Benim yıkımım:

kardeşin seni uyarmaya çalışıyor, onun ne suçu var ki hayatından çıkarmaktan bahsediyosun ?

Konu sahibine soyleyin O krdesinide cikarsin hayatindan...
et tirnaktan ayrilmaz demesin...
bu pislik tek kisilik degil cunku
tek suclu el ogluda degil.
madem konu sahibinin yerine bakiyorsunuz

Konu sahibine soyleyin O krdesinide cikarsin hayatindan...
et tirnaktan ayrilmaz demesin...
bu pislik tek kisilik degil cunku
tek suclu el ogluda degil.
madem konu sahibinin yerine bakiyorsunuz
Valla şu anda bu konunun hortlamasına ben de şaşkınım. Hesap kapatma seçeneği varsa kapatacağım. Ama yine de bu konunun aynı olayı yaşayanlara örnek olması açısından sonucu yazıyorum.

KONU SAHİBİ BOŞANDI, YURT DIŞINDAN BİRİSİYLE EVLENDİ VE GİTTİ. KARDEŞİYLE KISMEN GÖRÜŞÜYOR ÇÜNKÜ HASTA. LÜTFEN DAHA FAZLA UZATMAYIN.

Hesap konusunu siz bilirsiniz ama konuyu kapattirabilirsiniz aksi taktirde tüm kk bu adamdan cocuk mu istiyorsun bosannnnnnnn diyecek 50 sayfayi bulur her birine konu sahibi bosandi diyecekseniz kolayliklar dilerim

Kesinlikle ayrilin birsey yapmayi gecin düşüncesi bile igrenc bisey.. benim esim baldizlariyla asla icki icmez ki olmasi gerekende odur bence... birde cocuktan bahsediyorsunuz allah askina kardesiniz daha nasil kanitlasin teli gostermis işte.. bu acaip iğrenç biseyy yaa zaten kendi ayaklarinizin ustunde duran bir bayansiniz kesinlike ayrilin

Kesinlikle boşan.insanı yer bitirir bu acı.senin suçun yok kesinlikle öncelikle buna inan ve ikisini de hayatından çıkar.

Konulara dalis hizimiz mukemmel. Konu sahibi bosanip , yeniden evlenmis ve mutluymus.

Bu konu da boylece kapanir.

Not: Drottine ilk mesajinda kisa bir ekleme yapabilirsin.

Son düzenleme:
Hesap konusunu siz bilirsiniz ama konuyu kapattirabilirsiniz aksi taktirde tüm kk bu adamdan cocuk mu istiyorsun bosannnnnnnn diyecek 50 sayfayi bulur her birine konu sahibi bosandi diyecekseniz kolayliklar dilerim
kısa ve net :))))

nasıl emin oluyorsun %90 gerçek değil diye...bot muyuz biz şimdi

kendimden biliyorum.her şeyim yalan. yaşım mesleğim şehrim. kan gurubum:)
şaka bir yana sanalın özelliği bu değil mi zaten?mesela ben kimseyle paylaşamayacağım özel şeyleri burada konuşabiliyorum. burda kızlık zarı diktirmeyi düşünenler ya da eşi tarafından aldatılanlar ya da KV ile sorun yaşayanların kaç tanesi reelde bunu başka biriyle konuşabiliyor?hatta çoğu kimseye bir şey diyemiyorum lütfen bi akıl verin diye bitiriyorlar cümlelerini.ama şu da bir gerçek ki buradaki çoğu insanı kendime çok yakın buluyorum.
ayrıca siz fazlasıyla gerçeksiniz profile bakınca anlaşılıyor:)
yani %10 luk kısımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…