benim yerime olsaydın ne yapardın ben ezikmiyim yaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne biçim bi cimriymiş senın kocan

ben olsam oyle kocayla aynı yerde nefes bile almam.bırak aynı yastığa baş koymayı...

yok artık ya
daha neler duyup görcez
yazık ya
bir erkek nasıl bu kadar vicdansız karaktersiz umursamaz olabilir
çocukların büyükse çalış derim
eşim bana verdigi paranın hesabını soramaz
sorsa ne kadar paran var o da yetmezse elimde para bulunsun diye vermek amaçlı
yazık acıdım eşine duygudan insanlıktan yoksun kişilik

acaba çalışmak seyu nun işine geliyor mu?

yok izin vermemişte bilmem ne evde oturmak kolay. ne olcak çalışınca adam dövecek mı ? gerçi mümkün böyle bi adamdan beklenır

2 lira için bunu yapan adam senden kadınlık beklemesın o zaman...

Daha önce bir konusunda bindereden su getirmişti çalış deyince.
Çocuğum küçük,annem bakmaz....vs
Bu kocayı boşamayacaksa en azından kendi parasını kazanıp adamı söz sahibi ettirmemesi gerektiğini ne zaman anlar bilmiyorum.

ee hem çalıştırmıyor hem para vermiyor
evde fotosentez yapıp yaşamanızı mı bekliyor..
siz olsaydınız diye soruyorsunuz ya hayret yıkın kırın ortalığı
2 lira için azar yemek ,yalancı olmak ne demektir be

Son düzenleme:
kocam çalışmama izin vermiyor peki kocacım modunda gezerseniz yarın öbür gün 50 kuruşunda lafını yapar sizde böyle ortada kalırsınız işte
işe gir çalışın diyeceğim ama cevaplarınızı az çok tahmin ediyorum
o yüzden yapacak birşey yok daha çok ezer kocanız sizi

Konuyu okuyunca ilk tepkimm
Bu nasıl bi zihniyettir yaa 2 lira ne demek
Nasıl katlanıyosun sen bu adama :26:
2 Liranın lafını yapıyor sana üzerine bişi de mi alamıyorsun yada görüp begendiğin bişiyi almıyormu hiç? eğer öyleyse çok içler acısı durum
Allah yardımcınız olsuun :26:

bu nasıl iş ya. 5 lira veriliyor ve lafı ediliyor.
siz muhasebe mezunuymuşsunuz bilememiş mi sizle evlenirken çalışma isteğinin olduğunu. yani boşuna mı okudunuz o kadar siz. 5 lira bile harcayamamak ve bunun tantanasını yaşamak için mi emek verdiniz.
aileniz yada eşinizin ailesiyle bi konuşsanız bu durumu. demekki eşiniz bu durumdan bişey anlamıyor ki lafını ediyor.büyüklerinize sorun bide. bu böyle olmaz ama.evlilik değil eziyet

muhasebe mezunuyum ben çalışmama izin vermiyor ağlamaktan beynim yanıyor kendini beyenmişşbiri
siz olsanız ne yaparsınız

Çalışmana izin vermeyecek erkekliği yapmayı biliyor da 3 kuruşun hesabını niye yapıyor o zaman? O bir liraları burun deliklerinden sokmakta fayda var.

sohbet dedin kocam çalıştırmıyo dedin bende bunlardan yola çıkarak muhafazakar bi hayat sürdüğünüz çıkarımını yaptım, değişmez kusura bakmayın, 5 liradan arttırmanız bile beklenebilir

eğer imkanınız varsa çalışmanız sizin için en iyi bence bunun eziklikle ilgilisi bugün 2 liranın hesabını yapan yarın mesela allah korusun rahatsızlansanız size harcama yapar mı ? o zamanda 2 liranın hesabını yapar mı? bunu sorun bence kendinize sonuçta koca karı aile ne olursa olsun hep yalnızız ve bu durum değişmeyecek bence...

Çalışmak için iznine tabi olduğunuz (?) bir adam değil 2 lira için 2 kuruş için bile hesap sorabilir, bu denklemde anormal bir şey göremedim ben. On yaşında çocuk musunuz siz çalışmak istediğiniz halde "izin vermediği" için oturup onun ekonomik şiddetine sessiz kalıyorsunuz pardon? Bir birey olarak kendi hayatınızla ilgili kararlarınızı eşinize bırakırsanız gözünüz üzerinde kaşınız olduğu için bile size sinirlenebilir, bağırır, çağırır hatta daha kötüsünü bile yapar ileride, hiç kusuruma bakmayın.

çalışmanı istemiyosa, sana istediğin kadar para vermek, ihtiyaçlarını karşılamak zorunda...
kadın çalıştırmamak marifet değil...
bizde kadın çalışmaz, evin reisi benim zihniyetine sahip bi insan, eşinden 2 kuruş parayı esirgeyip, utanmadan bunun için kavga edebiliyosa, ne reisliği kalır, ne delikanlılığı...
Allah sana sabır versin...

bu olay iyi yönde kullan ona dırek çalışacağını söyle ıtıraz edınce 1 kuruş için laf duyuyorum bundan sonra senden para istemıycem de ya çalışmana izin verır yada bıda laf etmez yanı inşallah

Gelsin 10 lira ben vereyim de senin kalbini kırmasın yahu!
Ayıp ayıp.. Bunu eder 3 saat sonra gelip yanaşırlar.
Yaptığın yemeği de yerler, kadınlık görevi de beklerler.
Yüzsüz, bencil, gaddar şeyler

sabahtan akşama kadar ütüsünü yap,
bulaşığını yıka,
misafir ağırla,
çocuğuna bak,
eve gelince gönlünü hoş tut.
sonra o da tutsun
1 tl nin lafını yapsın.
bravooooooooo

Geçen yıla kadar benim eşim de 5 liranın hesabını yapardı.bu konuda öyle durumlar yaşadım ki.baktım olmuyor 22 aylık kızımı kreşe verdim,gazete ilanıyla iş buldum,başladım çalışmaya.kocam çalışmamı istememeye başladı ama ben yaşadığımdan ders çıkardığım için kararlıkla devam ettim,kızım hastalandı,iğneler yedi.artık bana yalvardı nerdeyse işi bırakmam için.ben kızım için işi bıraktım şimdi artık hesap sormak istese de soramıyor.dinsizin hakkından imansız gelir sözünün hakkını verdim...ben örgünde üniversiteye hazırlancam,hayat böyle zor...

Dini sohbetler oluyor evlerde veya herhangi bir mekanda. Sanırım onu kastetmis.
Kocaya diyecek laf bulamiyorum. Ben olsam bu laflari yiyecegime kendim calisir, parami kazanirdim.

beyin yikama merkezi yani tesekkür ederim

neyse kocaya bende diyecek laf bulamiyorum 3-5tl dedigin normalde lafi olmaz
kaldiki esin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…