Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

İlk sayfaya az göz attım da...
Benim yaşımda hamile kalan var mı inanın merak ettim :1:
21 yaşımda kalıp 22'de anne oldum da :1:

Konu sahibesi, bir kaç kuzenim 30 üstü evlendiler, öyle güzel yeğenlerimiz var ki :)
İnşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize :))

inş ben de güzel haberler vermek istiyorum...

cnm ben de daha bişey yok ama ebru akel var ya hamileymiş...76 doğumlu...takma kafana senden büyükler hamile kalıyo...

inş her ikmizde güzel haberleri paylaşırız burdan...

aaa hamilemiymiş????? ewt o cok da genc birisi değil !!!!!bakalım cnm artık tevekkül ediyorum...rabbim neylerse güzel eyler....inş senden de mutlu haberler bekliyorum

allahın izniyle olacak tatlım.ewt ebru akel hamile.onun gibi ebru gündeş de 35 den sonra doğurdu.zara var o da 35 den sonra doğuranlardan.sen içini ferah tut.hem olmasa bile tıp ilerledi.hersey allahtan....

umutluluk bugün bi arkadasımın daha hamile olduğunu öğrendim....
kendisi 80 doğumlu....
sıra bizde inş....ama ben bu ayı kacırdım ....çünkü hasta oldum ...bakalım inş sana güzel bi haber veririm...

umutluluk bugün bi arkadasımın daha hamile olduğunu öğrendim....
kendisi 80 doğumlu....
sıra bizde inş....ama ben bu ayı kacırdım ....çünkü hasta oldum ...bakalım inş sana güzel bi haber veririm...

ayyy allah razı olsun arkadasım.inan bu örnekler beni kendime getirdi.çok tşk ederim.daha yeni başladınız dur bakalım.önündeki maçlara bak.

aynen tatlım önümdeki maçlara bakıyorum

allah ne yazdıysa onu yasıycaz..

ama ben umutluyum canım hem senden hem de kendimden

belki seney bu saatlerde bebişimizle uğraşıyo oluruz:16::16::16::16::16:

benim halam 2. evliliğini yaptı37 yaşında38 yaşında anne oldu 2 yıl sonra bir bebek daha istedi ama olmadı 40 yaşındasın olmaz demişler oda ilk bebeğine verdi sevgisini 42 yaşında regl olmadığında menepoz sanmış ama doktor hamilesin diyince çok şaşırmıştı doğumdan 1 yıl sonra menepoza girdi kızların 2side çok sağlıklı şimdi biri fen lisesine diğerde 5 sınıfta kadere inan eşinle hayatın tadını çıkartmaya bakk

doktorlar işin sadece bilimsel yönüyle değerlendiryor...bunu veren allah spermi yumurtayı yaratan kim?????ben kaderciyim biraz fazlaca.allah hepimize nasip etsin ...

umutluluk kuzenim 27 yasında ancak tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı.bi tane yavrusuna sarıldı...bugün öğrendim gene hamileymiş...hem de hiç bir tedavi olmaksızın...allahın işi iste...kuzenim suanda 35 yasında....:52::52::52::52::52:

kardalen bu aralar bizim kurum yoğundu fazla nete giremedim cnm...ben de daha bi değişiklik yok...eşimin yanıma tayinin cıkmasını bekliyorum...ondan sonrası allah kerim....senden ne haber...rabbim su mübarek cuma günü hürmetine iş istiyene iş, eş istiyene eş,sağlık isteyene sağlık,evlat isteyene de hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahhh...rabim ol derse hersey olur....

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

konumun burda olmasını istemiyorum...derdim var kısmı daha aktif....tekrar oraya tasınmasını isityorum....hem benim konum da bi dert değil mi....

canım nerelere gitmişşin
önce baktım bulamadım..meğer konun tasınmış...dün haberlerde izlendin mi daha önce rahmi olmayan birinine rahim transferi yapmışlar ve o bayan şimdi hamile...ayyy nasıl mutlu oldum anlatamamm...mucizevi bi olay...sonra dedim ki bizim neden olmasın:52::52::52::52::52::52:

Back
X