Bir insan esine nasil 3 kurusu cok gorur
aklim almiyor
Madem oyle calisan kadin alsaymis!
Bir insan esine nasil 3 kurusu cok gorur
aklim almiyor
Madem oyle calisan kadin alsaymis!
muhasebe mezunuyum ben çalışmama izin vermiyor ağlamaktan beynim yanıyor kendini beyenmişşbiri
siz olsanız ne yaparsınız
bu sabah eşim dün 5 lira vermişti onunla sohbete gittim servisle gittik servis ücreti 1 lira idi sonra 2 lira oldu eşim de bana yalan söyledin diyarek laf söylediben servise binince haberim oldu kısacası par a harcadım diye kızdı çok gücüme gitti büyük mebla olsa haklı ama 2 lira yaa keşke bende ayaklarım üzerinde durabilsem:2:
" 2 tl için değildir, başka birşeye sinirlenmiştir" gibi yorumlar yapan arkadaşlar var.
Bak canım konu sahibesi, neye sinirlenmiş olursa olsun senin eşin, sana 2 tlnin hesabını soramaz.Sormamalı.Soruyorsa sorun var demektir.
Oldu adam gitsin başka birşeye sinirlensin, gelsin bana 2 tl para vermiştim nerde desin.
Ya neye sinirlendiyse adam gibi mertçe eşinin karşısına geçer ben şuna şuna sinirlendim der, ya da susar sinirini içinde patlatır.
Yok öyle para hesabı sorarak (hem de 2 tl-5tl neyse), eşinden hıncını çıkarmak.
Sanki başka birşeye sinirlenip para hesabı sormakla, direk para hesabı sormak arasında çok büyük fark var.
Kadın gelmiş " ben ezik miyim.." gibi başlık açmış, o denli psikolojisini bozmuş bu adam kadının.
Cehennemin dibinde sinirini çıkarsın, kadından ne istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?