benim yerime olsaydın ne yapardın ben ezikmiyim yaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuh artık verdiği 5 liranın da hesabını yapıyorsa söyleyecek söz bulamıyorum

eşiniz cok ayıp etmiş.. 2 lira için size böyle davranabilecek saçma sapan bir egosu varsa bunun sebebini biraz kendinizde aramalısınız.. bu eziklik filan değil tabii ki tavrınızı değiştirmelisiniz,eğer çalışmanıza razı değilse, bi zahmet sizin bütün ihtiyaclarınızı karsılamak durumunda ister gerekli olsun ister lüks.. bunu ona bi hatırlatın ! insanın eşine 5 lıra vermesi ona eşini aşagılama hakkını da iftira atma hakkını da veriyomuş demek ki.. ne kadar yazık...

Son düzenleme:
Konu sahibi konuyu açmış, gitmiş :) Hiç cevap yok...

Kadın okumalı, kadın meslek sahibi olmalı, kadın çalışmalı..

Bir millet kadının elinden çıkıyor,

beyinler onlarla büyüyor...

Çocuğum için çalışmıyorum diyene ben burdayım..

Ben çocuğum için çalışıyorum...

Mesleğe sahip, dimdik duran bir annesi olsun istiyorum...

O da büyüyecek, onunda mesleği olacak, o da çalışacak..

hayalim bu en azından, büyük konuşmak olmasın..

Yapmayın, ben arkadaşıma 5-10 hesabı yapmıyorum ki,

eşim benim canım, ona nasıl yaparım?

çok ayıp. onu sorgulayacağına dışarı gidiyorsun acaba başına bir hal gelirmi, biraz daha fazlamı para verseydim yollarda kalmasın, mahcup olmasın demesi lazımdı. ya servis bozulsa yolda napıcaksın yürüyecekmisin eve kadar? çok ayıp. sen yanmışsın güzelim.:18::18:

hem çalışmanı istemiyor hemde 2 lirayı çok görüyor... Yuhhhh ya! Acaba baska birşeye sinirlendide o ara sinirini ordanmı çıkardıki ? Canım sende işe gir ozaman bu durumlara düşürcekse seni.

Hayretler içindeyim, 5 liranın 4 lirasını yol parası verdin diye söylemedik laf bırakmadı öylemi... vay be...

Sende bir gömleği bir hafta giydir, eğer hergün gömlek değiştirirse ütülemiyorum diye tantana yap.

Sen ezik degil , aksine temiz yurekli icinde kotuluk olmayan birisin. Oyle koca bende olucak o 5 lirayi varya agzina sokarim sussun diye . Bildigin odun ya

seni çok iyi anlıyorum. bende bu konu hakkında yeni bi topik açtım benımde annem yönunden böyle bir sıkıntım var insanın gerçekten içi acıyor.:26:

Canım erkekler böyle bi konuda kavga etmek istedimi 2 lira bahane olur sohbete gitmeni istememiş parayı bahane etmiştir. Benim eşimde aylık 40 lira muayene ücretini bana çok görmüştü hatta konu açmıştım. Değiştimi hayır hala o 40 lia fazla ve ona göre devlet hastanesinde beleş doğum yapmalıyım. Harçlığımı eksik etmez 50 den 100 den aşşağı harçlık bırakmaz. Biyere gideceğimi biliyosa daha çok bırakır nereye harcadın diye sormaz... Genelde biriktiririm yine eşimin borcuna gider. Sen kirli çıkısın der bana. 1 hafta sonrada çok para harcıyosun der ona verdiğim paralarda benden çıktığı için benim tarafımdan harcanmış oluyor Böyle saçmadır erkek milleti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…