Benim yıkımım:

Konu 2 senelik, konu sahibi de boşanmadı sanırım, en son bebek tedavisiyle ilgili paylaşımlarda bulunmuş.
Bende merak edip son mesajlarına baktım konu sahibinin hamile kalmaya çalışıyor sanırım, acaba son durum ne oldu bilen var mı?

Konu 2 senelik, konu sahibi de boşanmadı sanırım, en son bebek tedavisiyle ilgili paylaşımlarda bulunmuş.
Konu sahibi bosandi ve tekrar evlendi. Konu hakkinda detay vermek istemiyorum. Boyle bir olaydan sonra evli kalmasini beklemiyordunuz herhalde ?

Konu sahibi bosandi ve tekrar evlendi. Konu hakkinda detay vermek istemiyorum. Boyle bir olaydan sonra evli kalmasini beklemiyordunuz herhalde ?
Konu iki senelikmiş, ben de yeni gördüm, tabi ki beklemiyorduk ama bu sitede rastlanmayan şey değil ki canım 200 sayfalık konuların neticesi inan çok şaşırtıcı olabiliyor. Üçüncü şahıs gibi bahsetmişsin, konu sahibinin yerine mi yazdın? Yoksa konu sahibi misin çözemedim ama mutluluklar dilerim. Bu kadar berbat bir durumdan sonra mutluluğu hak eder herkes.

Konu sahibi artık bu hesabı kullanmıyor, ben de isim değiştirip kendim kullanmaya başladım. Sonuçta bu sitede paylaşımlar silinemediği için ben de gerçek bi hesap oluşturmak istemedim. Kendisi benim en yakın arkadaşım. Çok mutlu artık ve inşallah böyle devam eder. Yaşananlar iğrençti çünkü.

Katılıyorum, ihanetin bile çeşitleri vardır bana göre, ve bu kadıncağız en beterini yaşamış. Belki yabancı bir kadınla yapsaydı şu haltı o kadar canı acımazdı. Ama yakın arkadaşlar veya aileden biri ile olunca en beteri oluyor. Hem kocanı hem de kardeşini kaybediyorsun ya. Bu adam şimdi bir kardeş aldı bu kadından. Artık bir ömür güvenemez kimseye, yeni eşiyle yalnız bırakamaz, şüphe duyar. Ya kabus gibi. Off neyse umarım bir daha olmaz.

İnşallah, Türkiye sınırları içinde bile duramadı çünkü.

Daha once seni aldatmis, kardesini de saapmis heralde ve sen hala ben oni affedicem cocuk yapmaya bir adim kaldi diyorsun, valla ablacim benimde boyle karim olsa bende yaparim kusura bakma

Daha once seni aldatmis, kardesini de saapmis heralde ve sen hala ben oni affedicem cocuk yapmaya bir adim kaldi diyorsun, valla ablacim benimde boyle karim olsa bende yaparim kusura bakma
KONU SAHİBİ BOŞANDI.

Büyük harflerle yazayım ki, daha anlaşılır olsun.

Eski konumuymuş bu, arkadas bu eski konulari kim diriltip cikartiyor surada. Bosandiysa ne mutlu ona en guzelini yapmis, aldatan erkek affedilmez.
Evet 2 sene öncesi, konu sahibi şu anda yurtdışında. Ben de hesap adını değiştirip bu hesabı kullanmaya başladım çünkü gerçek bi hesap açmak istemiyorum işimden dolayı.

eski konulara bakarken görmüştüm. herkesin kendi hayatı. boşuna polemik yaratmayın.

eski konulara bakarken görmüştüm. herkesin kendi hayatı. boşuna polemik yaratmayın.
Seninle hamilelik forumundan konuşuyorduk, bu topikte napıyorsun kız :) Bu hesap biraz sıkıntılı acep yeni hesap mı açsam ne yapsam :) Sonradan başa bela oldu.

Seninle hamilelik forumundan konuşuyorduk, bu topikte napıyorsun kız :) Bu hesap biraz sıkıntılı acep yeni hesap mı açsam ne yapsam :) Sonradan başa bela oldu.
canım ben de charmant ı arıyordum regl öncesi belirtilerden senin hesabı gördüm derken nasıl gördüm anlamadım başlığı okuyup yorum yazdım meğer konu eskiymiş.aman salla ya devam et sen reelden kimseyi tanımıyorsan.kim ne düşünürse düşünsün. burdakilerin %90 ı gerçek değil zaten.

Şimdi farkettim bombanın pimini sen çekmişsin :)

Millet nereden bilsin hesabın değiştiğini şimdi saldırırlar bi de çocuk mu yapıyosun diye :) Neyse üstüne mesaj yazma da yazayım bari şuraya büyük harflerle:

KONU SAHİBİ BOŞANDI.

Başkasının hesabını kullanmak niye peki hiç inandırıcı değil.
Boşanmadı ve boşanmadım dememek için böyle ucuz bi yalana girildiğini düşünüyorum.
Hesap acarken zaten şecereni yazmıyorsun.Gercek adını bile yazmıyorsun ne alaka yazdıklarım silinmiyor diye böyle yaptım demen.
Üstelik bu hesap zaten vukuatlı kullanman sorun oluşturuyor insanlar gelip soruyor bu senmisin diye.
Hesap acmak 2bilemedin 2,5dakika.Nedir bu yalanmı ,oyun mu anlam veremiyorum

Of of of, valla uzayıp gidecek herhalde bu mevzu.. Valla sen de haklısın arkadaş, neden böyle bi salaklık yaptıysam. Kimseyle uğraşmamak için kullanmayı düşünmüyorum artık ben de bu hesabı.

Bi de anlayamadığım mevzu, bu kadar güzel mantık yürütmüşsünüz, bi de şu mantığı yürütün, bunları yaşayan birisi neden aynı hesabı kullanmaya devam etsin yahu ?

Evet ikisininde hayatından çikartmalısın..
Madem daha öncede buna kalkışmış kardeşin niye enistesiyle tekrar tekrar muhatap oluyor ve alkol alıyor iğrenç.... Tek kelimeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…