dur bakalım sakin ol hemen ağlama :)) iki tekli koltuğu camın önüne yanyana koyup ortaya bir orta sehpa ve üzerine şık bir obje koyabilir ,tülleri değiştirebilrisin öncelikle ama muhakkak kruvaze olmalı ,halını da değiştir ,ama dümdüz tamamen desensiz ve kabartmasız bişey olmalı,yer döşemesinden çok daha koyu olmalı rengi,sallantılı bir avize ama basit değil şık taşlı olmalı ,
fon perdeleri düz bırakmak yerine yanlardan duvara sabitleyin ,bence bu koltuklara beyaz mobilya giderdi,ama elde olanlarla odanın şekli değiştirilerek güzel bişeyler çıkar gibi duruyor ..
Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))
Ben mor-gri kombinasyonunu severim..
Koltuk yerleşimi ile oynanırsa çok da güzel olur bu salon..
Ben beğendim..
Güle güle kullanın inşallah huzurla..
nasıl yerleştirebilrimki. başka şekilde uyumlu olmuyor. duvarları griye biraz koyuya boyatsam nasıl olur
Ben mor-gri kombinasyonunu severim..
Koltuk yerleşimi ile oynanırsa çok da güzel olur bu salon..
Ben beğendim..
Güle güle kullanın inşallah huzurla..
nasıl yerleştirebilrimki. başka şekilde uyumlu olmuyor. duvarları griye biraz koyuya boyatsam nasıl olur
meg bende bayılırım mor renge :) ruhum dileniyor mor renkte...
yaa en nefret ettiğim bu kare salonlar hiç bir şekil yakışmıyo duvara yakın döşesen ortalık kocaman boş kalır ortaya yaklaştırsan duvar dipleri....dikdürtgen olmalı bence salon..neyse...Sonunda fotoları yükledim. görüşlerinizi bekliyorum :)))
albüme salanumun resmini koydum fikir olsun diye eksiklerim var daha yavaş yavaş tamamlıyorum acelesi yok perdem halım değişecek benimde
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28420
bu koltukların uzerınde kafayı kola dayamak zaten mumkun degılde uzanmak uyuklamak mısır yemek banada cok uzak geldı
yemek odasıyla uyusmazlıgı zaten dıger arkadaslardan belırtmıs
koltuklar cok ıddalı bastan asagı degıstırmenız lazım odayı boyada dahıl
Baştan aşagi derken herseyi mi atayim:))))
mobılyalarınızda avangarde olmalı bence dımı ısyan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?