra olgunlaşıyorsun hayat düzenin oturuyor

cnm ben de tam 30 yasımdayım...bebek çalışmlarına inş önümüzdeki ay baslıycaz....benim de bu 2. evliliğim olduğu için biraz zaman aldı....hadi bakalım allah ikimize de hayırlı evlatlar nasip etsin inş

cnm ben de tam 30 yasımdayım...bebek çalışmlarına inş önümüzdeki ay baslıycaz....benim de bu 2. evliliğim olduğu için biraz zaman aldı....hadi bakalım allah ikimize de hayırlı evlatlar nasip etsin inş

inş cnm rabbim isteyen herkese tez zamanda versin ....burdan güzel haberleri paylaşırız umarım...bu arada 2. evliliğinde sana mutluluklar dilerim..herkesin bı sınavı oluyor işte

bebek düşünmeden önce bi doktora falan gitmeyi düşünüyor musun.???? ben gitmek istemiyorum...bakalım allah verirse gitmeye gerek kalmaz...olmuyosa zaten o zmn giderim....

kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam

35 e kadar riski yok. 35 ten sonra var mı?? Doğuran yok mu?? Çoookkk.. benim arkadaşım 38 inde doğum yaptı. Tek farkı şu oldu benim tetkiklerimden. Benden amniyosentez istemedi ama onun yaşı 38 olduğu için istedi. O da korktu yaptırmaya imza aldılar kendi isteğimle yaptırmıyorum diye. Maşallah da çok sağlıklı. Ama olmayabilirdi de..
Sonuçta bu ayrılık çok mu uzun??
Daha zamanın var ama yine de fazla beklememek lazım kanımca.

35 e kadar riski yok. 35 ten sonra var mı?? Doğuran yok mu?? Çoookkk.. benim arkadaşım 38 inde doğum yaptı. Tek farkı şu oldu benim tetkiklerimden. Benden amniyosentez istemedi ama onun yaşı 38 olduğu için istedi. O da korktu yaptırmaya imza aldılar kendi isteğimle yaptırmıyorum diye. Maşallah da çok sağlıklı. Ama olmayabilirdi de..
Sonuçta bu ayrılık çok mu uzun??
Daha zamanın var ama yine de fazla beklememek lazım kanımca.

haziran ayında birleşcez cnm inş....örnekleri cok tabi...rabbim isteyen herkese versin inş...aratmadan ...bizim tanıdğımız 18 yasında evlendi 10 sene sonra cocuğu oldu...baska birisi 33 yasında evlendi ve doğurdu..biraz da allahın işi bunlar...rabbim sağlıklı bi bebek bana da versin inş.....msj için tşk ederim...moral verdin bana

bebek düşünmeden önce bi doktora falan gitmeyi düşünüyor musun.???? ben gitmek istemiyorum...bakalım allah verirse gitmeye gerek kalmaz...olmuyosa zaten o zmn giderim....

valla aslında gitsem olur...yenilerde sadece ultrasonla bakıldı..hormonlarıma 2 yıl önce baktırmıştım...normal demişlerdi...zaman kazanmak için varsa bi prob için doktora gidilebilir...bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...evladında da hayırlısını versin....

kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam

32 yaşında oğlumu dünyaya getirdim. evliliğimin 10. yılıydı.

sağlık konusunda herşey normalse zamana bırakın hamile kalma sürecini. 1 yıl deneyip hala gebe kalınamazsa diğer yöntemler kullanılır. bir de sizde herşey normal, eşiniz hiç muayene oldu mu? semen testi yaptırdı mı? yaptırmadıysa zaman kaybedilmemeli, 1 yıl boşa kürek çekmiş olursunuz...

32 yaşında oğlumu dünyaya getirdim. evliliğimin 10. yılıydı.

sağlık konusunda herşey normalse zamana bırakın hamile kalma sürecini. 1 yıl deneyip hala gebe kalınamazsa diğer yöntemler kullanılır. bir de sizde herşey normal, eşiniz hiç muayene oldu mu? semen testi yaptırdı mı? yaptırmadıysa zaman kaybedilmemeli, 1 yıl boşa kürek çekmiş olursunuz...

ne güzel cnm...eşim hiç bir test yaptırmadı....doğru sölüyosun zaman bizim için cok önemli...

inş cnm rabbim isteyen herkese tez zamanda versin ....burdan güzel haberleri paylaşırız umarım...bu arada 2. evliliğinde sana mutluluklar dilerim..herkesin bı sınavı oluyor işte

tşk ederimmmmm....
şimdi çooook mutluyum iy ki boşanmışım....tek eksiğimiz bi bebiş...
o da olcak inşallah...

canım benim ablam 31 yaşında evlendi 2 kızı var şimdi şekerlerimmm.... şimdi 37 yaşında küçük kızı 1 yaşında neden olmasın bi sağlık probleminiz bile olsa ne kadar çareleri var bunların millette kendi işini gücünü bırakıp başkalarının hayatıyla uğraşıyo sinir oluyorum hiç moralini bozma

Back
X